. 94. Evlendikten sonra 10 kilo aldım 4 ayda. Hormon hapı 21 gün kullandım 4 kilo o aldrdi2 ay ne ki canım olmuyor diyorsun. Bi dur hele. Bence önce biraz kilolarından kurtulmuş olursun sonra bebisiniz olur allahın izniyle. Bak ben hamilelikte çok aldım. O zaman alacağın kiloları da dusun. Kaç kilosun bu arada
. 94. Evlendikten sonra 10 kilo aldım 4 ayda. Hormon hapı 21 gün kullandım 4 kilo o aldrdi
Bu sureci yasayıp adım adım paylasan cok begendıgım bır blog oldu. Ordaki psıkologada sorabılırsın bana baya yardımcı oldu yazılarıda ıyı gldıMerhabalar. 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çocuk olmuyor hormanlarım düzgün sağ tarafta yumurtalık kistim var doktor hap verdi kilo aldrdi o yüzden içmek istemiyrm vücut indeksi 35 olup hamile kalan var mı. Psikolojik olarakda etkilenir mı sizce bu durumum çok kafaya takıyorum
merhaba arkadaşlar bende 8 aydır evliyim evlendiğim günden beri deniyoruz fakat hala olmadı kilom55 boyum 165 19 yaşındayım. doktora gittim muayene oldum bişey çıkmadı eşimde oldu ondada birşey yok .Tamam ışte diyete başlayın kilo verin önce kendiniz için.4 ayda bu ne acele önce bi evliliğiniz otursun keyfini çıkarın.Plaket vermiyolar cocuk olunca. Elbet olur kasmayın bu kadar
Yeni konu acmalisiniz burada kimse gormez mesajinizimerhaba arkadaşlar bende 8 aydır evliyim evlendiğim günden beri deniyoruz fakat hala olmadı kilom55 boyum 165 19 yaşındayım. doktora gittim muayene oldum bişey çıkmadı eşimde oldu ondada birşey yok .neden olmuyor olabilir klomifen felan kullansam sorun olurmu yardımcı olurmusunuz. birde biranönce olabilmesi için püf noktası felan varmı bu işin yaa lütfen yardımcı olun
merhaba arkadaşlar bende 8 aydır evliyim evlendiğim günden beri deniyoruz fakat hala olmadı kilom55 boyum 165 19 yaşındayım. doktora gittim muayene oldum bişey çıkmadı eşimde oldu ondada birşey yok .neden olmuyor olabilir klomifen felan kullansam sorun olurmu yardımcı olurmusunuz. birde biranönce olabilmesi için püf noktası felan varmı bu işin yaa lütfen yardımcı olun
Biran once olmasi icin puf noktasi mi?merhaba arkadaşlar bende 8 aydır evliyim evlendiğim günden beri deniyoruz fakat hala olmadı kilom55 boyum 165 19 yaşındayım. doktora gittim muayene oldum bişey çıkmadı eşimde oldu ondada birşey yok .neden olmuyor olabilir klomifen felan kullansam sorun olurmu yardımcı olurmusunuz. birde biranönce olabilmesi için püf noktası felan varmı bu işin yaa lütfen yardımcı olun
Merhabalar. 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çocuk olmuyor hormanlarım düzgün sağ tarafta yumurtalık kistim var doktor hap verdi kilo aldrdi o yüzden içmek istemiyrm vücut indeksi 35 olup hamile kalan var mı. Psikolojik olarakda etkilenir mı sizce bu durumum çok kafaya takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?