Çocuk meselesine girememek.

Bana kalirsa biz cocuk düşünmüyoruz deyip bebegin olup olmadigi durumu ile yüzleşmek istemiyor. Bu değişik bir savusturma sistemi aslinda ama bana kalirsa böyle..
Bebek istiyor ama yumurtlama günlerine denk getirip ya yine olmazsa fikrinden kaciyor.
Ki bence akisina birakilan ilişkide bebek ihtimali daha yükseliyor.
Yumurtlama günlerinizi takip edin o günlere denk geldiğini caktirmadan iliskiyi siz talep edin.

Bebek istiyor anladigim kadariyla sadece bunu dillendirmekten kaciyor degil mi esiniz?

Evet aynen psikolojisi bu sekilde.dillendirmiyor iste.

Offff bjnların hepsi mi aynı ...ben de bir kere laf olsun diye eşime söyledim ,günleri vs var ,bakmak lazım ona göre olmak lazım..böyle planlı programlı mı olur şeklinde cevap aldım .bebk öyle planlı mı olur canım,olacağı varsa olur dedi

ben tedaviyi gördüm hatta vaz geçtim bile :)
ne güzel sorun yokmuş işte bence tedavi işi zor değil eylem olarak
ama sağlam psiko istiyo ben biraz fazla olumsuzluklar yaşadım
ama senin böyle şeyleri öğrenme bile araştırma Allaha bırak o bilir işini

Ya biraz anlamalari gerek gorev degil sadece denk getrsek yeter.Gokten zembille cocuk gelemez ki.

Iste yer gok dua dua ediyorum

Okuduklarımdan anladığım,

Eşinizin gururu kırılmış. Şu erkeklik gururu... Çocuk 8-9 ay denemeyle olmadığı için bir daha olmayacağı triplerine girmiş. Olursa olur umurumda değil modunda takılıyor. Ve sanırım bu kadar psikolojik etki yapma sebebi de çocuğu olmasını çok istemesinden.

Belki de son 1 yıldaki tartışmaların sebebi de budur.

1 yil oldu sıkıntı yok dediler yine de yas geciyor hemen istiosaniz asilama yapalm dediler

Ayrıca aşılama pek fazla işe yaramıyor sanırım. Yaşınızın ilerlemesinden rahatsız olursanız düzgün bir yerde (önerilerde bulunabilirim) tüp bebek tedavisi ile daha kısa sürede sonuç alabilirsiniz.

Ancak ben önceki mesajda da belirttiğim gibi durumun daha çok psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Aynenn durum bu.bunu tartistigimda soyledigim de ne alaka dio ama ses cikarmiodu artik hic bisi demiyorum Allah kismet eder insallah

Evet bana kalsa onu yapcam ama henuz tup bebek kismina hazir degil.mevzuya giremdk iste maalesef

Korunmayın bir probleminiz yoksa çocuğunuz olur. Olmuyorsa bir sorun vardır.

Rahim filmi çektirdiniz mi? Çektirdikden sonra çok hamile kalan kişi gördüm çevremde. Denemekde fayda var. Allah gönlünüze göre versin.

1 yıldır deniyor ve olmuyorsa çok acil Dr gitmelisiniz.tibben 1 yıl bu süre ama bana göre 6 Aydın.ikimizde tahlilleri ve sonuçlar kötüydü.. Yaş bazı şeylerde sınır olabiliyor.yasadiklarimi yaşama diye söylüyorum

Tüm bunlardan önce sorunlarınız varsa oturun konuşun bu konu dahil.sonrasinda mutlu evliliginize hayırlı bir evlat için dua..İnş gönlünüzce olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…