Çocuk kocam

Çok çok mecbur kalmadıkça aileyi aramamak gerekiyor işte örneği. Durum böyle yerlere geliyor bir zaman sonra da laçkalaşıyor malesef

Daha çok sizin yaptığınız " seni babama söyliceeem" tavrı çocukçadır.
Eğer bir noktada babanıza imdat diyecek raddeye geldiyseniz, bu son raddedir ve oradan dönüş yoktur.
Ama siz hem babama şikayet edeyim, hem evliliğim devam etsin, hem kocam korksun, ayağını denk alsın derseniz, böyle ortada kalır ve sürekli başkalarında hata ararsınız.
Yahu eşiniz psikoloğa gittiği için acaba kocam psikoloğa aşık olur mu diye bile kaygı duydunuz.
Baba kısmına gelince, babam sağ olsaydı eğer. Evliliğim de babamı ağlayarak arayacak raddeye gelmiş olsaydı, babam benim anlattıklarımı/anlatacaklarımı dinlemez ve gelebiliyorsa beni gelir alırdı. Gelemeyecek durumda ise de, bana arkana bile bakmadan gel derdi. Kocama niye nasihat etsin?
Babama mı kaldı bu?
Anasının avutamadığı, babasının büyümediği, öğretmenin eğitemediği adamı o yaştan sonra babam mı eğitecek?

Çocuk gelinlere karşı olduğumuz kadar, çocuk damatlara da karşı olalım. Çocuk damadın yaşı da yok hem.

Eşimle aramizdaki hicbir sorunu buvune kadar kimseye, hele de aileden birilerine asla yansitmadik. Tasvip etmedigim ve cok kizacagim bir hareket bu. Keza onun icin de oyle. Yalnizca bir kez cok buyuk kavga ettik ve aglayarak BENİM ANNEMİ aradi. Sikayet eder gibi degil, yardim istedi ,lutfen konusun kizinizla vs dedi. Ona bile cok kizdim ve hala başına kakar, söylenip dururum bu konuda. Affetmedim. Ama kendi annesini, kayinvalideyi arayip kavgamizi anlatsa kesinlikle sonu bosanma olurdu. Kocaniz az bile yapiyor. Siz yaptığınız seyi nasil savunursunuz
Ya ama sokakta bildiğiniz herkes bize baktı şoka girdim ve bu konuda artık kaçıncı kavgamız ben bilmiyorum. Kolumdan tuttu evde konuşacağız diye sürükler tarzda eve götürmeye kalktı. Şoka girdim resmen aklıma yapacak başka bir şey gelmedi.

Yeni evlendiğimizde yolda kavga etmiştik. Eşim benim annemi aramıştı. Annem "boşanacak seviyeye gelmedikçe bana bunları anlatma sakın" diyip kapattı. Hikaye burada bitti.
Annenizi taktir ettim bir dahaki kavgada daha net tavir sergileyin kendinizi ispatlmaya çalıştıkça dibe çekiyor içinden cımbızla laf çekiyor köşeye sıkıştırıp neden yaptigini sürekli sorun ters köşe yapın sakın davranın ailenizi aramayın aralarını toparlamak size düşer

Ben birşey sorucam.Eşinizin bu davranışları göstermesine sebep olucak bir şey oldumu sarkıntılık, taciz veya size yavşamaya çalışan biri gibi yani onda bu kıskançlığı oluşturacak herhangi bir olay?Yanlış anlamayın olduysa ona göre tavsiyeler verelim yani o olayı aşamamış demektir önce onu aşması lazım o yüzden sordum.Önceki konularınızıda hatırlıyorum.
Kıskandığı kişiden yana hiçbir şey olmadı olamaz adam ellisine merdiven dayamis makam mevki sahibi biri. Ona gelene kadar çok kişiden teklif de oldu tacizvari yaklaşımlarda oldu. Fakat yok eşim tamamen o kişiye takmış durumda kafayi

Bilenler bilir en son ki konumu. En son eşimle bir kriz yasamistik ve babamı aramıştım ağlayarak. Babam eşimle yaklaşık yirmi dakika bol azarlamali bol nasihatli bir telefon görüşmesi yaptı. ( Sen kızımın işinden rahatsız oluyorsun ama senden önce de kızım çalışıyordu yeni mi rahatsız olsun, kızımın mesai saatleri senden öncede böyleydi vb) bu konuşma sürecinde eşim sadece tamam baba haklısın baba eyvallah baba vs başka bir şey çıkmadı ağzından fakat çok ağır geldi sanırım duydukları.

