Çocuk meselesi

Ya bugün baloncuk yaptık köpükle ona bile sanada prova dediler
O kötü amaçla söylenmiyor, ben bazen bi yere gidince evdeki genç kizlar kizimla oynar falan ilgilenirler oynayin canim nasil istiyosaniz oynayabilirsiniz sizede prova olur derim amaç rahat bir bardak sicak çay içmek yani başka bir anlami yok 😂

Tüp bebek tedavisi vs gördüm olumsuz oldu çocuğum olmadı şimdi iki yakınımın var çok seviyorum çocukları çok iyi anlaşıyoruz kendi yeğenim oldu şimdi çocuklarla ne yapsam anneleri bana sende prova ediyorsun diyorlar sizce normal mi ben zaten çoluk çocuk içinde kalabalık bir aile yapısında yaşadım bekarlen çok sinirlerim bozuluyor artık yani benim onların çocuklarıyla yaptığım şeyler kendi yeğenimle yapacağım şeylerin provasıymış
Neyin provası diye sorup size de iyilik yaramıyor der lafı tıkardım ağızlarına. Doğru zamanda hayrlı evlatlarınız olsun

Ya bugün baloncuk yaptık köpükle ona bile sanada prova dediler
Ben bu tarz insanların çocuklarını sevsem bile ilgilenmiyorum. Bence siz çocuklarla ilgilenin e dinleniyorlar. İlgilenin diye de saçma sapan konuşmuşlar , akıllarınca. İlgilenmeyi oturun mis gibi baksın herkes kendi cocuguna.

Ben bu tarz insanların çocuklarını sevsem bile ilgilenmiyorum. Bence siz çocuklarla ilgilenin e dinleniyorlar. İlgilenin diye de saçma sapan konuşmuşlar , akıllarınca. İlgilenmeyi oturun mis gibi baksın herkes kendi cocuguna.
Bir de çocuklar size yapışıyorsa bilinçli anne baba yeterince ilgilenmiyor

O kötü amaçla söylenmiyor, ben bazen bi yere gidince evdeki genç kizlar kizimla oynar falan ilgilenirler oynayin canim nasil istiyosaniz oynayabilirsiniz sizede prova olur derim amaç rahat bir bardak sicak çay içmek yani başka
İyiymiş canım

Tüp bebek tedavisi vs gördüm olumsuz oldu çocuğum olmadı şimdi iki yakınımın var çok seviyorum çocukları çok iyi anlaşıyoruz kendi yeğenim oldu şimdi çocuklarla ne yapsam anneleri bana sende prova ediyorsun diyorlar sizce normal mi ben zaten çoluk çocuk içinde kalabalık bir aile yapısında yaşadım bekarlen çok sinirlerim bozuluyor artık yani benim onların çocuklarıyla yaptığım şeyler kendi yeğenimle yapacağım şeylerin provasıymış
Tedavi olduğunuzu bilmiyorlar ise söylemeleri kötü niyetli değildir.. benim tedavi olduğumu bilmeyen çoğu kişi de çocuk ne zaman, geç kalmayın sonra olmaz bla bla hep derdi. Veya bir arkadaşıma çocuk ziyaretine gitsem dariisi başına derler kucakla sende derlerdi sana da bulassin. İnsan üzülüyor evet. Ama sanırım değiştiremedigimiz şeyler için üzülmeyi bırakmalıyız. Herkesin bir derdi vardır hayatınızı yaşayın herşeyin hayırlısı

Rabbim sana,bana ve isteyen kim varsa herkese nasip etsin ben olsam sınırlarım görüşmemi ve neden diye sorarlarsa söylediklerinden rahatsız oldugumu belirtirim uzaklaşırım yanı ekstra alıngan oluyoruz o da var.

İnşallah tez zamanda hayırlısıyla bebişiniz olur. Kötü amaçları varsa hissetmişsinşzdir uzak durun… yok değilse sallayın… tekrar tedavi sürecine girersiniz sadece yanınızda olacaklara söyleyin. Gerekirse sadece eşinizle ikiniz bilin yeter…

Ben de duydum birilerinden. Ayrıca ben de kullanmışımdır ama benim söylediğim kişinin böyle bir problemi yoktu. Bebek istiyordu sadece. Sonrasında da hamile kalmıştı zaten.
Eşimin kuzeninin bebeği oldu biz onu severken 4 5 senelik evliydik size de antrenman oluyor yapın kendi eniğinizi sevin diyordu amcası yengesi ben kimseye demiyorum ama okudum burada kadın diyordu bana sana da nasip olsun demediler olmayacak sanıyorlar diye 🤣 ne desek batıyor hassas olana

Bilmiyorum canım bu rahatsız ediyor beni artık Allah bağışlasın evet sürekli tekrarladıkları için rahatsız oluyorum birşeyde diyemiyorum alıngan dicekler biliyorum
Desinler, onlar laf söylerken iyimi bencil insanlar

Back
X