- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.338
- 63
- 38
- Konu Sahibi depresifbirinsan
-
Yan etkisi var mi, regl olmama durumu notmal gelmedi banaBen üç aylık iğne kullanıyorum oda en son 20 lira gibiydi ama onda da adet tamamen kesiliyor bu durum hoş gelmiyor diye aylık iğneye geçmek istiyorum. Teşekkür ederim bilgi için.
Buraya nasil vakit ayiriyosunuz derslerin, ameliyatlarin aradinda, ne kadar hoş topluma karismanizBu konuyla ilgili profil yazımdan etkilenen ama ne kastettiğimi anlayamayan arkadaşlara.
Çocuk yapmak istiyorsanız tabii ki korunmayacaksınız. Tüm spermler vajene boşalacak. Cinsellik ihtiyacınız, eğlenceniz, keyfiniz için sex yapıyorsanız korunacaksınız. Bunu kastettiğim anlaşılamıyorsa canınız sağ olsun. Tüm hayatım kanser ameliyatlarında ve asistanlara - tıp ögrencilerine cerrahi onkoloji dersleri anlatmakla geçiyor.Bilimsel tıbba inana ve onun gereklerini yerine getiren bir doktorum. Eglendiyseniz sevindim
Benim işim daha zor sanırım spiral düştü prezervatif alerji yapıyor onunla ilişki yaşadığım zaman çok problem yaşıyorum bikaç gün etkisi sürüyor normalde hap kullanıyorum ve geri çekilme ama emzirdigim için hap da kullanamıyorum şimdi saglık ocağında yapılan dogum kontrol iğnesini denicem bebegim 6 aylık oldu 6 ay olmadan önce olmazmış hemşire öyle demişti siz rahatmışsınız ne güzelBenim doktorum çok rahatlattı beni ya o yüzden stres falan yapmıyorum
Kayarsa da ağrı yapar bariz belli olur hiç korkma dedi
Valla hiç korkmuyorum ben
Bi de korunmasız sex çok güzelmiş prezervatif ile ben no :)
yılda Max bjr iki kere kullanın diyorlar ,Bütün korunma yöntemlerini yoksaymışsın. Henüz farklı bir şey icat edilmedi.Ha bir de ertesi gün hapı var onu da her zaman kullanmayın diyorlar. Zararlıymış.
en güvensizi spiral herhalde,En garanti korunma yöntemi spiral yani rahim içi araç ve adet ortasını yumurtlama gününü tespit edip iki önceki ve iki sonraki gün dahil ilişkide beş gün erkeğin de prezervatif kullanması. Kamu spotu olarak birkaç kez daha önceki mesajlarımda yazmıştım, burada da yazayım. Korunmasız cinsel ilişki diye bir şey yok. Geri çekilme diye bir korunma yöntemi yok.
baglatmamistir , yalan soylemistir3. Çocuktan sonra tüplerini bağlatan bir tanıdığım 4.yü doğurdu. Diyeceklerim nu kadar.
Orasını ben bilmem. Ama yalan niye söylesin ki?baglatmamistir , yalan soylemistir
vala orasını da ben bilememOrasını ben bilmem. Ama yalan niye söylesin ki?
Üç yıldır kullanıyorum yan etkisi şu an yok ama adet olmuyorum bunun bir etkisi vardır illaki. Bırakmak istiyorum eşime güvenmiyorum kazayla çocuk olur diye korkuyorum yoksa hiç istemem böyle bir şeyi kullanmayıYan etkisi var mi, regl olmama durumu notmal gelmedi bana
Doğru bilemezsiniz.vala orasını da ben bilemem
ama imkansız dediği şey
Evet bizde böyleyizŞaka şaka ne poşeti.Hiç bir şekilde,geri çekilme yöntemiyle. Olursa da başımızın üstüne
Gebelik oluşursa mi ertesi gün hapı kullanılır?Hiçbir yöntem %100 korumaz. Spiral, hap, prezervatif hepsinin %1-2 riski var. Spiral +prezervatif veya hap + prezervatif en güvenli ve risk onbinde bire gelmekte. Buna rağmen gebelik oluşursa ertesi gün hapı kullanılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?