Bu süreci psikologla atlatmaya kararliydi. İşimi patronumu takıntı yaptığını hayatımızı mahvettigini kendisi de kabullendi. Sorun şu ki düzelmeye basladik fakat eşim aileme babama kin gutmeye başladı gibi hissediyorum. Halbuki ben babamı aramak zorunda kaldım eşim benimle yolda kavga ettiği için. Ağlayarak babanizi aradığınızı düşünün babanız ne yapar eşinize ya? Benim bu çocuk beyinli kocam asla bunları anlayamiyor. Ciddi manada aileme bilendigini hala kendinde kusur görmediğini hissediyorum
siz niye 3 kişileri dahil ettiniz ki bu da çoçukluk kendiniz çözemiyor musunuz? mevzunuzu kocaman kadın kalkıp şikayet mi ettiniz babanıza enteresan

Daha çok sizin yaptığınız " seni babama söyliceeem" tavrı çocukçadır.
Eğer bir noktada babanıza imdat diyecek raddeye geldiyseniz, bu son raddedir ve oradan dönüş yoktur.
Ama siz hem babama şikayet edeyim, hem evliliğim devam etsin, hem kocam korksun, ayağını denk alsın derseniz, böyle ortada kalır ve sürekli başkalarında hata ararsınız.
Yahu eşiniz psikoloğa gittiği için acaba kocam psikoloğa aşık olur mu diye bile kaygı duydunuz.
Baba kısmına gelince, babam sağ olsaydı eğer. Evliliğim de babamı ağlayarak arayacak raddeye gelmiş olsaydı, babam benim anlattıklarımı/anlatacaklarımı dinlemez ve gelebiliyorsa beni gelir alırdı. Gelemeyecek durumda ise de, bana arkana bile bakmadan gel derdi. Kocama niye nasihat etsin?
Babama mı kaldı bu?
Anasının avutamadığı, babasının büyümediği, öğretmenin eğitemediği adamı o yaştan sonra babam mı eğitecek?

Çocuk gelinlere karşı olduğumuz kadar, çocuk damatlara da karşı olalım. Çocuk damadın yaşı da yok hem.
Ben bu yaşadığım durumlardan babama bahsetmiştim. işi çok kafaya takıyor ciddi kavga ediyor benimle diye ve sinir anında ne yaptığını bilmiyor şeklinde. Eşim normalinde çok efendi aklı başında ve iyi biri ailemde bunu biliyor. O sebeple topla eşyalarını gel yahut geleyim seni alayım demeden önce uyarı minvalinde konuştu eşimle çünkü düşünün ki kızı ağlayarak babasını aramış.napsin adam

Bilenler bilir en son ki konumu. En son eşimle bir kriz yasamistik ve babamı aramıştım ağlayarak. Babam eşimle yaklaşık yirmi dakika bol azarlamali bol nasihatli bir telefon görüşmesi yaptı. ( Sen kızımın işinden rahatsız oluyorsun ama senden önce de kızım çalışıyordu yeni mi rahatsız olsun, kızımın mesai saatleri senden öncede böyleydi vb) bu konuşma sürecinde eşim sadece tamam baba haklısın baba eyvallah baba vs başka bir şey çıkmadı ağzından fakat çok ağır geldi sanırım duydukları.

Bu süreci psikologla atlatmaya kararliydi. İşimi patronumu takıntı yaptığını hayatımızı mahvettigini kendisi de kabullendi. Sorun şu ki düzelmeye basladik fakat eşim aileme babama kin gutmeye başladı gibi hissediyorum. Halbuki ben babamı aramak zorunda kaldım eşim benimle yolda kavga ettiği için. Ağlayarak babanizi aradığınızı düşünün babanız ne yapar eşinize ya? Benim bu çocuk beyinli kocam asla bunları anlayamiyor. Ciddi manada aileme bilendigini hala kendinde kusur görmediğini hissediyorum
Bosver. Kendi hatasi, sana dogru duzgun davransaydi bunlar olmazdi. Ayrica baskasi onun kizina bu sekil davransaydi o bir bava olarak ne tapardi acaba? sen neden ustune aliniyorsun? Senin bir sucun yok. Sen dogru olani yaptin. Arkanda olduklarini biliyor suan kendini gucsuz hissediyor :) Babanin da onun sevgisine ihtiyaci yok. Iyi yaptim oh olsun de otur yerine :D

