İstiyorsun eşin de saygı duymalı , senden boşanmayı düşünmüyorsa tabi ..... başkalarının çocukları ile piknik yaparak olmaz bu çocuk işi. İnan'a başkasının çocuğunu öperken koklamaya bile çekinir
Gecen burda eşinin çocuk istemediğini kendi zoruyla olduğunu söyleyen biri vardı sonucunda çok zorlandığını yazmıştı çocuk iki kişinin sorumluluğunda olduğu için eğer istemezse ve çocuğunuz olursa sen çok zorlanirsin zamana bırak diycem de yaşınız da gidiyor eşini bir şekilde ikna etmelisin ama gerçekten istemeli o duyguyu tatmak istemeli yoksa isin zor
Borc niye bitmesin?
Ben ömrümde 1 kere bile borca girmedim mesela.
Neyse...sizde kendiniz takip edin ve yumurtladiginiz günler siz sokulun eşinize.
Eşinin istememesinin altında ne yatıyor olabilir?
Bu iş zorla olmaz tatlı dille ikna etmelisin.
istemiyorum demesine bakmayın...benim eşimde önceleri (20 yaşlarındayken)hiç çoçuk istemedi..maddi sıkıntılardan dolayı...bende bir gün rest çektim ya coçuk yada boşanalım dedim....
şuan bir kızımız var üstüne titriyor...10 yıldır böyle...hatta 2.bile istiyor:))
Hem beni kırmak istemiyor hem sorumluluğu nası yapcam diye düşünüyor sanki sorsan dünyayı sırtına al dedik zaten çocuğun zorluğu anne de çoğu.Çocuk özlemi içimde ateş.Seviyorum onu,o da seviyor.Ama kendini daha çok seviyor sanırım.
baba olduğu zaman o kendini sevmekten vazgeçicek emin olun...çoçuk bambaşka bir duygu...inşALLAH biran önce bu duyguyu yaşarsınız.
Benim şahsi fikrim bu konuyu çok gündeme getirmeyin,bu konudan sıkılmış anlaşılan zaten korunmuyorsunuz,olur bir süre sonra.Çok şey yatıyor.
1-İş borç sıkıntısı ve gelecek kaygısı ondaki
2-Görev gibi 8-9 ay ilişkiye girmemiz
3-8-9 ay tutmaması ve çocuk olmaması onda çocuğumuz olmayacak triplerine girip kendisini umrumda değil pisklojisine soktu.
4- Tartışmalarımız onu sinirlendirmesi ve benden soğutması.
(NOT:Ama Şu anda iyiyiz.)
Benim şahsi fikrim bu konuyu çok gündeme getirmeyin,bu konudan sıkılmış anlaşılan zaten korunmuyorsunuz,olur bir süre sonra.
Hee bir de görev olarak yapmayın lütfen
aşılamayı bir süre kenara bırakıp olumlu düşünmeye yönel
oyunu kuralına göre oyna...ALLAH kısmet edecekse bir şekilde olucaktır zaten...üstüne düşmeyin...laf olursa bnmde gönlüm gecti deyin...oluruna bırakın..çoçuk planla programla olacak bişey değil ki...stres yapmayın kendinize cok gençsniz daha.İşte o noktaya nasıl getircem adam öyle mantıklı zeki ki.İnat da.Çocuk için ilişkiyi istediğimi bile düşünebilr onun keyfini bekliyorum.Deniyor beni.
Olumlu dşünüyorum umutsuz değilim ama yaş geçiyor.Artık miletin çocuğunu sevmekten gına geldi.Ona da bu duygularımı belli etmiyorum yine tartışırız diye.
oyunu kuralına göre oyna...ALLAH kısmet edecekse bir şekilde olucaktır zaten...üstüne düşmeyin...laf olursa bnmde gönlüm gecti deyin...oluruna bırakın..çoçuk planla programla olacak bişey değil ki...stres yapmayın kendinize cok gençsniz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?