- 5 Mart 2022
- 292
- 499
- 33
- 34
- Konu Sahibi Ruyamdabuluttum
-
Ben de küçükken yemezmisim.babaannem hep der senin bu kadsr buyuyecegini bilsem üzülmezdim bu kadar.toz zerrecigi kadar yumurtayı bile anlayıp cikariyormusum şuan oğlumda öyle.bazen ekmeğin arasına gizliyorum.anliyor.direkt yemeği birakiyorBenimkininde kilosu fazla diye laf yaristiriyorlar halbuki degil boyu ile orantili. Kaynanam boyuyla eni ayni olmus dedi bugun. Sadece zayif diye konustuklarini hic dusunme insanlar uzerine dusmeyen her konuya hakim.
Ben asiri zayif bi cocuktum evlenene kadarda hep oyle idi cocukken dr dr gezdirdiler.sirf bu cocuk cok zayif dedikleri icin. Dr saglikli metebolizmasi hizli diyorlardi. Hep alay edilen cocuk oldum bunu afrikadanmi getirdin derlerdi aileme hala icimdedir olaflar. Onlar konusur coxugun psikolojisini bozmalarina izin verme yeterli 40 yasima girecegim zihnim silmiyor onlari
Ben de böyle dalga geçiyorum belki değişirler diye ama nerdeee
Cocuk kendini ac hissetse yer zaten demekki bedeni fazlasina gerek duymuyor obez olmaktansa zayif olsun bak Simdi kilo verilmiyor. Yzdiklarini okuyunca dedim annemde boyle uzuluyordu demekkiBen de küçükken yemezmisim.babaannem hep der senin bu kadsr buyuyecegini bilsem üzülmezdim bu kadar.toz zerrecigi kadar yumurtayı bile anlayıp cikariyormusum şuan oğlumda öyle.bazen ekmeğin arasına gizliyorum.anliyor.direkt yemeği birakiyor
İşte aynı sizin ki gibi çok önceden başladı bu laf demeler.oglum geç yürüdü.acaba bacaklarında bir şey mi var ? Dişleri geç çıktı acaba d vitamini mi yok ? Geç konuştu.acaba bir sorun mu var ? Her gittiğimizde hala konuşmuyor mu derdi .acayip sinirimi bozardi o da.simdi de bu çıktı.bizi bı şal diycem artıkBenzer seyleri yasamisiz, yasiyoruz hatta..
Oglum bebekken kilosu cok cok iyi olmasina ragmen kv. Cok zayif derdi bir de mutsuz bir bebek oldugunu iddia edip aglardi..
Hayret ederdim esim sehir disindaydi sanirim bu yuzden cocugun mutsuz oldugunu dusunurdu
Disleri az gelirdi mesela ona 1 yasinda 6 tane disi vardi ve hic disi cikmadi demek ki vitamin eksikligi var derdi.
Esime dedim yaninda al anneni cocugu doktora goturun butun kan tahlillerini yaptirin vitamin eksikligi var miymis yokmuymus gorsun dedim.
Simdi kizimi zayif buluyor evet kizim zayif ama masallah ogluma gore daha az hasta oluyor ve yemiyor 1 yasinda.
Kv. 2 ay kadar annem hasta olunca ogluma bakti ve o sure zarfinda 1 kasık bir sey yediremedi ben ogle aralari gidip yedirirdim.
Simdi zayif dediginde elestirmeyi biliyorsunuz ama kendiniz 1 kasik yemek yediremediniz tabii elestirmeye akil vermeye gelince konusuyorsunuz kendiniz neden yediremediniz o guzel yemeklerinizden dedim.
Cok bozuldu bir sure sesini cikaramadi haklisin dogeu diyorsun dedi simdi kizima laf soyluyor yakinda onunda cevabini vericem az kaldi.
Yemek yemeyen cocuk cok zor yipratiyor siz yaptikca onun yememesi bir de bu laflar cok can sıkıcı.
Ama gercekten onemli olan saglikli olmalari allah korusun cocuklarimizi.
Benim de küçükken yemek yememek, inat etmek gibi huylarım vardı. Çok zayıftım. O kadar zayıftım ki her gören annen sana yemek vermiyor mu diye sorardı. Bilmezlerdi zavallı annemin neler çektiğini. İnsanlar boş boş konuşmayı severler. Mesela çok iyi beslenmeme rağmen şu yaşa geldim hala zayıfım. Ama çok sağlıklıyım.Öncelikle merhaba,
Artık o kadar doluyum ki belki de alakası olmayan bir yerde ya da zamanda patladım.belki daha önceden patlamadigim için şimdiye denk gelmiştir kim bilir ?
