Çocuk istiyorum

Pes vallahi, adam senden başka bir kadina gidip evlenmiş, sonra gelip senle birlikte oluyor, buraya kadar takilmadigin şey yok takildigin nokta neden eşin korunuyor öyle mi, sen bu adamdan çocuk yapmayi geç, bu adamla nasil birlikte oluyorsun önce onu düşün bence, hala saskinim

Cevap bile vermeyin çünkü konu face eğlencesine açılmış! profiline girip bakın daha 22 yaşında ama dış ticaret üzerine lisans eğitimi almış yazıyor bu yaşta ama 6 yaşında çocuğu var nasıl oluyorsa? 16 yaşında evlenen çocuk yapan bir insan acaba nasıl üniversite bitirdi? Kaldı ki bizim Doğuda böyle demiş ama yaşadığı yer Kırıkkale gözüküyor tamamen saçmalık !! Mune !!

:))
Belli ki

yani bizde de enişteler, yengeler var doğulu, birinin bile böyle dost/metres tutup ikinci eş aldım dediği olmadı, bi de dersim niki almış, dersimlilere hakaret resmen.
memleketçilik yapmak istemiyorum ama başta, dayımı ilk ihanetinde kapının önüne koyup süründüren yengem olmak üzere tanıdığım bütün dersimliler onurlu, ahlaklı, eline, beline, diline sahip çıkan insanlardır.
konunun tamamen kötü niyetle, doğuluları aşağılamak ve karalamak için açıldığını düşünüyorum.

konuyu görür görmez kibledim ama henüz görülmedi sanırım

O is öyle değil kadının çocuğu bu adamdan üstüne bi daha imam nikahı kıymış başkasına kuma getirmiş onu kendine bağlamak için ondan önce çocuk istiyormuş adam istemiyomus

Yani konu saçmalık tamam da hemen doğulularda iki eş olur ama kırıkkalede olmaz bıdı bıdı diye meseleyi meşrulaştırmayın beh. Bıktım memleketteki ayrıştırmalardan.

Konunun başını hic anlamadım
Yorumlardan anladığım kadarıyla

Eşin üstüne kuma getirmiş sen halen 2.çocuk isteme derdindesin yazık degil mı çocuğa adam seni isteseydi kuma getirmezdi
Kendini kandırma beni seviyor diye

bizim doğuda öyle yok kocam bunu yapmış yok ben çocuk istiyoruM öyle bi adamdan hala çocuk istiyosun midene hayranım ya pes

Ben de düşündüm hatta kib leyim dedim sonra da neyse dedim

Nick benim ilgimi de çekti zira benim doğulu eşim de dersimli

Ben de düşündüm hatta kib leyim dedim sonra da neyse dedim

Nick benim ilgimi de çekti zira benim doğulu eşim de dersimli

Benimde annem dersimli ve nick benimde ilgimi çekti hemen :) Ama ben hiç böylesini duymadım, görmedim. Arkadaş çok rahat anlatmış olayı hatta eşim beni seviyor diye de eklemiş bir yorumunda. Bencede adam karısını seviyor hatta o kadar çok seviyor ki karısı çok yorulmasın diye getirmiş o kumayı üzerine tamamen karısına ev işlerinde yardımcı olsun diye yani adamın art niyeti yok.

Boyle bi terbiyesizligi lutfen doguya ve dinimize allet etmeyinn o kocanizin uckuruna verdigi onemi gosterir bunuda siz cok guzel kabullenmissiniz masaAllah ama kusura bakmayinda adam sizden cocuk yapmaz yeni karisi duruyoken

bu konuda dert çocuk değil uçkur bence adam yakında harem kuracak.

Oo en sevdiğim konular yap çocul belki erkek olurda kocişkon seninle yaşar hey Allahım ya tek derdin çocuktu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…