- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Yani konu saçmalık tamam da hemen doğulularda iki eş olur ama kırıkkalede olmaz bıdı bıdı diye meseleyi meşrulaştırmayın beh. Bıktım memleketteki ayrıştırmalardan.
Ben hiç anlamadım konuyu , kızınızın babası kim ? İkinci evlilik sizin mi ? Eşinizin mi ?İyi günler ben evliyim ve 6yasında kızım vat eşim. İkinci evliligi yaptı benmle beraber olurken çok sıkı korunuyor ama ben çoçuk istyorum nasıl yapablirim
Al benden de o kadar bu nasıl iş ya kac kere okuyup anlamaya calıştıgımamı yanayım, adam gitmiş başkasıyla evlenmiş onu dert etmemiş bu adamdan nasıl cocuk yaparım derdine mi yanayım bilemedimbaşkasıyla mı evli adam sizinle nasıl birlikte olabiliyor valla beynim yandı.
o kimkiBacım sen yanlış yerdesin , sen git Sibel Üresine sor bu konuyu seni daha iyi yönlendirir.
suriyeliler geldikden sonra bati da daha çok diyoalrNiye inanmadığınızı anlamadım, gocunulacak ne var çoğunlukla Doğu'da olmak üzere 2. 3. Eş alma olayı var, Batı'da da iş metres tutma olarak gidiyor. Ben doğulum benim ailemde yok= Doğuda yok diye birşey olamaz, bal gibi biliyorsunuz olduğunu, bizim sülale de gayet var, yeni nesil daha bilinçli uzak duruyorlar ama var.
Bana ne yani alan, yaşayan düşünsün ben niye gocunayım.
o kimki[/QUOTE
Kocasına ikinci eş alabilirsin diyen ve en yakın arkadaşını teklif eden bir bayan gazeteci. Internetten bakın daha aydınlatîcı olur.
reklam kokan hareketler bunlar :))
Ama sonuçta kimliğimizi belli etmek istemediğimiz için gerçek bilgileri girmiyoruz, o yüzden takılmadım o kısma. Oranlar arttı mı bilmiyorum ama var böyle şeyler.suriyeliler geldikden sonra bati da daha çok diyoalr
hatta ikinciyi almayan kalmamis diyoalr valla ben milletin yalacisiyimTr de yasamiyorum duydukalrim boyle
gerçek olabilirdi aslinda ama profil deki ayzanlar kisiyle alakasiz olunca ondan inanmadim ben
Yok ya o kadarı da abartı. Ben hiç duymadım Suriyeli ikinci eş batıda. Kim ne yapsın Suriyeli eşi , güzel bile değiller. Dili bilmez,örf farklı. Onlar biraz abartı . Suriyeli değil Rus olsaydı olabilirdi amasuriyeliler geldikden sonra bati da daha çok diyoalr
hatta ikinciyi almayan kalmamis diyoalr valla ben milletin yalacisiyimTr de yasamiyorum duydukalrim boyle
gerçek olabilirdi aslinda ama profil deki ayzanlar kisiyle alakasiz olunca ondan inanmadim ben
Ben İlber Ortaylı hocamızı anıyorum su an :) Adam haklıydı Cahilsin Ölmelisin derkenBacım sen yanlış yerdesin , sen git Sibel Üresine sor bu konuyu seni daha iyi yönlendirir.
Bence kocasının gözünü toprak doyursunYok ya o kadarı da abartı. Ben hiç duymadım Suriyeli ikinci eş batıda. Kim ne yapsın Suriyeli eşi , güzel bile değiller. Dili bilmez,örf farklı. Onlar biraz abartı . Suriyeli değil Rus olsaydı olabilirdi ama
Konu sahibinin durumuna şaşırmadım. Kuma bir gerçek , bazı belli yörelerde kişiden kişiye değişmekle birlikte fazla çocuk sahibi olmak da kadınlar arasında bir övünç kaynağı. Konu sahibinin yapacak bir şeyi yok , hayata bir sıfır yenik baslayanlardan . Allah kocasının gözünü doyursun
Ben insanları anlamakta zorlanıyorum . Bir kadın bunu nasıl kabul eder aklım almıyor . Böyle şeyler asla ve asla normal degil . Erkekler tanrı degil buna asla hakları yok .Ben İlber Ortaylı hocamızı anıyorum su an :) Adam haklıydı Cahilsin Ölmelisin derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?