Cocuk konusu

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Gunaydin kizlar bu benim icin buyuk dert erken evlendim ve yasim kucuk henuz soyle bi 24 olmadan cocuk yapmak istemiyorum okuyup meslegimi almak istiyorum esimde ayni sekilde meslegini oturtsun istiyorum 24 bana ideal geliyo cocuk icin esimle aramdada bi yas var oda buyuk degil yani ama gelin gorunki kayinvalidem surekli cocuk cocuk esimin aklini dolduruyo ben yapicakmisim o bakicakmis ki asla oyle bisey istememde bakicaginida sanmiyorum ilacimi bi kac ayligina birakmak zorunda kaldim esim korunuyo ama onada guvenemiyorum ilac bende ciddi derecede kuruluk ve sinir yapiyo simdi esimden gizli tekrar ilaca baslamak istiyorum sizce anlasilirmi gizleyebilirmiyim cocuga hic hazir degilim su anda

kaç yaşında olduğunu yazmamışsın. 24 tabiki güzel ama hayat neler gösterir belli olmaz, öyle yaşla sınırlamakla olmaz ki.

sırf kaynanaya oyuncak olsun kendine baksın diye çocuk yapılmaz..

kaç yaşindasiniZ?mesela ben 20yaşimda evlendim 22de anne oldum bebegimede kendim bakiyorum.annelik bambaşka bir duygu kendini hazir hissetmen gerek tabikide ama heer yaşin ayri zorlugu vardir.anne olmanin ideal yaşi yoktur nice anneler vardir erken anne olup bebegine cok guzel annelik yapan.

düşüncelerin çok guzel.
Bencede yaşın bı otursun ben 23 yaşındayım 3,5 yıllık evlıyım..
Ve daha 2-3 yıl düşünmüyorum..
Benımde etrafımda herkes çocuk çocuk dıyor ama takmıyoruz eşimle çnkü biz erken evlendık ve biraz kendımıze vakıt ayırmak ıstıyoruz. Bizde eşim korunur . Neyıne guvenmıyorsun orasını pek anlamadm.

24 yaparım dediğine göre daha bayağı küçüksün

Aceleye gerek yok işiniz düzeniniz otursun

Kv ye oyuncak mı yapılacak

26 yaşımda evlendim erken diyeni duydum da kimse geç demedi

Çocuk isteyen kimse olmadı yüzüme karşı

30 umda doğurdum ayağım yere bastı ne isteyip ne istemediğini biliyordum

Kendime hayata diğer insanlara tavrım belirli idi daha kolay uyum sağladım

Aceleye gerek yok hele Kv istedi şey hiç gerek yok

Eşim korunuyor diyorsun prezarvatif ise görürsün zaten başka da erkeğin korunma yöntemi gelmedi aklıma

Hap kullanmadım ama değiştir belki başkaları aynı etkiyi yapmaz

prezarfatifi gorursun zaten. bide esinin yasi kucukmus baya bana gore erkeklerim 30 sonra baba olmasi lazin daha olgun oluyorlar cunku

Ha demeyle çocuk olmuyor zaten.Önce dr gidip hamile kalmak için bir problemin var mı onu öğrenmelisin.Senin gibi düşünüp ileride vakit kaybı yaşayan çok kişi var. Kvden önce eşinin ve senin isteyip istemediğin önemli.Kvde kendi açısından haklı kızmayın Oda torun sevmek isteyebilir İlla istemiyorum dersen başka yöntemle korunursun çocuğun olmuyor sanabilirler.

Çocuk ciddi sorumluluk ister
Başkası istedi diye yapılmaz
Eşine de selamımı söyle annesiyle değil senle karar vermeli

kadın doğum doktoruna gitseniz belki başka bir hap tavsiye eder.
forumda iğne kullananlar da var, belki onlarda öyle bir problem olmuyordur.
korunmak önemli :)

ama eşin korunması da yeterli olabilir bence.

sen hazır olmadan asla çocuk yapma..
zira çocuğun olursa uykusuz geceler, darma dağınık ev, dışarı 5 dakika bile çıkamama gibi şeylere hazır olmalısın..
ve okul! asla birkaç yıl okumayı düşünme.. lohusalık, bebeklikten çıkma dönemi, etrafı keşfetmesi, kendi kendine yetebilmeyi başarana kadar her dönemi sana bağımlı oluyor..

bence eşinle konuş ve korunmaya devam et..

Kv bu kadar karışıyorsa, yap yap diye sonra kendi bakacaksa bir emzirmesi kalmış, kendi doğursun büyütsün baksın. Öf bu ne ya, ne kadar ayıp çocuk yap diye karışmak. Evlenmeyi bilen, o işi yapmayı bilen insanlar çocuğu ne zaman yapacağını da bilir. 24 de evlendim 26 yaşındayım ve hala çocuk düşünmüyorum. Ayakları yere sağlam basan kadınlara karışamayacaklarını bildikleri için küçük yaştayken çocuk doğur diyor ki kv, sana karışsın. Hazır değilsen izin verme sakın.

Başkası istiyor diye çocuk yapılmaz,sorumluluğu çok büyük

22 yaşında anne oldum ve oğlum şu an 3 yaşında yaramaz mı yaramaz

sorumluluğu omuzlarıma öyle ağır geliyor ki bazen zor

Ben 17 yasinda evlendim simdi 2 yasinda kizim varr henuz 20 yasindayim cevremdekiler sen hayati cabucak yaşiyosun dyolarr cokk guzel yanlari var birlikte buyuyoruzz bana ugras oluyo kotu yonlerde var tabi cok buyuk sorumluluk fakat bende genc bi anne oldumm oda guzel benm anmde 34 yasnda daha 14 yasnda evlnmis anm cok genc ablam gibi herseyime kosturuyoo ins bnde ann gibi olucam kocana guveniyosan dogur hic sorun degil kimi insan yasi 40 olsa babaligi kaldiramz kimi insan 25 tede vok gzl bi baba olur kisilik meselesii esine guveniyosan dogur buyut rahat edersnn dermm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…