- 15 Mart 2016
- 58
- 37
- 18
- Konu Sahibi BirazDeliyim
Arkadaşlar merhaba,biraz uzun olacak ama kusuruma bakmayin patlamak üzereyim, kafam çok karışık yine, dün eşimle dışardaydik, güzel bir yemek yedik eve dönerken dedim ki (eşimin çevresi coktur )hani bana iş bakıyor musun dedim,ne oldu dedim,o da bakıyorum dedi,bende dedim ki 1 senedir hala bakıyorsun,bana net bişey söyle eski işime geri döneceğim dedim,o da bana sen kendini ayarla ben baba olmak istiyorum dedi,hicbirsey demedim,benim 2 tane sartim vardı bilmiyorum belki bahane,biri işe girmeden ayaklarımın üstünde durmadan istemediğimi söylemiştim daha önce,neyse eve geldim,uyuyorum ben dedim ,ne oldu dedi,yok bişey yorgunum dedim gittim yattım,bugün gündüz uyandım,sanki birsey olmamış gibi rituel konuşmalarımızı yaptık,annemle dışarıya çıktık,alışveriş yaparken daha önceden tanıdığımız saticiyla konu döndü dolaştı benim evliliğe geldi, işte bana çocuk sordular ben yok dedim,annem diyo işte bizde söylüyoruz istemiyormuş falan filan,işte satıcı adam çocuksuz olurmuymus vs.vs kızdım ama belli etmedim,gelirken anneme kızdım lütfen olur olmadık yerlerde bunun muhabbetini yapmayın dedim,zorla x (esim)den bosatmayin beni dedim,sustu annem,bu çocuk mevzusunu geçtiğinde elim ayağım bosaliyor,sıkıntıya giriyorum,kafamda kuruyorum sürekli,kendimi çok kötü hissediyorum,neyse eve geldik ben cok gergindim esim geldi,işte annemlerin evindeki sorunlardan konustuk,ben bi ara lafi ortaya atarak işte bu sebeplerden dolayi çocuk doğurmamak en iyisi gibi bişey söyledim, kimsede bişey demedi,şimdi arkadaslar sorum şu birincisi ben bu durumu yani çocuk istemediğimi tekrar nasıl anlatmaliyim eşime,bu arada eşimden bu isteginden dolayi ciddi ciddi boşanmayı düşünür oldum,ikincisi ise sizce bu sebepten dolayı bosanmam doğru mu?lütfen cevap verin!!!