Çocuk istiyorum

Konuda hep doğu denmiş ama sözde akdeniz bölgesinde olan Hatay'da da çok yaygın bu kuma olayı. Ben Arap kültürüyle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Onlardan gelen bir gelenek olabilir. Yanlış anlaşılmasın İslam'la ilgili demiyorum veya ırkçılık asla yapmıyorum , aksine bu sadece doğuya özgü bir şey değil diyorum.

ya kk ya girmiyodur tabi o uzerine kuma gelenler
yani sosyo ekonomik durumlari dusuk olanlardir belki bilmiyorum ki
galiba bir mahalede bii yapinca ona bakip digerleride yapiyor :))))
benim tanidiklarim arasindada yok tabi kuma getiren, yemez valla karisi umugunu SIKARR oracikda :)))))))
evet dogru da ne biliyim bir tek nick mi dogru diyorsun dogulu oldugu için
hep bu gençlerin cani eglenmek istedigi için arada buraya konu açip dalgaya vurduklari için bizde herseye inanamiyoruz napalim bizimde suçumuz yokki

iki taraftan biri korundugu surece çocuk olmasi çok zor
dogru yapacak hiç bisey yok

goremdim hiç o vatandaslardan ama guzel bakimli falan diyolar
kara kas kara gozzz

Ben reklam yapmıyorum . Televizyonda çıkıp bu tür program yapanlar yüzünden cahil insanlar bunları normal sanıyor . Yazık bu insanlara çok yazık.
yok size demedim onu soyleyen reklam yapiyor
adindan bahsettriyor bir sekilde

Doğru haklısın da sanki bir anda yaşadığımız yer Türkiye değil, kimsenin kuması yok, eşler asla başka kadına bakmaz gibi bir algı oluştu kısa süreliğine :)
Allah aşkına kuması olan konu açıp dertleşse ne olacak yerin dibine sokuyor millet, olan da susuyordur.

Sen de ikinci evliliğini yap madem yeni eşinden yaparsın çocuğu. Bu kadar iğrenç bir evliliğe böyle bir çözüm buldum ben

dogru tek dedigimiz bosan pisman et vs
herkes ayni guce sahip deilki
konu sahibide az yaziyor ,simdi bizi avukatlikdan sutlayacaklar buralardan :)

yok size demedim onu soyleyen reklam yapiyor
adindan bahsettriyor bir sekilde
Tamam canım sorun yok bu tür konulara acayip sinir oluyorum çünkü , kadın ve erkek allahın yarattıgı ölümlü canlılardır , erkegin hiçbir üstünlügü yoktur benim nazarımda . Herkes hayatta eşit yaşam hakkına sahiptir . Eş , anne ve abla konumundaki kadınların erkekleri ilah gibi yüceltmeleri vazgecilmez görmelerine acayip gıcık oluyorum .

Ben insan olarak kendim için çok degerliyim ve bana deger vetildigi kadar herkese hakettigi degeri veririm , benim hayat anlayışım bu NOKTA .

Bunlarıda sadece konu sahibini aydınlatmak için yazdım kendisine vetdigi degeri anlasın.

Ya bu iki evlilik yapan adamlar bide peygamber efendimizi örnek verip sünnet demiyorlar mı? Maşallah bütün sünnetler bitti o kaldı?

Konu Sahibi banlanmışsın ama söylemeden geçemicem nerde olursa olsun kuma normal değil..

kuman mı var anlamadım yahu biri beni yeşillendirsin

dersimden cıkacagına ınanmam cok zor en fazla egitime tek eşe ve kadınlara önem veren bir sehir daha görmedim cok modern insanlar hepsi özellikle istanbuldakiler yani kadınların onlardaki statüsü özellikle muazzam yani ..

Dini nikah diye bir şey yok kardeşim yok. Resmi nikahın olmayan biriyle dini nikah yapamazsın. Siz hangi dini yaşıyorsunuz ben anlamıyorum! Cehalet de bi yere kadar. Az okuyun araştırın din diye size yutturulmaya çalışılan şeyi. Şaka gibi ya. Adam seninle evliyken (gerçi seninle resmi nikahı yoksa ikiniz de zina yapıyorsunuz demektir) başka kadınla birlikte oluyor ve sen ondan çocuk yapmaya çalışıyorsun. Erkek çocuğun olunca sana dönecek sanıyorsun herhalde. Yok yok o çocuk işi değil, kendini bi şey sanan o insan müsvettesi kocan başka kadına meyletmiş. Allah size de akıl fikir versin.

Adam kuma almış kadının ustune kadın da hala ikinci çocuğu istiyor keşke gerçek sizin anladiginiz gibi olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…