çocuk istemeyen erkek:(

2 aylik iliski cocuk istemeyen adam , bosuna uykundan olmussun simdiden ne takiyosun kafana..

2 ay kısa bir süre değil yaşlarınız itibariyle böyle bir konuyu konuşmak için. Sonradan birşeyler oturunca bu çocuk muhabbetinden haberin olsa hem vakit kaybetmiş olacaktın hem vazgeçecek olduğunda daha çok üzülecektin. Çocuk düşünüyorsan ve aşkından ölmüyorsan pek uzatma derim.

Belki ayak yapiyordur. Benim esim de ay ben baba olcak yasta miyim gencim vs diyodu cocuk diye cildirmaya basladi sonra :27:

Çocuk istemeyen bir erkekten çocuk yapsanız bile babalık görevini hakkıyla yerine getiremez. Bir babanın evladına yeterli şefkati ve yakınlığı göstermemesi çocukta birçok parçayı eksik bırakıyor...

Iliskiniz yeni oldugu icin oylesine sallamista olabilir. Eger gercekten cocuk istemiyorsa 45 yasindan sonra da istemez o. Belki de hic cocuk sahibi olmak istemiyor. Tarihi ileriye atmak icin soylemis. Senin acikca bu konuyu kendisiyle konusup ona gore kendine bir plan cizmen gerek. Cocuk istiyorsan ayrilirsin , eh iste olsa da olur olmasa da diyorsan devam edersin.

Acaba çocuğu olmuyo olabilir mi adamın ? Ar yapmıştır çocuk istemiyorum diyordur belki. Ben böyle düşündüm ilk okuduğumda. Ahir ömrüne yakın çocuğu ne yapsın insan ? Bunalır sıkılır mürüvet göremez.

arkadaşlar merhaba,
bir erkek arkadaşım var. dün konuşma arasında çocuk sahibi olmak istemediğini ve benim böyle bir niyetim varsa yol yakınken tekrar düşünmemi söyledi. ikimizde 31 yaşındayız bu arada. şu an evlilik gibi bir planımız yok. çünkü çok yeni ilişkimiz, daha 2 aylık. bu konuşmasından sonra uyuyamadım bütün gece. hiç mi istemiyorsun diye sordum, 45 ine kadar hiç niyeti yokmuş, belki ondan sonra dedi. :KK43:

İstemiyorsa istemiyordur, bunda bu kadar düşünecek, kafa patlatacak, uyku kaçıracak bir şey yok. Sen istiyorsan ayrılırsın, yok istemiyorsan ya da çocuksuz da olur diyorsan devam edersin. Ama yok 45ten sonra yok acaba sonradan ister mi falan diye düşünme. 45 yaşında sen çocuk sahibi olmakta zorlanırsın zaten. O kısmı unut tamamen bence.

Gerçekten de çocuk istemiyor olabilir sana bunu 2aylık bir ilişki de söylüyorsa gerçekten de istemiyordur ve fikri değişmez.

çocuk istememe sebebi ne olabilir ki.Bir ömür evlat olmadan geçermi ,siz çocuk sahibi olmak istiyorsunuz diye sizden vazgeçecek bir insan var karşınız da bir anlam veremedim gerçekten.Baştan sorunlu bir ilişki hakkınızda hayırlısı...

Sekerim benim aklima da soyle bir sey geldi, benden sana bir yol olmaz, evlilik bekleme gibi bir sey soylemeye calismis olmasin? Cocuk nasilsa her kadin ister diye dusunup sizi sogutmaya calismistir belki de.

çocuk istememe sebebi ne olabilir ki.Bir ömür evlat olmadan geçermi ,siz çocuk sahibi olmak istiyorsunuz diye sizden vazgeçecek bir insan var karşınız da bir anlam veremedim gerçekten.Baştan sorunlu bir ilişki hakkınızda hayırlısı...

Niye geçmesin ki? Herkes çocuk sahibi olmak, o sorumluluğu almak istemek zorunda değil. Benim hiç anaçlığım yoktur mesela.

Çocuk sahibi olmak istiyor diye konu sahibinden vazgeçmesi de gayet normal. Sonuçta çocuk iki kişilik bir şey ve tüm hayatınızı etkiliyor. Taraflardan biri çocuk istemiyorken tek taraflı yapılacak şey değil neticede.

Odak noktası, hayat amacı (ve mutluluğu) çocuk olmayan birçok insan var.

ilişki daha çok yeni korkutmaya gerek var mı? belki seninle değişecek fikirleri

hayır niye hemen seni oyalıyor o yaşa gelir sonra genç birini bulur tarzı yorumlar yapılmış ki..
gerçekten çocuk istemiyo olabilir gayet doğal.. en başından belirtmiş bunu konu sahibi de ona göre tamam ya da devam der yani..
ayrıca 2 ayda bunlar mı düşünülüyo falan denmişte ergen değiller sonuçta belli yaşa gelmiş insanlar elbette ilk konuşulması gereken bu konular..

Ciddi olduğunuza inanmak istemiyorum. Bir insanı *zorla* mı baba yapacaksınız?

değil tabi ki, ama bu da aslında karar vererek yapılan bir şey değil çok, insan yüz yüze gelince kabullenip istemeye bile başlıyor. biraz laf gibi geliyor bana istemiyorum tarzı söylemler. sevdiği kadınla evlenen bir erkeğin onunla yapmak istemeyeceği bir şey olduğunu sanmıyorum.

Ne enteresan yorumlar okudum gerçekten...
Annem 45'inde hamile kaldı gayet sağlıklı bir şekilde doğum yaptı. Kardeşim de anne diyor anneanne değil.
Eşimle de tanışınca çocuk istemediğimizi söyledik birbirimize bana göre ciddi bir mesele değil ancak hayatının amacını çocuk sahibi olmak gibi gören insanlar var. Neyse ki o da istemiyormuş... öyle aldatırım aman senden olmaz başkasıyla evlenirim gibi durumlar da düşünmedik.
Yani çocuk istemek zorunlulukmuş gibi yorumlar yaparak ilişkilere taş koymayın istemeyen istemez. Size uymuyorsa terkedin, ileride nolur çocuk iste diye başını ağrıtmayın yeter. Çocuk istemeyenler yahut geç isteyenler de insandır ve normaldirler, katı yürekli, aldatmaya meyilli, aile kuramayacak sorumsuzlukta falan değiller. Genel geçer görüşlerin tersi de olsa çocuk istemeyen bir çiftin kadın tarafı olarak yazayım dedim.

Yakin arkadaşımın bebegi oldu. Onun hakkinda konusurken acildi bu konu. Acaba benim hemen cocuk istedigimi mi dusundu bilmiyorum. O cocuk istemedigini belirtince, Ben isterim ama iki tarafinda istegiyle olur bu diyebildim. O istemedikten sonra asla olamaz.
Bu konu zamansiz mi acildi belkide. Onu korkutmus olabilirim. Ama ikimizde küçük degiliz artik. Ileriye yonelik başladı iliskimiz. Kader neyi gösterir bilemem.
Umarim ne karar verirsem dogruyu bulurum ve pisman olmam. Ya sonra fikri degisirse celiskisi var icimde.. bir de ona karsi olan hislerim:(

Back
X