yapılması braz zor yha
esmın geldıgı vakıt bellı olmuor
gec vakıtte okusa olmaz
gece kaldırıp ona bunu okutmakta zor
tek basımamı yapsam dıye dusundum
onemlı olan nıyet cunku
şimdi kimler almadı bilemedim,alamayan bana mesaj atsın oradan bakayım olurmu,hani birbirinden alanlarda oluyor o yüzden bende tekrar mesaj atmayayım.
ben 5 bucuk senelık evlıyım benım esım 2 kere amelıyat oldu speerm 0
yanı azo spermlı esım yaradandan umıt kesılmez ınşllh hepımız bebek sahıb ı oluruz
bnde br kac dua yazmak ıstıyorum
belkı faydası olur arkadslar
BUNLAR HAMILE KALMIS ARKADSLARIMIN TAVSIYE ETMIS OLDUGU DUALAR
1_ SABAH namazının ardından 100 defa ELİF ALLAH MİM MUHAMMED TEZ SELAMET
2_ SABAH namazının ardından 40 gun boyunca 41 defa LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE INTI KUNTİ MİNNEZZALİMİN
3_41 feth SÜRESI OKUNUCAK
4_HERGUN 731 defa YA HALIK cekılecek
5_41 gun 41 defa FATIHA SURESİ
6_786 DEFA BESMELE
7_40 HAMILEYE 1 TANE AYETEL KURSI OKUTMAK
RABBIM EDILEN DUALRI KABUL EYLESIN
arkadaşım bu dediklerinin hepsini aynı andamı yapacağız peş peşemi okuyacağız? 40 hamile arkadaşı bulmak çok zor yani ben bulamam.
canım sanırım bu duaların herbiri ayrı ayrı,yani istediğin herhangi birini,birkaçını yada istersen hepsini ayrı zamanlarda yapabilirsin.
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
ben de istiyorum bu duayı bana da yollarmısınız özelden kıslar?Allah razı olsun
arkadaşım bu dediklerinin hepsini aynı andamı yapacağız peş peşemi okuyacağız? 40 hamile arkadaşı bulmak çok zor yani ben bulamam.
Kizlar merhaba banada atarmisiniz lutfeeeeennn esim ve bende bekliyoruz allah evladi olmayan herkese evlat nasip eder insallah bizide boynu bukuk birakmaz rabbim
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
dur ben sana yollayayım canım özelden bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?