Çocuk istiyorum

2 ay ne ki canım olmuyor diyorsun. Bi dur hele. Bence önce biraz kilolarından kurtulmuş olursun sonra bebisiniz olur allahın izniyle. Bak ben hamilelikte çok aldım. O zaman alacağın kiloları da dusun. Kaç kilosun bu arada

Daha 2 ay olmuş , bismillah diyorum ben de. Ben ay saymayı çoktan bıraktım yıllardan gidiyorum 4 oldu kafana takma boşuna , 6 ay normal dene , olmuyorsa takiplere gidersin. Doktor ne derse uygularsın gerisi de nasip kısmet işte. Niye olmuyor, olacak mı , olmayacak mı gibi düşünceler seni üzmekten başka bir işe yaramıyor çünkü

Daha çok yeni evlisin zaten, evliliğini çocuk olayına saplanıp huzursuz etme şimdiden. İnşallah en kısa sürede isteyen herkese versin Allah hayırlısıyla...

. 94. Evlendikten sonra 10 kilo aldım 4 ayda. Hormon hapı 21 gün kullandım 4 kilo o aldrdi

Bu sureci yasayıp adım adım paylasan cok begendıgım bır blog oldu. Ordaki psıkologada sorabılırsın bana baya yardımcı oldu yazılarıda ıyı gldı
www.birpsikologuntupbebeksureci.
blogspot.
com
Bunlar birleşik teldeki sorun nedenıyle asagı atmış.

Ben kilolu hamile kaldim canm. Bendede 5 6 yil once hormon bozukluğu vardi cok kilo aldm sonradanda veremedim. Ama kist icin ilaçlarini ihmal etme. Hamilelikte veya dogumda sorun yasayabilirsn bunla ilgili

merhaba arkadaşlar bende 8 aydır evliyim evlendiğim günden beri deniyoruz fakat hala olmadı kilom55 boyum 165 19 yaşındayım. doktora gittim muayene oldum bişey çıkmadı eşimde oldu ondada birşey yok . neden olmuyor olabilir klomifen felan kullansam sorun olurmu yardımcı olurmusunuz. birde biranönce olabilmesi için püf noktası felan varmı bu işin yaa lütfen yardımcı olun

Tamam ışte diyete başlayın kilo verin önce kendiniz için.4 ayda bu ne acele önce bi evliliğiniz otursun keyfini çıkarın.Plaket vermiyolar cocuk olunca. Elbet olur kasmayın bu kadar
merhaba arkadaşlar bende 8 aydır evliyim evlendiğim günden beri deniyoruz fakat hala olmadı kilom55 boyum 165 19 yaşındayım. doktora gittim muayene oldum bişey çıkmadı eşimde oldu ondada birşey yok . neden olmuyor olabilir klomifen felan kullansam sorun olurmu yardımcı olurmusunuz. birde biranönce olabilmesi için püf noktası felan varmı bu işin yaa lütfen yardımcı olun

Vucut indeksiniz 35se zaten cocuk yapmayin, once kendinize ceki duzen verin saglikli dengeli beslenin,spor yapin,kilo verin. O vucutla hamile kalirsaniz sorun yasarsiniz

Yeni konu acmalisiniz burada kimse gormez mesajinizi

yeni konu aç bölümüne yazmalısınız

yalnız aceleye gerek yok
daha yaş çok küçük

bir kaç yıl gezin tozun sevişin

sonra olur çocuk

Yanı bır gıdın ınfertıkıte topıgını okuyun yada elınız altında ınternet var azıcık arastırın ıkı aydır deneyıpte buraya olmuyor dıye yazarsanız burada bı suru testten gecmıs yıllardır gebe kalamamıs kadınlara hakaret etmıs olursunuz... dalga gecer gıbı ıkı aydır denıyorum olmuyo falan ayıp yanı!!! benım uc bucuk yıl oldu olmayalı ben napayım...

"Çocuğunuz olmuyor" diyebilmemiz için en az 1 senedir deniyor olmanız lazım, 2 aylık deneme için erken. Bu kadar kafanıza takmaya devam ederseniz hiç olmaz ayrıca, vücudunuzu yormayın, hamile kalma isteğiyle sevişmeyin. Bunu bebek isteyen her kadına söylüyorum, kafanıza taktıkça vücut baskı altında hissettiğinden bekleneni yapmakta zorlanır. Daha çok yeni evlisiniz, hemen bebek için acele etmeyin. Ayrıca kilonuz da çok fazla, önce biraz kilo verip sonra hamile kalmayı deneyin böyle hamile kalmak aşırı sağlıksız olur.

Biran once olmasi icin puf noktasi mi?

Birisi olmadik bir sey soylese inanacak misi iz?

Cocuk icin 1 kadin 1 erkegin birlikte olmasi yeterli. Vucudun hazir oldugunda Allah kismet ederse alirsin guzel haber.

Tamam hasas konu cok istiyorsunuz ins en kisa zamanda olur ama lutfen biraz daha arastiralim boyle hasas konulari. Bilinclenelim anne olmak istiyorsaniz simdiden kendinizi buna hazirlayin.

Can'ım sende Pko var değerlerine göre kilo aldıkça hormonların bozulmuş sanırım .Kilo vermen gerekiyor hele pkoysan hamile kalabilmen için kilo vermen lazım ben 72kiloyken kalamadım hamile.50lere düştüm şimdi daha 3. Yılda kaldım.Bilinçli hamilelik geçirmen daha iyi olur

Daha çok erken,böyle stres yaparsan zaten olmaz. Akışına bırak bol seviş :)

2 ay çok erken, yaşınız da henüz çok genç. Hem fiziksel hem ruhsal sağlığınız için önce biraz zayıflayın, 23 yaşında 35 kitle indeksi çok yüksek.

çocuktan önce sizce de yapmanız gereken şeyler yok mu?

bence yaş küçük,kilo fazla, evlilik çok yeni... aceleye ne gerek varki

Yaa biraz evlliliğin tadını çıkarsan olmaz mı???

Bir evliliğin otursun önce ne bu acele..

4 ayda çocuk istemek ne kadar normal acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…