Zaten aynı şehirde olsa muhtemelen abim daha kötüsünü yapardı. Adam "zaten uzağız, gönder işte fotoğraflarını" filan yazıyor. Buna güveniyor sanırım. Bir de profiline baktım şaka gibi çocuk istismarına karşı paylaşım yapmış!Böyle bir adam vardı facebooktan internette tanıştığı 10 yaşında bir çocuğu taciz ediyor. Babası telefonu alıp çocukmuş gibi yazmaya başlıyor buluşmak için yer ve saat belirliyorlar. Adam gelince çoook güzel bir meydan dayağı çekip polise veriyorlardı. Abiniz sinirlenip kendini son ana kadar açık etmeseymiş keşke. İnşaallah yakalanıp hakettiği cezayı bulur
Bende bildirdim adminlere tek onlar silebiliyorSilemedim. Şikayet ettim orada yazdım silemediğimi. Umarım silinir. Nasıl siliniyor bilen var mı?
Twitter'da bir hesap var ona at mesajları ifşa etsin. Sosyal medyada tepki alırsa alacağı ceza açısından da daha etkili oluyorMerhaba arkadaşlar.
Abim yeğenimin telefonunu kontrol ederken 45 yaşlarındaki bir adamın yeğenimle konuşmaya çalıştığını görmüş. Telefonunu almış ve adamla yeğenimmiş gibi konuşmaya başlamış. Sonrası inanın çok korkunç. Yazılanları görünce aklım çıktı resmen. En son yeğenimden çıplak fotoğraflarını istemiş ve kendi cinsel organının fotoğrasını gödermiş. Abim de sonra aramış basmış küfürü. Baştan beri konuşan abimdi zaten. Şimdi siber suçlara şikayet etsek ciddiye alınır mı? Ben savcılığa suç duyurusunda bulunup şikayetçi olma taraftarıyım. Sonuçta abim müdahale etti yeğenimin olaylardan haberi dahi yok ancak bu adamın başka çocuklara bunu yapmadığının ve yapmayacağını garantisi yok. Şimdi siber suçlara mı başvurmamız gerekiyor yoksa direkt savcılığa mı? Bu adamı teşhir etmek suç olur mu? Daha başka neler yapılabilir mi? Bilen arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim. Başka çocuklara bulaşmadan en çabuk ne yapılabilir? Yeğenim 11 yaşında bu arada.
Hiç vakit kaybetmeden şikayet edin adım kadar eminim o adamın hesabında yazdığı yüzlerce çocuk kadın çıkar. Tek siz değilsinizdir kendinizi deşifre etmediniz umuyorum şikayet edicez falan demeyin silmesin yazdıklarınıAffınıza sığınarak paylaşıyorum
Kıyamam ya. Tr deki her kadın mutlaka tacize uğramıştır. Şimdi sosyal medya sayesinde o kadar kolay ki çocuklara ve kadınlara ulaşmak. Yeter artık diye kendimi sokaklara atıp çığlık çığlığa bağırmak istiyorum.özel derse gittiğim öğrencim 6.sınıfa geldiğinde ailevi problemler yaşamaya başladı sonra da ders notları filan anormal şekilde düşmeye okuldan kaçmaya vb başladı. annesi kendi şarjı bitince onun telefonunu alıp birine mesaj atacakmış acil diye o sırada 35 yaşlarında bir adamdan mesaj gelmiş yarın geleceksin değil mi diye. velim şok olmuş ve telefonun her yerini kurcalamış inanılmaz mesajlar 11 yaşında bir kızın bilmemesi gereken cinsel imalar vb.. hemen savcılığa haber verdiler başkalarına da bulaşmaasın diye. adam zaten kayıtlı pedofili çıktı çocuk parklarına filan gitmesi yasakmış. hala korkarım böyle şeylerden. öğrencim psikologla epey toparladı ailevi meseleleri de epey düzelmişti bu arada ama aile hala tetikte. kesin kuralları var telefon ve pc için artık..
