Çocuk istiyorum

Ruya eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
58
12
3
32
Merhabalar. 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çocuk olmuyor hormanlarım düzgün sağ tarafta yumurtalık kistim var doktor hap verdi kilo aldrdi o yüzden içmek istemiyrm vücut indeksi 35 olup hamile kalan var mı. Psikolojik olarakda etkilenir mı sizce bu durumum çok kafaya takıyorum

Hormonlarla duygular doğru orantılıdır. Takarsan olmaz zaten. Ayrıca 2 ay çok kısa bir süre. Dr bile 1 yılı doldurmadan dikkate almıyor. Yerinde olsam önce kist tedavisini tamamlar daha sonra çocuk düşünürdüm. Evliliğinin tadını çıkar bence ne yapacaksınız ki hemen çocuğu? Azıcık gezin dolaşın keyfinize bakın yaw

Doktor hormonların düzgün ama kilo olduğu için korunma olacağı zaman olsun dedi. Adetim 35-40 günde oluyor çünkü

35 obez sayılıyor neredeyse ,kilo verin bi an önce.Benim tanıdığım tüm kilolu insanlar zayıflamadan hamile kalamadı.Ve daha genceciksiniz yani .Ben çocuktan çok kiloya takıldım

Hormon hapim yeni bitti o yüzden artık düzenli diyete başlıcaları 3 yılda 25 kilo aldım

İki ay çok erken
Yumurtalık takibi yapın
Ladytimer yükleyin telefona.
Orda hamilelik olasılığı yüksek olan günleri gösterecek.Değerlendirin.

Hormon hapim yeni bitti o yüzden artık düzenli diyete başlıcaları 3 yılda 25 kilo aldım
Tamam ışte diyete başlayın kilo verin önce kendiniz için.4 ayda bu ne acele önce bi evliliğiniz otursun keyfini çıkarın.Plaket vermiyolar cocuk olunca. Elbet olur kasmayın bu kadar

İki aydır onu uyguluyorum. Birde soğan kütübü uygulcm haftada bir kez bebeğin yerleşmesinde etkili oluyormuş

Bininci yazışım buradakilere, bu kadar vücudunuza yüklenirseniz olmaaazz. Çocuk olsun diye sevişmeyin, bu düşünceyi aklınızdan atın. Gerekirse öncesinden meditasyon falan yaparak kendinizi rahatlatın. Kilo probleminiz de varmış önce kilo verin, kiloluyken hamile kalmanız hem zor hem de risklidir. 4 aylık evlisiniz daha biraz kendinize zaman verin, yaşınız da genç daha.

İlaç kilo aldırdığı için mi içmek istemiyorsunuz. Bakın adet düzeninizde de sıkıntı varmış. emin değilseniz başka bir doktora daha danışın ama aynı tedaviyi önerirse ilacı içmemezlik yapmayın.
2 ay endişelenmek için çok erken. Sizin yaş grubunuzda 1 yıl olmazsa ancak alternatif yollara başvuruluyor.

önce biraz kilo verin, bu kiloyla hamile kalırsanız çok zorlanırsınız.

Kilom var ama çocuk istiyorum... diyorsunuz peki neden önce güzelce kilo vermeyi, sonrasındadüzenli çocuk için bir başlangıç yapmayı düşünmüyorsunuz? Hamile kalıp, kilonuz yüzünden terslikler yaşamak ihtimali korkutmuyor mu sizi? Hadi 4 aylık evlisiniz alelacele istiyorsunuz neyse sizin özelinizdir ama...

Çocuk herkes ister, normal. Ama sağlıklı ve makul bir şekilde yaşanmalı her şey. Biraz daha bilinçli davranmanızı öneririm...

gebelik bölümüne neden yazmıyorsunuz
üzülmeyin hamile kalrsınız ama riskli hamilelik oluşur kilodan dolayı
hormonlar düzgünse adet düzenli olur genelde
adetin nasıl düzensiz oluyor fsh kaç lh kaç

gebelik bölümüne neden yazmıyorsunuz
üzülmeyin hamile kalrsınız ama riskli hamilelik oluşur kilodan dolayı
hormonlar düzgünse adet düzenli olur genelde
adetin nasıl düzensiz oluyor fsh kaç lh kaç
Yeni üye olduğum için tam bilmiyorum site kullanımı. FSH 6.02 lh 10.11

Kilo aldıktan sonra düzensiz oldu adetim bide sağ tarafta geçen ay kistim olduğunu öğrendim

Yeni üye olduğum için tam bilmiyorum site kullanımı. FSH 6.02 lh 10.11
ben şöyle biliyorum fsh çok iyi değerde ama lh fsh dan düşük olması gerekiyor
senin bu değerlere göre pko var canım yanlışta biliyor olabilirim
senin acil kilo vermen gerekiyor çünkü kilo pkonun düşmanıdır canım
sen lh yüksekliği olarak araştır bulursun sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…