Bende bunu düşündüm açıkçası. Çocuklar küçük. Biri ben kursta öğretmenim, anneniz içeride sizi tatlı yemeye götürmemi söyledi dese inanır çocuklar. Tehlikenin nereden geleceği belli değil. Bence çocuklarınızın güvenliği için götürmemelisiniz. 7 yaşındakine de güvenmeyin 4e bakar diye. O da çocuk. Hiç belli olmaz.Malesef kursa bu şekilde gidemezsiniz hem siz dersteyken onlar ne yapıyor benim aklım kalırdı dışarıda ne yapıyorlar,kiminle konuşuyorlar diye? Zaman kötü malesef. Siz de empati yapın hem herkes çocuğunu getirse orası kreşe döner.Malesef başka bir zamana ertelemeniz gerekiyor.
.Sizin gibi düşünmek isterdim ama ne adil ki bize göre, üniversite okudum 2 çocukla yaşadığımı ben bilirim, birşeyler yapayım diyorum büsbütün engellerle karşılaşıyorum. Teşekkürler yorum içinÇocuk sahibi olmak ya da olmamak açısından bakarsanız hatalı yargılama yaparsınız.
Önemli olan adil olmak.
Sizin başka çareniz yok. Çocukları bırakamıyorsunuz.
Ama kursa gelen insanlar da sizin çocuğunuzun sesiniz dinlemek zorunda değiller.
Düşünün ki sizin gibi 2 kadın daha çocuk getirse? Ne olur?
Adil olun.
Kurs zaten kreşin içindeKeşke kursun kreşi falan olsa..Ayrıca sizin de dikkatiniz dağılır öyle.Sürekli olmazsa, arada bir kayınvalideniz baksa haftada 2-3 gün mesela daha iyi olabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?