İsmi nedir o hesabın?Twitter'da bir hesap var ona at mesajları ifşa etsin. Sosyal medyada tepki alırsa alacağı ceza açısından da daha etkili oluyor
Ruling. Baya bi sapik ifşa etti.İsmi nedir o hesabın?
Abim bayağı bir küfür etmiş ama hesap hala açık. Mesajlar ve ekran görüntüleri elimizde. İfşa da edersek belki başka mağdurlar da ortaya çıkar. Ama çocuklar muhtemelen söyleyemiyorlardır ailelerine. Umarım mahkeme kanalıyla ortaya çıkar.Hiç vakit kaybetmeden şikayet edin adım kadar eminim o adamın hesabında yazdığı yüzlerce çocuk kadın çıkar. Tek siz değilsinizdir kendinizi deşifre etmediniz umuyorum şikayet edicez falan demeyin silmesin yazdıklarını
Teşekkür ederim.Ruling. Baya bi sapik ifşa etti.
Tü Allah belasını versin , utanmaz pislik . Belki evlidir çocuğu da vardır , pis sapık . Lânet gelsin bunlara .Affınıza sığınarak paylaşıyorum
Hesabın sahibini tanımıyorum ama onu takip eden avukat da çok. Mesajinizi görürse ve paylasirsa baya etkili olur diye düşünüyorum.Teşekkür ederim.
Adamın adresi vs belliyse önce kafasını gözünü dağıtıp ondan sonra polise vermek lazım.Haklısınız. Ben bir baro ile de konuşacağım. İlla ki bir komisyonları vardır. İşin peşini bırakmayacağım. En azından biri iyice rezil olursa diğerlerinin cesareti kırılır bir ihtimal.
Normalde şiddet yanlısı bir insan değilim ama bu konuda cinnet geçirebilirim. Yeğenim üzerinden empati de yapınca canım daha bir yanıyor kuzucuklara. Ya biz canı yanmasın diye gözünün içine bakalım, manyağın biri gelsin hayatını alt üst etsin. Ki yeğenim özel bir çocuk. Yaşıtlarından biraz daha farklı algılıyor dünyayı.Adamın adresi vs belliyse önce kafasını gözünü dağıtıp ondan sonra polise vermek lazım.
Allah evlatlarımızı korusunNormalde şiddet yanlısı bir insan değilim ama bu konuda cinnet geçirebilirim. Yeğenim üzerinden empati de yapınca canım daha bir yanıyor kuzucuklara. Ya biz canı yanmasın diye gözünün içine bakalım, manyağın biri gelsin hayatını alt üst etsin. Ki yeğenim özel bir çocuk. Yaşıtlarından biraz daha farklı algılıyor dünyayı.
Facebooktan.Gecmıs olsun, nerden olmus bu konusma. Benimde ogluma yeni telefon aldık 9.5 yasında
Tanımadıgı kısıler oradan mesaj atabiliyor mu? Face degıl ama instagram kullanıyorum neye gore onlem alacagımı bilmek ısterım. Buarada bız ogluma telefon alınca hesap acarken cocugum ıcın diye devam edince telefon cok kısıtlı suanda ben ve esim family link diye bir programa yönlendirdi uygulama bızı, bir ucret te odedım oradan takip ediyoruz nerede napıyor nerelere girebilir diye. Belki okuyanlara yardımcı olur diye yazayım dedımFacebooktan.
Savcılığa gitmeniz yeterli. Onlar ilgili birimlere zaten aktarırlar olayı. Allah korumuş yeğeninizi. Ama lütfen mutlaka şikayetçi olun. Sizin numara veya sosyal medya kullanıcı ismi vermeniz yeterli savcılık onu her halükârda bulur.savcılığa suç duyurusunda bulunun ayrıca teşhir edin herkes öğrensin ne pislik olduğunu rezil olsun dışlansın kimseye yaklaşamasın böyle insanlar.
Hukukçu değilim ama bu kamu suçunuza girer sanırım. Ben hiçbir bağım olmasa da, böyle bir durumda sessiz kalamam.İkisi de fabrikada çalışıyor. İlla ki izin alırlar ama ben yarın gidebilirim. Onlarınki haftayı bulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?