• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istemiyorum

Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil 🤷
Ay arkadaşim da aynı durumda, ama o boşanmaya çalısıyor. Aile evine gitmeyecek, kendi ayakları üzerinde duracak inşallah. Sakın çocuk yapma, bir de kuzeninmiş of of.

22 yaşinda cok guzel hayatini yakmişsin. 👍
😒
Gizli gizli korunmaniza gerek yok!
Istemediginizi belirtip acikca korunacaksiniz!
Cocuk iki kisinin karariyla olabilcek bir sey.
Bir taraf istemiyorsa diger taraf zorlayamaz!
Tamamiyle istemiyor degilsiniz zaten, su an hazir değilsiniz, hic cocuk istemeyen birinin evlenmeden bu durumu soylemesini düşünüyorum çünkü.
Sizin durum farkli.
Evlenmeden önce dedim. Bakarız dedi ama şimdi zorluyor

Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil 🤷

Valla sağlık ocağına gidip durumu anlat konu sahibesi, kol altı hormon halkası var ondan yerleştirsinler ellerinde varsa yoksa arıtk ne varsa.

Devlete sığınma imkanın var mı, şu adamın okula gitmene izin vereceğini hiç sanmıyorum :KK51:

Canım kuzen evliliği ise mutlaka korunmak zorundasınız. Öyle bu evlilikte çocuk ha diye olmaz. Önce doktora gidin. Tarama testleri yaptırın.

Ay arkadaşim da aynı durumda, ama o boşanmaya çalısıyor. Aile evine gitmeyecek, kendi ayakları üzerinde duracak inşallah. Sakın çocuk yapma, bir de kuzeninmiş of o

Canım kuzen evliliği ise mutlaka korunmak zorundasınız. Öyle bu evlilikte çocuk ha diye olmaz. Önce doktora gidin. Tarama testleri yaptırın.
Yaptık cmm tarama falan bir sorun yok çok şükür

Kafayi yicem ya. Çocuk iki tarafında isteğiyle yapılması gereken bir şey. Sizin isteginizi yok saymamasi gerekiyor. Ayrıca aile baskısıyla çocuk mu yapilir. Kime ne. Şuan istemiyorum hazır değilim diyemiyorsaniz sizi baya baskilamis demektir. Buna izin vermeyin.

Konu sahibesi eşi kandırsan bu durumda, doktora göründüm bana kısırsın çocuğun olmaz dedi desen mesela? Böyle feodal kafalarda çocuğu olmayan kadınlar direkt çöpe gidiyor, belki adma boşar sen de kurtulursun bu vesileyle.
🤣🤣🤣Ay cnn inanmazki. O beni tek asla hastaneye göndermez

Okudum simdi, olaylar farklıymış.
Cahil ailelere kurban giden gencler bunlar.
Yazik cok yazik.
Bosanmaz, boşanamaz da.
Bir sure sonra aldatmalar/siddet baslar
Cocuklar gelir sirasiyla
Bosuna yasanan bir hayat daha.
Zorlan değil arkadaşlar. Sadece ailem çok iyi falan dedi bende kandım

Valla sağlık ocağına gidip durumu anlat konu sahibesi, kol altı hormon halkası var ondan yerleştirsinler ellerinde varsa yoksa arıtk ne varsa.

Devlete sığınma imkanın var mı, şu adamın okula gitmene izin vereceğini hiç sanmıyorum :KK51:
Kızlar eşim okuluma karışmıyor. Ben mezunum bu arada sadece kpss hazırlanıyorum

Kızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı 🤦🏻. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
Çok erken bir yaşta çocuk zor olur niye eşin bu kadar ısrarcı çok saçma karşılıklı karar verilir bu konuya

Back
X