mesele bunu anlayabilmekBen insanları anlamakta zorlanıyorum . Bir kadın bunu nasıl kabul eder aklım almıyor . Böyle şeyler asla ve asla normal degil . Erkekler tanrı degil buna asla hakları yok .
Ben reklam yapmıyorum . Televizyonda çıkıp bu tür program yapanlar yüzünden cahil insanlar bunları normal sanıyor . Yazık bu insanlara çok yazık.reklam kokan hareketler bunlar :))
Aynen arkadaşım televizyonda böyle saçma sapan şeyleti izledikçe , etrafında olan biteni kabullendikçe herşey onlar için normalleşiyor . Alkah akıl vetsin bunlara.mesele bunu anlayabilmek
AminnnnnAynen arkadaşım televizyonda böyle saçma sapan şeyleti izledikçe , etrafında olan biteni kabullendikçe herşey onlar için normalleşiyor . Alkah akıl vetsin bunlara.
ya kk ya girmiyodur tabi o uzerine kuma gelenlerAma sonuçta kimliğimizi belli etmek istemediğimiz için gerçek bilgileri girmiyoruz, o yüzden takılmadım o kısma. Oranlar arttı mı bilmiyorum ama var böyle şeyler.
İkinciyi almayan kaldı ya abartmışlar
iki taraftan biri korundugu surece çocuk olmasi çok zorYok ya o kadarı da abartı. Ben hiç duymadım Suriyeli ikinci eş batıda. Kim ne yapsın Suriyeli eşi , güzel bile değiller. Dili bilmez,örf farklı. Onlar biraz abartı . Suriyeli değil Rus olsaydı olabilirdi ama
Konu sahibinin durumuna şaşırmadım. Kuma bir gerçek , bazı belli yörelerde kişiden kişiye değişmekle birlikte fazla çocuk sahibi olmak da kadınlar arasında bir övünç kaynağı. Konu sahibinin yapacak bir şeyi yok , hayata bir sıfır yenik baslayanlardan . Allah kocasının gözünü doyursun
yok size demedim onu soyleyen reklam yapiyorBen reklam yapmıyorum . Televizyonda çıkıp bu tür program yapanlar yüzünden cahil insanlar bunları normal sanıyor . Yazık bu insanlara çok yazık.
Doğru haklısın da sanki bir anda yaşadığımız yer Türkiye değil, kimsenin kuması yok, eşler asla başka kadına bakmaz gibi bir algı oluştu kısa süreliğine :)ya kk ya girmiyodur tabi o uzerine kuma gelenler
yani sosyo ekonomik durumlari dusuk olanlardir belki bilmiyorum ki
galiba bir mahalede bii yapinca ona bakip digerleride yapiyor :))))
benim tanidiklarim arasindada yok tabi kuma getiren, yemez valla karisi umugunu SIKARR oracikda :)))))))
evet dogru da ne biliyim bir tek nick mi dogru diyorsun dogulu oldugu için
hep bu gençlerin cani eglenmek istedigi için arada buraya konu açip dalgaya vurduklari için bizde herseye inanamiyoruz napalim bizimde suçumuz yokki
dogru tek dedigimiz bosan pisman et vsDoğru haklısın da sanki bir anda yaşadığımız yer Türkiye değil, kimsenin kuması yok, eşler asla başka kadına bakmaz gibi bir algı oluştu kısa süreliğine :)
Allah aşkına kuması olan konu açıp dertleşse ne olacak yerin dibine sokuyor millet, olan da susuyordur.
Tamam canım sorun yokyok size demedim onu soyleyen reklam yapiyor
adindan bahsettriyor bir sekilde
Adam kuma almış kadının ustune kadın da hala ikinci çocuğu istiyor keşke gerçek sizin anladiginiz gibi olsaydikadın erkek aynı anda aynı kararı vermeli. tek senin istemenle cocuk olamaz.
ve 2. evliliginiz tadına bir doyun sonra gebe kalsanız ?? kızınız içinde zor. annesi başka bir adamla evlenmiş. ister istemez göstermesede bir içinde muhakkak fırtınalar kopuyoırdur. daha bunu atlatamadan bir de bebek kardeşi dunyaya gelecek... 2 . şok.
Keşke sende az gurur olsaydı da o çocuk istese bile sen istemeseydin ama nerdeeee belli sende GURURDAN ESER YOKEşim benmle evliyken bir daha evlendi ve şimdi benden çocuk istemiyor ben istiyorm ama o istemyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?