Çocuk İsteyenlere Çok Güçlü Bir Dua

arkadaşım banada yollar mısın??

nasıl ve ne zaman okunacağınıda lütfen..teşekkür ederim

rica etsem bu duayı banada atarmısınz özelden.daha öncede bu şekilde bi dua bulmuştum ve okudugum ay hamile kalmıştım

Arkadaşlar duayı alanlardan biri bana da mesaj atabilir mi?
Hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz belki bu dua vesile olur da aramızdan birilerinin yüzü güler

elifzade, eylulgulu, oZdEnIzEr, redart, zeynepazra arkadaşlar sizlere gönderdim.ben SARAFEM arkadaşımız yetişemez diye düşündüğüm için elimden geldiğince sizlere göndermeye çalışıyorum.

canlar banada yollarmısınız msjı bende duamı edeyim Allahmızın izniyle inş. olur bekliyorum şimdiden teşekkr ederim dostlar

10 dakika geçsin ben de atabildiğim kadar atarım arkadaşlar.Tek sıkıntı Her msj arasının 10 dk olması

elifzade, eylulgulu, oZdEnIzEr, redart, zeynepazra arkadaşlar sizlere gönderdim.ben SARAFEM arkadaşımız yetişemez diye düşündüğüm için elimden geldiğince sizlere göndermeye çalışıyorum.

canım benim çok teşekkür ederim,iyide yapıyorsun.Ben yeni bir şey duyduğumda yapmak için o kadar sabırsız oluyorumkii,şimdi isteyen arkadaşlarımı hiç bekletmek istemiyorum onları çok iyi anlıyorum çünkü.Bazen aynı kşilere göndermiş oluyoruz,mesela senin az önce ismini yazdığın arkadaşlara bende gönderdim,ama olsun fazla mesajdan zarar gelmez.

ben bir arkadaşımın uyarısıyla 5 kişiye aynı anda mesaj atabileceğimi öğrendim,birbirlerine gönderen arkadaşlar bunu deneyebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…