Çocuk istiyorum

Yani konu saçmalık tamam da hemen doğulularda iki eş olur ama kırıkkalede olmaz bıdı bıdı diye meseleyi meşrulaştırmayın beh. Bıktım memleketteki ayrıştırmalardan.

Hanımefendi kimsenin meşrulaştırdığı yok Doğulularda olabilir demedik zaten tabi ki memleketin hiçbir yerinde olmaz. Ancak konu sahibi, eleştirilere yanıt olarak ben doğuda yaşıyorum burada bu gibi şeyler oluyor doğal demiş bende onun üzerine ne doğusu profilde Kırıkkale yazıyor dedim.

Face yazan olmuş o fake olmasın gardaş? Zira face yüz demek, fake sahte demek. Hatta direk konu düZmece yazılabilir. Konu sahibi sen bence bi kuma daha bul, onu eve al, daha güzel kuma olsun. Adam öbürünü boşolx3 diyip kovar o sırada sen de Yen'i Kumanın kılığına girip karanlıkta adamın koynuna girersin, hop güm. Baktım olmadı sen erkek kuma al,ondan gebe kal, doğurup kocana ver. batının ahlakına dil uzatmalar hep manasız hep mantıksız.

İyi günler ben evliyim ve 6yasında kızım vat eşim. İkinci evliligi yaptı benmle beraber olurken çok sıkı korunuyor ama ben çoçuk istyorum nasıl yapablirim
Ben hiç anlamadım konuyu , kızınızın babası kim ? İkinci evlilik sizin mi ? Eşinizin mi ?

ALLAHIM ezan okunuyo suan yarabbım bu nedır ya bızımde bır tanıdıgımız cocukta cocuk oldu cocuk bosanma arefesındeydıler cocuk benım sıgortam dedı dogurdu allahım kınamıyorum cocuk suan sokaklarda resmen bakanı edenı yok.yok yawrum cocuk yuvayı kurtarmıyo buna guvenıp yapma cocuk sen.esınde garantıye alıp korunuyo demekkı napsın cocuk olsa oburundende ıolucak.Hakkıyla ısteyene nasip et yarabbım bıdunya ısteyen var dogru duzgun aılesı kurulmus nıkahı tam kocası yuvasına sadık.

Niye inanmadığınızı anlamadım, gocunulacak ne var çoğunlukla Doğu'da olmak üzere 2. 3. Eş alma olayı var, Batı'da da iş metres tutma olarak gidiyor. Ben doğulum benim ailemde yok= Doğuda yok diye birşey olamaz, bal gibi biliyorsunuz olduğunu, bizim sülale de gayet var, yeni nesil daha bilinçli uzak duruyorlar ama var.
Bana ne yani alan, yaşayan düşünsün ben niye gocunayım.

Bi dk 30.okumamda anladim sanirim. Sen evlisin. Esinde senle.evliyken gitti baskasiyla evlendi ve sen bu hiyardan cocuk istiyorsun bosanmak yerine valla alkis.

başkasıyla mı evli adam sizinle nasıl birlikte olabiliyor valla beynim yandı.
Al benden de o kadar bu nasıl iş ya kac kere okuyup anlamaya calıştıgımamı yanayım, adam gitmiş başkasıyla evlenmiş onu dert etmemiş bu adamdan nasıl cocuk yaparım derdine mi yanayım bilemedim

Valla ister Tunceli den ister Kırıkkaleden olsun bu üye, kadın kadındır nasıl böyle bir şey sineye cekilir anlamıyorum. Dahası kuma geliyor üstüne vatandaş bebek derdinde lütfen bilinçlenin biraz ya hadi doğurdun başın göğe mi erecek ya sonra? Bu cocuk 15 ine gelince ya kuma olarak verirsiniz yada oda gider bi kuma alır. Kafalar böyle olunca biz kk da yıllar gecse bile böyle konular tartışırız

suriyeliler geldikden sonra bati da daha çok diyoalr
hatta ikinciyi almayan kalmamis diyoalr valla ben milletin yalacisiyimTr de yasamiyorum duydukalrim boyle
gerçek olabilirdi aslinda ama profil deki ayzanlar kisiyle alakasiz olunca ondan inanmadim ben

Ama sonuçta kimliğimizi belli etmek istemediğimiz için gerçek bilgileri girmiyoruz, o yüzden takılmadım o kısma. Oranlar arttı mı bilmiyorum ama var böyle şeyler.
İkinciyi almayan kaldı ya abartmışlar

Yok ya o kadarı da abartı. Ben hiç duymadım Suriyeli ikinci eş batıda. Kim ne yapsın Suriyeli eşi , güzel bile değiller. Dili bilmez,örf farklı. Onlar biraz abartı . Suriyeli değil Rus olsaydı olabilirdi ama

Konu sahibinin durumuna şaşırmadım. Kuma bir gerçek , bazı belli yörelerde kişiden kişiye değişmekle birlikte fazla çocuk sahibi olmak da kadınlar arasında bir övünç kaynağı. Konu sahibinin yapacak bir şeyi yok , hayata bir sıfır yenik baslayanlardan . Allah kocasının gözünü doyursun

Bence kocasının gözünü toprak doyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…