Çocuk istismarı. Hukukçu arkadaşlar bakabilir mi lütfen?

Zaten aynı şehirde olsa muhtemelen abim daha kötüsünü yapardı. Adam "zaten uzağız, gönder işte fotoğraflarını" filan yazıyor. Buna güveniyor sanırım. Bir de profiline baktım şaka gibi çocuk istismarına karşı paylaşım yapmış!

Twitter'da bir hesap var ona at mesajları ifşa etsin. Sosyal medyada tepki alırsa alacağı ceza açısından da daha etkili oluyor

Affınıza sığınarak paylaşıyorum
Hiç vakit kaybetmeden şikayet edin adım kadar eminim o adamın hesabında yazdığı yüzlerce çocuk kadın çıkar. Tek siz değilsinizdir kendinizi deşifre etmediniz umuyorum şikayet edicez falan demeyin silmesin yazdıklarını

Kıyamam ya. Tr deki her kadın mutlaka tacize uğramıştır. Şimdi sosyal medya sayesinde o kadar kolay ki çocuklara ve kadınlara ulaşmak. Yeter artık diye kendimi sokaklara atıp çığlık çığlığa bağırmak istiyorum.

Bende baktım ama adamın resmiyle açılı 2 hesap var belki resimdeki adam değildir konuşan ... sizde yok yere adamı ifşalamış olup suçlanmayın ... savcılığa verin onlar halleder

Abim bayağı bir küfür etmiş ama hesap hala açık. Mesajlar ve ekran görüntüleri elimizde. İfşa da edersek belki başka mağdurlar da ortaya çıkar. Ama çocuklar muhtemelen söyleyemiyorlardır ailelerine. Umarım mahkeme kanalıyla ortaya çıkar.

Haklısınız. Ben bir baro ile de konuşacağım. İlla ki bir komisyonları vardır. İşin peşini bırakmayacağım. En azından biri iyice rezil olursa diğerlerinin cesareti kırılır bir ihtimal.
Adamın adresi vs belliyse önce kafasını gözünü dağıtıp ondan sonra polise vermek lazım.

Gecmıs olsun, nerden olmus bu konusma. Benimde ogluma yeni telefon aldık 9.5 yasında

Adamın adresi vs belliyse önce kafasını gözünü dağıtıp ondan sonra polise vermek lazım.
Normalde şiddet yanlısı bir insan değilim ama bu konuda cinnet geçirebilirim. Yeğenim üzerinden empati de yapınca canım daha bir yanıyor kuzucuklara. Ya biz canı yanmasın diye gözünün içine bakalım, manyağın biri gelsin hayatını alt üst etsin. Ki yeğenim özel bir çocuk. Yaşıtlarından biraz daha farklı algılıyor dünyayı.

Allah evlatlarımızı korusun

Tanımadıgı kısıler oradan mesaj atabiliyor mu? Face degıl ama instagram kullanıyorum neye gore onlem alacagımı bilmek ısterım. Buarada bız ogluma telefon alınca hesap acarken cocugum ıcın diye devam edince telefon cok kısıtlı suanda ben ve esim family link diye bir programa yönlendirdi uygulama bızı, bir ucret te odedım oradan takip ediyoruz nerede napıyor nerelere girebilir diye. Belki okuyanlara yardımcı olur diye yazayım dedım

savcılığa suç duyurusunda bulunun ayrıca teşhir edin herkes öğrensin ne pislik olduğunu rezil olsun dışlansın kimseye yaklaşamasın böyle insanlar.
Savcılığa gitmeniz yeterli. Onlar ilgili birimlere zaten aktarırlar olayı. Allah korumuş yeğeninizi. Ama lütfen mutlaka şikayetçi olun. Sizin numara veya sosyal medya kullanıcı ismi vermeniz yeterli savcılık onu her halükârda bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…