Bosver. Kendi hatasi, sana dogru duzgun davransaydi bunlar olmazdi. Ayrica baskasi onun kizina bu sekil davransaydi o bir bava olarak ne tapardi acaba? sen neden ustune aliniyorsun? Senin bir sucun yok. Sen dogru olani yaptin. Arkanda olduklarini biliyor suan kendini gucsuz hissediyor :) Babanin da onun sevgisine ihtiyaci yok. Iyi yaptim oh olsun de otur yerine :KK70:
Aynen öyle düzgün insan gibi davransa bu konuda buyumeyecek bile. Psikolog dahi takıntı olduğunu kendi hayatını zora soktugunu anlatıyor eşime ona bile tripleniyor inanılmaz biri.

Ben hep bu kavga anlarında şöyle yaktığını ailem bilse beni dakika bu evde tutmaz falan derdim. Psikolaga da bunu anlattı hep böyle tehdit ediyordu şimdi ön ayağını yaparak bana gostermis oldu falan dedi. Babamın bagirtisi zaten dışarı geliyordu telefonda benim kızım sakın bı daha ağlayarak beni aramasin falan dedi. Kaldı ki annem nöbet usulü çalışılan bı meslekte bizde gençken sorunlar yaşadık iş yuzunden ama benim karım hiçbir zaman ağlayarak babasını aramadı. Senin karın neden arıyor nasıl bu noktaya getirdin falan demis

Doğru düşünüyorsunuz, ah bi hamile kalsanız rahatlayacak, bitecek bu sıkıcı psikolojik yardım süreçleri falan. O günden sonra siz düşüneceksiniz.

Doğru düşünüyorsunuz, ah bi hamile kalsanız rahatlayacak, bitecek bu sıkıcı psikolojik yardım süreçleri falan. O günden sonra siz düşüneceksiniz.
Hamile kalmamakta kararlıyım en az bir sene. O çok istiyor başından beri belki de bunlar yuzunden

Çok çok mecbur kalmadıkça aileyi aramamak gerekiyor işte örneği. Durum böyle yerlere geliyor bir zaman sonra da laçkalaşıyor malesef
İşin kotusu aileme inanılmaz saygısı olan biri tamam durup durup hal hatır sormaya aramazdi ama arandikca ya da ziyarete gittikçe saygıda kusur etmezdi. Arkalarindan da olumsuz çok konuşmazdı. Şimdi mesela dün anan tatile gidecekti gitmiş mı falan diye soruyor anan ne mesela acayip sinirlendim. Ya da mesela şakalaşırken yaa hayvan misin falan demiştim gülerek ( kelimeye takılmayan şakalasirken hep kullanırım bilir) durdu durdu hayır senin kardeşin değilim o öyle falan dedi ne alaka şimdi. Dümdüz bilenmiş bütün aileme

Aynen öyle düzgün insan gibi davransa bu konuda buyumeyecek bile. Psikolog dahi takıntı olduğunu kendi hayatını zora soktugunu anlatıyor eşime ona bile tripleniyor inanılmaz biri.

Ben hep bu kavga anlarında şöyle yaktığını ailem bilse beni dakika bu evde tutmaz falan derdim. Psikolaga da bunu anlattı hep böyle tehdit ediyordu şimdi ön ayağını yaparak bana gostermis oldu falan dedi. Babamın bagirtisi zaten dışarı geliyordu telefonda benim kızım sakın bı daha ağlayarak beni aramasin falan dedi. Kaldı ki annem nöbet usulü çalışılan bı meslekte bizde gençken sorunlar yaşadık iş yuzunden ama benim karım hiçbir zaman ağlayarak babasını aramadı. Senin karın neden arıyor nasıl bu noktaya getirdin falan demis
Helal olsun babana Allah omrunu uzun etsin

Kıskandığı kişiden yana hiçbir şey olmadı olamaz adam ellisine merdiven dayamis makam mevki sahibi biri. Ona gelene kadar çok kişiden teklif de oldu tacizvari yaklaşımlarda oldu. Fakat yok eşim tamamen o kişiye takmış durumda kafayi
Anladım muhtemelen bu olayları yaşayınca siz eşiniz bunları atlatamadı. artık o adamıda birşey yapmamasına rağmen tehlike olarak görmeye başlamış olabilir.Terapi demişsiniz o iyi gelecektir.

Back
X