- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
canlar banada yollarmısınız msjı bende duamı edeyim Allahmızın izniyle inş. olur bekliyorum şimdiden teşekkr ederim dostlar
Arkadaşlar bana da yollar mısınız duayı?Bi vesile olur inşallah isteyen herkes için...
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
arkadaşımım söylediğine göre bu duayı yapıpta netice almayan yokmuş,Allah bilir tabiki ama imanla ve inançla yaparsanız olur,inşallah yapan arkadaşlarımdan müjdeli haberler alırım.
Merhaba banada atarmısın duayıArkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
ben bir arkadaşımın uyarısıyla 5 kişiye aynı anda mesaj atabileceğimi öğrendim,birbirlerine gönderen arkadaşlar bunu deneyebilirler.
ALLAH razı olsun İnşALLAH bu dua sayesinde bebeğimize kavuşuruz
mrb ben önümüzdeki ay tüp bebeğe başvuracam.lütfen duayı bana da gönderin..Allah yardımcımız olsunAllah razı olsun cnm inşlh Rabbim yaptıklarımızın hürmetine duamızı kabul eder. yaptıklarımızı vesile kılr....
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?