çocuk istemeyen erkek:(

arkadaşlar merhaba,
bir erkek arkadaşım var. dün konuşma arasında çocuk sahibi olmak istemediğini ve benim böyle bir niyetim varsa yol yakınken tekrar düşünmemi söyledi. ikimizde 31 yaşındayız bu arada. şu an evlilik gibi bir planımız yok. çünkü çok yeni ilişkimiz, daha 2 aylık. bu konuşmasından sonra uyuyamadım bütün gece. hiç mi istemiyorsun diye sordum, 45 ine kadar hiç niyeti yokmuş, belki ondan sonra dedi. :KK43:

Ne yaparsanız yapın, nasıl olsa ilerde ister diyerek yola devam etmeyin. Bu ikinize de haksızlık olur.

arkadaşlar merhaba,
bir erkek arkadaşım var. dün konuşma arasında çocuk sahibi olmak istemediğini ve benim böyle bir niyetim varsa yol yakınken tekrar düşünmemi söyledi. ikimizde 31 yaşındayız bu arada. şu an evlilik gibi bir planımız yok. çünkü çok yeni ilişkimiz, daha 2 aylık. bu konuşmasından sonra uyuyamadım bütün gece. hiç mi istemiyorsun diye sordum, 45 ine kadar hiç niyeti yokmuş, belki ondan sonra dedi. :KK43:
Hiç bir erkek baba olana kadar kendini hazır hissetmezmiş. Gerçi seninki gerçekten çocuk istemiyorda olabilir sevgilinle evlenmek istiyorsan herşeyi göze almalısın. Ayrıca 45den sonra çocuk mu yapılır. Çocuk oynamak istediğinde hanginiz peşinde koşturabileceksiniz? Birde nesil farkı giriyor araya çocuğu nasıl anlayacaksınız?

Benim esim de istemiyor 30 yasinda artik ben 21 yasindayim evlenmeden oncede konusmustuk acikcasi bende hic istemedim istemiyorum boyle olmasi iyi ama belliki sen istiyorsun ve yasinda 31 bence daha uygun kisilerle evlenmelisiniz ki bu konu daha sonra aranizda mutlaka problem yaratir

arkadaşlar merhaba,

2 aylık ilişkide acelen ne
belki ayrılırsınız boşver uykundan daha mı kıymetli

Özür dilerim belki biraz incitebilir şimdi yazacaklarım. Erkek arkadaşınızla henüz iki aydır berabersiniz. Bu süre bırakın çocuk planları yapmayı, evlenmeyi akıldan geçirmek için bile çok erken bir süre. Bunu geçtim. Şimdi gelelim adamın tavrına. İkiniz de 31 yaşındasınız. Yani o 45 yaşında olduğu zaman siz de 45 yaşında olacaksınız. O yaşta doğum da yapamayacağınıza göre (yapsanız bile çok zor olacak) bu demektir ki erkek arkadaşınız 45 yaşına geldiğinde genç bir hanım bulup evlenecek ve çocuk yapacak. En azından şu andaki planları bu yönde. Siz de artık buna göre atın adımınızı.

Kimisi boyle der evlenince vazgeçer kimisi der evlense bile bu düşünceden vazgeçmez.

Evlenince değişebilir de ya degismezse?
2 aylik ilişki icin bu riski almaya değmez bence. Hem de 30 yasinda ki adam diyor bunu.

Yaşınız itibariyle bunları konuşmanızı normal buluyorum.
Ergen değilsiniz ve başladığınız ilişki mutlaka ciddi, ileriye dönüktür.
Ama evlendikten sonra fikri değişir diyerek evlenmek riskli.
Eğer onunla devam edecekseniz en başında belli ettiği fikrini kabul etmelisiniz..

arkadaşlar merhaba,
bunu diyen erkekler kararlarının arkasında duruyorlar eğer ki bir evlat düşüncen varsa arkadaşının dediğini yap yol yakınken..keşke daha tanıştığınızda söyleseymiş yeriymiş..

Çocuk istemeyen erkek çok nadir.45'inden sonra siz nasıl anne olacakmışsınız acaba ? ://

2 aylık ilişki çocuk meselesini konuşmak için fazla erken değil mi?

Back
X