Çocuk meselesi

Neden konu sahibiyle muhattap olmak zorunda olsun? Konu Sahibi buradaki gibi kendini savunacakti ve laf anlatmaya ugrasmak zorunda değil oradakiler. Orası kurs tabiki rahatsizliklarini bildirecektir ne alaka ilkokul öğrencisiyle.

Teşekkürler yorumunuz için. Anlatmadan geçemeyeceğim, eşim bebek ağladığı için alışveriş, seyahat, restoran gibi yerlere gitmek istemez, ağladığında da deli olurdu, bense ağlayan bebekten rahatsız olan eşime nasıl bi travma yaşayıp bu hale geldiğini araştırırdım. Bir bebeğin ağlamasından daha doğal ne olabilir diye düşünüyordum meğer burda ki yorumlara bakınca eşim normalmiş ben mişim
normal düşünmeyen

Herkes sizin gibi degil ama :) ben rahatsiz olurum , girip cikan cocuk degil yetiskin olsa da rahatsiz olurum , dikkatim dagilir , tekrar konsantre olamam , hocanin da dikkati dagilabilir ve ders verimli olmayabilir

Ozaman soyle ben daha duygusal acidan yaklasiyorum sanirim benim basima gelse eger ki cocuklar olabildigince sessiz anne de bu konda dikkatliyse ama buna ragmen benim dikkatim dagiliyorsa ben yinede konu sahibiyle muattap olur durumu cozmeye calisirdim..
Bu arada konu sahibinin agresifligi hakkinda sunu soyliyim ona yapilan yorumlarda pek naif sayilmaz:)

Sana bir +1000000 daha idrakcım :) Agzina saglik cok da guzel anlattin. Valla ben de meslegine ve cocuklara asik ogretmenim ama hic de su sesi degil o ses. Eve gelip bir oh diyordum. Hos simdi sipadan oturu izindeyim artik onun sesi icin oyle dusunuyorum. Babasi gelse de firlatsam kucagina bir oh ceksem diyorum :)

Neden konu sahibiyle muhattap olmak zorunda olsun? Konu Sahibi buradaki gibi kendini savunacakti ve laf anlatmaya ugrasmak zorunda değil oradakiler. Orası kurs tabiki rahatsizliklarini bildirecektir ne alaka ilkokul öğrencisiyle.
Neden ? Nezaketli davranmak adina olabilirdi..ne alaka ilkokul ogrencisiyle soyliyim yetiskin insanlar sorunlarini birbiriyle konusarak cozmeyi deneyebilir bu yontem ise yaramaz ise sikayetde bulunabilirdi neticede ayni ortamda yuzyuze bakan kisiler

Ben cok da kotu yazana rastlamadim. Ama tabi size gore naif olmayabilir dediginiz gibi duygusal baktiginizdan :) ama inanin 2 saat kursa gidip degisik birseyler yapmak isteyen insanlar o an empati yapmazlarsa haksiz olmazlar :) bence cozum ya bakici bulmak ya da bir sure ertelemek. Artik onu konu sahibi bilir :)

Farklı görüş beyan edenlere değil antipatik yorum yapanlara ayniyle karşılık verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…