Canım şükür çok ciddi problem değil sen önce kendi sağlığın için kilo ver, bir arkadaş var 90 kilodan fazladır çocuğu oldu olmayacak diye bir şey Yok, kafanda olmayabilir düşüncesi olmasın çok Yen'i evlisin sen sağlık problemine odaklan onları hallet olur zaten :)Hormon hapim yeni bitti o yüzden artık düzenli diyete başlıcaları 3 yılda 25 kilo aldım
Yakında insanlar daha yatağa girmeden çocuğum olmuyor demeye başlayacak herhalde...Merhabalar. 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çocuk olmuyor hormanlarım düzgün sağ tarafta yumurtalık kistim var doktor hap verdi kilo aldrdi o yüzden içmek istemiyrm vücut indeksi 35 olup hamile kalan var mı. Psikolojik olarakda etkilenir mı sizce bu durumum çok kafaya takıyorum
merhaba arkadaşlar bende 8 aydır evliyim evlendiğim günden beri deniyoruz fakat hala olmadı kilom55 boyum 165 19 yaşındayım. doktora gittim muayene oldum bişey çıkmadı eşimde oldu ondada birşey yok .neden olmuyor olabilir klomifen felan kullansam sorun olurmu yardımcı olurmusunuz. birde biranönce olabilmesi için püf noktası felan varmı bu işin yaa lütfen yardımcı olun
kılo almanıza neden olan bır rahatsızlıgınız var mıHormon hapim yeni bitti o yüzden artık düzenli diyete başlıcaları 3 yılda 25 kilo aldım
daha cok erken degilş mi? daha evliligin tadını cıkartmadan bebek ? sonra pişman olıursunuz...Merhabalar. 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çocuk olmuyor hormanlarım düzgün sağ tarafta yumurtalık kistim var doktor hap verdi kilo aldrdi o yüzden içmek istemiyrm vücut indeksi 35 olup hamile kalan var mı. Psikolojik olarakda etkilenir mı sizce bu durumum çok kafaya takıyorum
hiç bir kürü yapma. aldıgın hormon ilacı da muhtemelen dogum kont. ilacıdır. degil mi?İki aydır onu uyguluyorum. Birde soğan kütübü uygulcm haftada bir kez bebeğin yerleşmesinde etkili oluyormuş
Vücut kitle endeksi yüksek değil mi benimde yüksekti şuan düşürdüm bence ilk önce kilo vermelisinizMerhabalar. 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çocuk olmuyor hormanlarım düzgün sağ tarafta yumurtalık kistim var doktor hap verdi kilo aldrdi o yüzden içmek istemiyrm vücut indeksi 35 olup hamile kalan var mı. Psikolojik olarakda etkilenir mı sizce bu durumum çok kafaya takıyorum
Ben2 yıllık evliyim 1yildir olmuyor canım.Senin dur bismillah iki ay olmamis yumurtlama gününe denk gelmemiştir belkiMerhabalar. 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çocuk olmuyor hormanlarım düzgün sağ tarafta yumurtalık kistim var doktor hap verdi kilo aldrdi o yüzden içmek istemiyrm vücut indeksi 35 olup hamile kalan var mı. Psikolojik olarakda etkilenir mı sizce bu durumum çok kafaya takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?