Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba,
bir erkek arkadaşım var. dün konuşma arasında çocuk sahibi olmak istemediğini ve benim böyle bir niyetim varsa yol yakınken tekrar düşünmemi söyledi. ikimizde 31 yaşındayız bu arada. şu an evlilik gibi bir planımız yok. çünkü çok yeni ilişkimiz, daha 2 aylık. bu konuşmasından sonra uyuyamadım bütün gece. hiç mi istemiyorsun diye sordum, 45 ine kadar hiç niyeti yokmuş, belki ondan sonra dedi.![]()
Hiç bir erkek baba olana kadar kendini hazır hissetmezmiş. Gerçi seninki gerçekten çocuk istemiyorda olabilir sevgilinle evlenmek istiyorsan herşeyi göze almalısın. Ayrıca 45den sonra çocuk mu yapılır. Çocuk oynamak istediğinde hanginiz peşinde koşturabileceksiniz? Birde nesil farkı giriyor araya çocuğu nasıl anlayacaksınız?arkadaşlar merhaba,
bir erkek arkadaşım var. dün konuşma arasında çocuk sahibi olmak istemediğini ve benim böyle bir niyetim varsa yol yakınken tekrar düşünmemi söyledi. ikimizde 31 yaşındayız bu arada. şu an evlilik gibi bir planımız yok. çünkü çok yeni ilişkimiz, daha 2 aylık. bu konuşmasından sonra uyuyamadım bütün gece. hiç mi istemiyorsun diye sordum, 45 ine kadar hiç niyeti yokmuş, belki ondan sonra dedi.![]()
arkadaşlar merhaba,
bunu diyen erkekler kararlarının arkasında duruyorlar eğer ki bir evlat düşüncen varsa arkadaşının dediğini yap yol yakınken..keşke daha tanıştığınızda söyleseymiş yeriymiş..arkadaşlar merhaba,
konu sahibinden olmayacağı kesinde...(artniyeti tavan yapan cümle istersem ben yaparım sen telaşe etme der gibi)Enteresan . 45ten sonra nasıl olcakmış peki