olur mu bulunmaz genlere sahibiz boşa mı gitsin :) mazallah insanların soyu kurur
her şey bi yana da şu evlat sevgisi nedir nasıldır gerçekten merak ediyorum. sevgi dolu bi insan olduğumu düşünürüm. sevme kapasitemin tamamını kullanıyorum mesela şu an sevdiklerim için. kapasitem mi artıcak ne olacak merak ediyorum hakikaten.
evdeki kediyi kuşu seviyorum. ana babamı seviyorum. arkadaşlarımı seviyorum. eşimi çok ama çok seviyorum. sanırım çocuk bunların toplamından bile çok seviliyomuş. ama ben sevme ya da sevilme ihtiyacı duymuyorum daha fazla. üstelik karşılıksız sevme olayı da yok. belki anne karşılıksız seviyodur da evlat öyle değil bence, hadi kötü bi anne ol bakalım evlat seviyo mu seni?
çocuk olunca seversin olayı da saçma geliyor. bdv "annem beni x yaşıma kadar dövdü, annem beni sevmiyor, annem kardeşlerimle beni ayırıyor" gibi konularla dolu. ee çocuğunu terk eden binlerce insan da olduğuna göre doğurunca gelmiyo heralde bu hisler
valla bazen düşünmekten kafayı yiyecek gibi oluyorum.
çok isterdim böyle düşüncelerimin olmamasını. ya da biyolojik saat çalacaksa çalsın yaş oldu 26 milletin 18 yaşında doğurası geliyo bana neden bişey olmuyor ???????