- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
Açık göz işte canım valla salak saf olacağına aynen böyle olsun daha iyiAhhh bi bilsen ne inat o ahhh ahhh herkes dio çok zor adam çok kandırılması imkansız diolar cin gibi :)
bir çözüm bulamadınız mı halaa?
Bana kalirsa biz cocuk düşünmüyoruz deyip bebegin olup olmadigi durumu ile yüzleşmek istemiyor. Bu değişik bir savusturma sistemi aslinda ama bana kalirsa böyle..
Bebek istiyor ama yumurtlama günlerine denk getirip ya yine olmazsa fikrinden kaciyor.
Ki bence akisina birakilan ilişkide bebek ihtimali daha yükseliyor.
Yumurtlama günlerinizi takip edin o günlere denk geldiğini caktirmadan iliskiyi siz talep edin.
Bebek istiyor anladigim kadariyla sadece bunu dillendirmekten kaciyor degil mi esiniz?
Offff bjnların hepsi mi aynı ...ben de bir kere laf olsun diye eşime söyledim ,günleri vs var ,bakmak lazım ona göre olmak lazım..böyle planlı programlı mı olur şeklinde cevap aldım .bebk öyle planlı mı olur canım,olacağı varsa olur dediRutin bir hayatımız var.İkimizde çalışıyoruz.3,5 senelik evlilik.Önceleri çok çocuk isteyen bir eş. Sonra bu işten soğuyan ve herşeyden sıkılabilen bir kocam var.(bu arada çocuklara çok düşkündür her hafta çocuklu arkadaşlarla planlar yaparız ne hikmetse.)Çok konuştuk tartıştık çocuk meselesini ayrılmanın eşiğinden döndük.8 yıllık birliktelikte son 1 yılda 7 yıldır tartışmadığımız kadar tartıştık. Şimdi eskisi gibiyiz benim sabrım ve umudumla.Ama eşim herşeyin kötüsünü düşünür.(Canı isterse iyisini düşünür!)Borçlar malum.Ama borç bitmez ikimizde çalışıyoruz çok şükür.Eşim yumurtlama gününü fln umursamak istemiyor görev gibi yapılmasını istemediği için cinsel birlikteliklerimiz kafamıza göre oluyor. Dolayısıyla tutturamıyoruz. Direk aşılamaya geçmek isteyen,iyi anlaştığımız halde mevzuya girip canını sıkmak istemeyen bir eş yani yine ben varım.bu arada yaşımız 32.Bence yeterince olgunuz ve birbrimizi tanıyoruz neyi bekliyoruz anlamıyorum.Fikirleriniz kızlar :)
ben tedaviyi gördüm hatta vaz geçtim bile :)Bunu ilk defa duydum.Kader kısmet tabi doğru.Sen sanırım çocuk için tedavi oluyorsun.Süreçler zor mu bu süreçlerde beni yalnız bırakır mı diye korkuyorum.O yüzden bende spontone istiyorum ama onun keyfini beklioruz.Geçen sene o da bende tahlil verdim sıkıntı yoktu ona vitamin ilacı verdi 1 ay kullan dedi ama sıkıntı olduğundan değil dedi şansı yükselsin dedi.Doktor da acele istiosanız aşılamaya geçelim yoksa denemeye devam dedi.Eşime vitamin hapı verince film koptu zaten hafiften bu işten soğuma sinyallerini almıştım.
Offff bjnların hepsi mi aynı ...ben de bir kere laf olsun diye eşime söyledim ,günleri vs var ,bakmak lazım ona göre olmak lazım..böyle planlı programlı mı olur şeklinde cevap aldım .bebk öyle planlı mı olur canım,olacağı varsa olur dedi
ben tedaviyi gördüm hatta vaz geçtim bile :)
ne güzel sorun yokmuş işte bence tedavi işi zor değil eylem olarak
ama sağlam psiko istiyo ben biraz fazla olumsuzluklar yaşadım
ama senin böyle şeyleri öğrenme bile araştırma Allaha bırak o bilir işini
ben tedaviyi gördüm hatta vaz geçtim bile :)
ne güzel sorun yokmuş işte bence tedavi işi zor değil eylem olarak
ama sağlam psiko istiyo ben biraz fazla olumsuzluklar yaşadım
ama senin böyle şeyleri öğrenme bile araştırma Allaha bırak o bilir işini
Siz de eşinizde doktor kontrolünden geçtiniz mi?
1 yil oldu sıkıntı yok dediler yine de yas geciyor hemen istiosaniz asilama yapalm dediler
Aynenn durum bu.bunu tartistigimda soyledigim de ne alaka dio ama ses cikarmiodu artik hic bisi demiyorum Allah kismet eder insallahOkuduklarımdan anladığım,
Eşinizin gururu kırılmış. Şu erkeklik gururu... Çocuk 8-9 ay denemeyle olmadığı için bir daha olmayacağı triplerine girmiş. Olursa olur umurumda değil modunda takılıyor. Ve sanırım bu kadar psikolojik etki yapma sebebi de çocuğu olmasını çok istemesinden.
Belki de son 1 yıldaki tartışmaların sebebi de budur.
Ayrıca aşılama pek fazla işe yaramıyor sanırım. Yaşınızın ilerlemesinden rahatsız olursanız düzgün bir yerde (önerilerde bulunabilirim) tüp bebek tedavisi ile daha kısa sürede sonuç alabilirsiniz.
Ancak ben önceki mesajda da belirttiğim gibi durumun daha çok psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Rutin bir hayatımız var.İkimizde çalışıyoruz.3,5 senelik evlilik.Önceleri çok çocuk isteyen bir eş. Sonra bu işten soğuyan ve herşeyden sıkılabilen bir kocam var.(bu arada çocuklara çok düşkündür her hafta çocuklu arkadaşlarla planlar yaparız ne hikmetse.)Çok konuştuk tartıştık çocuk meselesini ayrılmanın eşiğinden döndük.8 yıllık birliktelikte son 1 yılda 7 yıldır tartışmadığımız kadar tartıştık. Şimdi eskisi gibiyiz benim sabrım ve umudumla.Ama eşim herşeyin kötüsünü düşünür.(Canı isterse iyisini düşünür!)Borçlar malum.Ama borç bitmez ikimizde çalışıyoruz çok şükür.Eşim yumurtlama gününü fln umursamak istemiyor görev gibi yapılmasını istemediği için cinsel birlikteliklerimiz kafamıza göre oluyor. Dolayısıyla tutturamıyoruz. Direk aşılamaya geçmek isteyen,iyi anlaştığımız halde mevzuya girip canını sıkmak istemeyen bir eş yani yine ben varım.bu arada yaşımız 32.Bence yeterince olgunuz ve birbrimizi tanıyoruz neyi bekliyoruz anlamıyorum.Fikirleriniz kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?