- 5 Aralık 2014
- 333
- 122
- 73
- 35
:))Cevap bile vermeyin çünkü konu face eğlencesine açılmış! profiline girip bakın daha 22 yaşında ama dış ticaret üzerine lisans eğitimi almış yazıyor bu yaşta ama 6 yaşında çocuğu var nasıl oluyorsa? 16 yaşında evlenen çocuk yapan bir insan acaba nasıl üniversite bitirdi? Kaldı ki bizim Doğuda böyle demiş ama yaşadığı yer Kırıkkale gözüküyor tamamen saçmalık !!Mune !!
Eşin 2 eşli mi?Eşim benmle evliyken bir daha evlendi ve şimdi benden çocuk istemiyor ben istiyorm ama o istemyor
heeeeeee hooo... anladddımmmKonu sahibinin 2. Evliliği değil, kocası başkasıyla berabermis, dini nikahlı.
O doğulu adamlardan biri de benim eşim
Daha dedelerin bile ikinci eşi olduğunu duymadım hatta eşi ölünce evlenen bile yok sülalede
Güneydoğu'da biraz daha eskiden varmış onda bile bu kadar kabul edilmiş değilmiş çocuğu vs olmayınca alıyorlarmış ikinci eşi
Ya da iki ayrı yerde oluyormuş eşler birini o köyde diğerimi bu köyde yaşatıyormuş
Cevap bile vermeyin çünkü konu face eğlencesine açılmış! profiline girip bakın daha 22 yaşında ama dış ticaret üzerine lisans eğitimi almış yazıyor bu yaşta ama 6 yaşında çocuğu var nasıl oluyorsa? 16 yaşında evlenen çocuk yapan bir insan acaba nasıl üniversite bitirdi? Kaldı ki bizim Doğuda böyle demiş ama yaşadığı yer Kırıkkale gözüküyor tamamen saçmalık !!Mune !!
O is öyle değil kadının çocuğu bu adamdan üstüne bi daha imam nikahı kıymış başkasına kuma getirmiş onu kendine bağlamak için ondan önce çocuk istiyormuş adam istemiyomuskadın erkek aynı anda aynı kararı vermeli. tek senin istemenle cocuk olamaz.
ve 2. evliliginiz tadına bir doyun sonra gebe kalsanız ?? kızınız içinde zor. annesi başka bir adamla evlenmiş. ister istemez göstermesede bir içinde muhakkak fırtınalar kopuyoırdur. daha bunu atlatamadan bir de bebek kardeşi dunyaya gelecek... 2 . şok.
oha adam sıze kuma getırmıs sız ben cocuk ıstıyorum dıyorsunuz kusura bakmayın midem bulandı ..Eşim benmle evliyken bir daha evlendi ve şimdi benden çocuk istemiyor ben istiyorm ama o istemyor
bizim doğuda öyle yok kocam bunu yapmış yok ben çocuk istiyoruM öyle bi adamdan hala çocuk istiyosun midene hayranım ya pesKzım anlamıyormusun sen biz evliyiz onunla resmi nikalı adam imam nikahlı evlenmş bizim doguda bu normal sen anlamyorsn ben kuma degilm ewt senın deyımnle metres yapmış ama ben hamile kalıp eşimle sehir degişterecem eşim dem çocuk istyorm isteksz o sadece bana bu konuda yardmcı olmanızı istyorm
yani bizde de enişteler, yengeler var doğulu, birinin bile böyle dost/metres tutup ikinci eş aldım dediği olmadı, bi de dersim niki almış, dersimlilere hakaret resmen.
memleketçilik yapmak istemiyorum ama başta, dayımı ilk ihanetinde kapının önüne koyup süründüren yengem olmak üzere tanıdığım bütün dersimliler onurlu, ahlaklı, eline, beline, diline sahip çıkan insanlardır.
konunun tamamen kötü niyetle, doğuluları aşağılamak ve karalamak için açıldığını düşünüyorum.
Ben de düşündüm hatta kib leyim dedim sonra da neyse dedim
Nick benim ilgimi de çekti zira benim doğulu eşim de dersimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?