Kısaca şöyle anlatayım;
Oğlum her zaman zor bir çocuktu.Bebekliginden beri zorlu süreçler yaşadık.suan 4.5 yaşında.her şeyi yemez,zorla yemez,çok yemez .onu artık bu şekilde ben kabul ettim.zayiftir ama sağlıklıdır . hareketlidir.gecen haftalarda isim dolayısıyla bir kaç saatliğine kayınvalideye bıraktım .işte her şey o zaman başladı.birakmaz olaydım.o kadar pişmanım ki ...geçen haftalarda zaten çok zayıf denmeker başladı.zayif ama sağlıklı dedim aradan haftalar geçti , eşim bu akşam bir şeyler götürmek için oraya gitti çocuğu yedirin demiş.esim mesaj attı . konuştuklarini söylüyor.yemin ederim her bir hucrem beynime hücum etti .ben sanki çocuğu bilerek aç bırakıyorum ya da işkence ediyorum yedirmiyorum.ne kadar uğraştığımi eşim biliyor.yalniz bulduklarında illa bir şey diyecekler.dedim bundan sonra kimseden bu konuda yorum istemiyorum.nasil zorluklarla büyüttugumu sen biliyorsun .( Annem oğlum küçükken çok ağır hastalık yaşadı ve kaybettim .çok zor süreçti ve tek başıma mücadele verdim ).
Sanki kendisi 24 saat oğlunu görmüyor son bir haftadır sırf onlar böyle dedi diye sürekli çok zayıf deyip duruyor.onlarin doldurdu ile hareket ettiği için ona kızgınım.bir ton agladiktan sonra buraya yazıyorum.yazmassam daha öfkeli olacağım çünkü
Bizde de durum ayni inan ki.İşte aynı sizin ki gibi çok önceden başladı bu laf demeler.oglum geç yürüdü.acaba bacaklarında bir şey mi var ? Dişleri geç çıktı acaba d vitamini mi yok ? Geç konuştu.acaba bir sorun mu var ? Her gittiğimizde hala konuşmuyor mu derdi .acayip sinirimi bozardi o da.simdi de bu çıktı.bizi bı şal diycem artık
Ya onlar söyler takılmayın en iyisini siz biliyorsunuz çocuğunuzu tanıyorsunuz iştah açıcı için doktora götürün çok zayıfsa toplumda zayıflık hastalık gibi gözüküyor o nedenle konuşurlarÖncelikle merhaba,
Artık o kadar doluyum ki belki de alakası olmayan bir yerde ya da zamanda patladım.belki daha önceden patlamadigim için şimdiye denk gelmiştir kim bilir ?
Kısaca şöyle anlatayım;
Oğlum her zaman zor bir çocuktu.Bebekliginden beri zorlu süreçler yaşadık.suan 4.5 yaşında.her şeyi yemez,zorla yemez,çok yemez .onu artık bu şekilde ben kabul ettim.zayiftir ama sağlıklıdır . hareketlidir.gecen haftalarda isim dolayısıyla bir kaç saatliğine kayınvalideye bıraktım .işte her şey o zaman başladı.birakmaz olaydım.o kadar pişmanım ki ...geçen haftalarda zaten çok zayıf denmeker başladı.zayif ama sağlıklı dedim aradan haftalar geçti , eşim bu akşam bir şeyler götürmek için oraya gitti çocuğu yedirin demiş.esim mesaj attı . konuştuklarini söylüyor.yemin ederim her bir hucrem beynime hücum etti .ben sanki çocuğu bilerek aç bırakıyorum ya da işkence ediyorum yedirmiyorum.ne kadar uğraştığımi eşim biliyor.yalniz bulduklarında illa bir şey diyecekler.dedim bundan sonra kimseden bu konuda yorum istemiyorum.nasil zorluklarla büyüttugumu sen biliyorsun .( Annem oğlum küçükken çok ağır hastalık yaşadı ve kaybettim .çok zor süreçti ve tek başıma mücadele verdim ).
Sanki kendisi 24 saat oğlunu görmüyor son bir haftadır sırf onlar böyle dedi diye sürekli çok zayıf deyip duruyor.onlarin doldurdu ile hareket ettiği için ona kızgınım.bir ton agladiktan sonra buraya yazıyorum.yazmassam daha öfkeli olacağım çünkü
Eşim annesinin lafı ile çocuga son zamanlarda daha çok zayıf demeye başladığı için ben kızdım.e senin o demeden önce nerdeydu aklın ? Aynisinida ona dedim.ustelik ben acaba bir kan testi mi yaptırsak dediğimde orali olmamıştı.yani diyorum ya bunlar birikim...Karı-koca başkasının lafıyla neden celalleniyorsunuz bu kadar?
Zayıfsa zayıftır.
İnsanlar da konuşur, çünkü kilo=sağlık olarak kodlamışlar.
Evet hadlerine değil ama konuşurlar.
Kafaya takacak konu mu arıyorsunuz acaba.
Tmm yediririmÖncelikle merhaba,
Kısaca şöyle anlatayım;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?