Tamam ışte diyete başlayın kilo verin önce kendiniz için.4 ayda bu ne acele önce bi evliliğiniz otursun keyfini çıkarın.Plaket vermiyolar cocuk olunca. Elbet olur kasmayın bu kadarHormon hapim yeni bitti o yüzden artık düzenli diyete başlıcaları 3 yılda 25 kilo aldım
Haklisin kilo almadan önce adetmde duzenli oluyorduTamam ışte diyete başlayın kilo verin önce kendiniz için.4 ayda bu ne acele önce bi evliliğiniz otursun keyfini çıkarın.Plaket vermiyolar cocuk olunca. Elbet olur kasmayın bu kadar
Merhabalar. 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çocuk olmuyor hormanlarım düzgün sağ tarafta yumurtalık kistim var doktor hap verdi kilo aldrdi o yüzden içmek istemiyrm vücut indeksi 35 olup hamile kalan var mı. Psikolojik olarakda etkilenir mı sizce bu durumum çok kafaya takıyorum
Yeni üye olduğum için tam bilmiyorum site kullanımı. FSH 6.02 lh 10.11gebelik bölümüne neden yazmıyorsunuz
üzülmeyin hamile kalrsınız ama riskli hamilelik oluşur kilodan dolayı
hormonlar düzgünse adet düzenli olur genelde
adetin nasıl düzensiz oluyor fsh kaç lh kaç
ben şöyle biliyorum fsh çok iyi değerde ama lh fsh dan düşük olması gerekiyorYeni üye olduğum için tam bilmiyorum site kullanımı. FSH 6.02 lh 10.11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?