Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba,
bir erkek arkadaşım var. dün konuşma arasında çocuk sahibi olmak istemediğini ve benim böyle bir niyetim varsa yol yakınken tekrar düşünmemi söyledi. ikimizde 31 yaşındayız bu arada. şu an evlilik gibi bir planımız yok. çünkü çok yeni ilişkimiz, daha 2 aylık. bu konuşmasından sonra uyuyamadım bütün gece. hiç mi istemiyorsun diye sordum, 45 ine kadar hiç niyeti yokmuş, belki ondan sonra dedi.![]()
çocuk istememe sebebi ne olabilir ki.Bir ömür evlat olmadan geçermi ,siz çocuk sahibi olmak istiyorsunuz diye sizden vazgeçecek bir insan var karşınız da bir anlam veremedim gerçekten.Baştan sorunlu bir ilişki hakkınızda hayırlısı...
hı hı tamam, valla ben de istemiyorum, diye diye çaktırmadan hamile kalırsın. zor tabi ama imkansız değil :)
Ciddi olduğunuza inanmak istemiyorum. Bir insanı *zorla* mı baba yapacaksınız?
Bunu da dusundum... bana hayatinda kimseyi benim gibi gormedigini ve yanında olmasını bu kadar istemedigini söylüyor. Aklim iyice karistiBence evlilik dusunmuyor senide onunla evlilik dusunmemen icin bu sekilde konuauyor