- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
Nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum. Çok pişman ve mutsuzum. Eşimle 3,5 yıldır evliyiz ve toplamda 10 senedir birlikteyiz. Evliliğimizin 2. Senesi kv,kp başta olmak üzere çevre çok baskı yaptı neden çocuk yok diye. Haliyle çok etkilendim. Rüyalarımda çocuk görmeye çocuğa özlem duymaya başladım ve eşimle paylaştım. Eşim borçlarımızın yeni biteceğini ve yaza doğu görevi tayinimiz çıkacağını söyledi. İkimizde öğretmeniz bu arada. Balayına dahi gidemedik borçlar yüzünden. Tayinimiz belli olsun biraz para biriktirelim biraz gezelim sonra düşünürüz dedi. Ama yok çevre benim kafama yerleştirdi bir kere ya çocuğunuz olmuyorsa. Hiç denememiştik. Neyse eşimi ikna ettim ve korunmayı bıraktık ilk ay çocuk olmadı. Korktuk acaba bir sorun mu var diye tekrar denedik ve çok şükür hamile kaldım. Ve eşim başladı. Çocukla nasıl taşınacaz,tayinimiz nereye çıkacak vs. Hamileliğim çok stresli geçti. Bebeğim doğdu ve tabiki kolik. Bebeğim 3 aylıkken tayin çıktı taşınma stresi vs. Eşim eee şimdi bakıcıyı nerden bulacaz burda kimseyi tanımıyoruz ne yapacaz başladı yine. Ücretsiz izin alacaktım ama atandığım okula branşımdaki öğretmen hiç yok müdür ısrar etti ders programımız ayarlandı ve eşimle dönüşümlü baktık bu dönem. ( annem ve kv sağlık sorunları nedeniyle gelemediler) neyse sağolsun eşim baktı kızımıza ama haftanın 3-4 günü kavgalı ve küsüz. Şu anda da 4 gün oldu küsüz. Çünkü eşim çok yoruluyor uykusuz kalıyor bende öyleyim tabi ama ben istedim bebeği o yüzden bişe demeye hakkım yok. Yaa böyle nereye kadar. Ne yapacam ben. Bu durumdan o kadar sıkıldım ki. Off bir akıl verin lütfen. Keşke eşimin rızasını alsaydım yaa off... not: düzeltme yapmak istiyorum sadece çevre baskısıyla değil tabi bende çocuk istedim 1. Yıldan itibaren. Ve diğer cevaplarımı okuyup ona göre cevap yazarsanız memnun olurum. Ve lütfen bazılarınız bu kadar acımasız olmasın.
Son düzenleme: