aşılama öncesi ikiniz de muayene olsanız daha doğru olmaz mı?evet artık bu taktiği denicem.9 ay takip etmiştik olmadı eğer olmazsa aşılama önersem nası konuya gircem bakalm.
işte ölmediği de oluyor canım mesela tanığım çok kişi sadece adet bitiminde ilişki oluyoama adet bitimi 6,gün,yumurtam 13.gün çatlıo o zaman kadar spermler ölür yani 2 gün yaşıo die biliorum.
aşılama öncesi ikiniz de muayene olsanız daha doğru olmaz mı?
belki bir sıkıntı var, yani bir sorun varsa onu öğrenmeli ona göre rota çizilmeli
atıyorum belki doktor diyecek (Allah korusun tabi) yumurta rezerviniz azalmış derhal çocuk yapın diye
e o zaman eşiniz ister istemez kabul edecek
Siz hazir hissediyorsunuz peki esiniz gercekten buna hazirmi ? Borçlar yuzunden belki yeterlo bir baba iyi bir baba olamayacagini dusunuyor olabilir....
Şöyle biseyde var eşiniz ilişkiniz spontane olsun istiyor oyle gelişi güzel aslında olması gereken bu.. sizede görev gibi olması kötü değil mi ?
Üstelik böyle bir şeyi eşinizin söylemesi gercekten cok guzel :)
Eminim sizi seviyor size değer veriyordur, bence herseyi akışına bırakın herseyin zamanı vardır eşinize biraz daha zaman tanıyın.
Planlayarak yapsanız kabak sizin başınıza patlayabilir ortada hiç sorun yokken ve gerçekten hazır değilse hamile olsanız sen planların diye seni suçlayabilir
İşte bunu konuşmanız gerekiyor açık açık söylemelisin sadece senin istediğinde değil benimde istediğim zamanlar oluyor de :) reddetmek kanımca çoğu erkek böyle bi şeyievet ama beni çok yalnız bıraktı çok kendini geri çekti şimdi de toparlamaya çalışıyoruz.Başıma kalkar mı bilmiyorum sonuçta o da istio.Ama çok inat söylemiyor..Ve spontone yapmayı bende isterim ama onun keyfini beklemek nereye kadar.O da bunu düşünmeli.
işte ölmediği de oluyor canım mesela tanığım çok kişi sadece adet bitiminde ilişki oluyo
daha sonra tatile gidiyo falan bu ay kesinlikle olmaz deniyor bir bakmışsın olmuş
bu olay kader kısmet işi
ben tüp bebek bile yaptım canım olmayınca olmuyor tedavi işleri sıkıntılı işlerdir
doktora gittinmi hiç hormon değerlerine bakıldı mı
yani hamile kalma ihtimalinin yuksek oldugu gunleri ona hissettirmeyin o zaman.gorev gibi gormemesini saglayin.o gun sabahtan sinyaller vermeye baslayin dogal gelistigini belli edin.nerden bilsin o yumurtlama gununu siz soylemezseniz..bu arada bunlari esinizin istedigini varsayarak yaziyorum.yani illaki istemiyorsa istemeyen adama cocuk dogurmayin.cok büyük sıkıntilar yasarsiniz..esinizden emin olun ona gore karar verin.umarim gonlunuzce olur hersey..
İşte bunu konuşmanız gerekiyor açık açık söylemelisin sadece senin istediğinde değil benimde istediğim zamanlar oluyor de :) reddetmek kanımca çoğu erkek böyle bi şeyi
kocanın isteklerini özetle madde madde sıralamak istiyorum.Rutin bir hayatımız var.İkimizde çalışıyoruz.3,5 senelik evlilik.Önceleri çok çocuk isteyen bir eş. Sonra bu işten soğuyan ve herşeyden sıkılabilen bir kocam var.(bu arada çocuklara çok düşkündür her hafta çocuklu arkadaşlarla planlar yaparız ne hikmetse.)Çok konuştuk tartıştık çocuk meselesini ayrılmanın eşiğinden döndük.8 yıllık birliktelikte son 1 yılda 7 yıldır tartışmadığımız kadar tartıştık. Şimdi eskisi gibiyiz benim sabrım ve umudumla.Ama eşim herşeyin kötüsünü düşünür.(Canı isterse iyisini düşünür!)Borçlar malum.Ama borç bitmez ikimizde çalışıyoruz çok şükür.Eşim yumurtlama gününü fln umursamak istemiyor görev gibi yapılmasını istemediği için cinsel birlikteliklerimiz kafamıza göre oluyor. Dolayısıyla tutturamıyoruz. Direk aşılamaya geçmek isteyen,iyi anlaştığımız halde mevzuya girip canını sıkmak istemeyen bir eş yani yine ben varım.bu arada yaşımız 32.Bence yeterince olgunuz ve birbrimizi tanıyoruz neyi bekliyoruz anlamıyorum.Fikirleriniz kızlar :)
kocanın isteklerini özetle madde madde sıralamak istiyorum.
1)eşşek sudan gelesiye güzel bir sopa.
2)kısırlık korkusu ölüm yada erkekliğini kaybetme korkusu
3)senden başka kimseden çocuk yapamayacağını anlaması
4)kadınların biyolojisini iyicene belleyip panik olması.
5)şuursuzluğu bırakması.
yumurtlama günlerini sen takip et ve çaktırma.. görev gibi değil olağan akışında gelişsin herşey.. düzenli cinsellik yaşarsanız olur zaten..
sende ayy hiç umrumda değil zevkime bakarım havalarına gir.. belliki stres yapıyor..
Neden bukasar tartisiyorsunuz ki kafalarinizni uyusmuyorİstemiyor değil o benden çok seviniyor adetim gecikse dört gözle sorar.Üzülür adet gelince.Ama çok tartıştık sıkıldı bunaldı.Şimdi çok iyiyiz ama ben konuya giremiorum eskisi gibi tartışırız die evet yaş geçiyor
Beni de ugrasirdi iki cocuk da da ben ne yapiyorum simdi kafasina gore rahat davrandigi zamanlari simdi yaklastigi zaman olmaz diyorum..bahaneler buluyorum.cok da tinnn
ya bak esin su gorev gibi meselesinde hakli. bir saglik sorununuz yoksa bence akisin birakin. gercekten iliskiye zarar veriyor.Rutin bir hayatımız var.İkimizde çalışıyoruz.3,5 senelik evlilik.Önceleri çok çocuk isteyen bir eş. Sonra bu işten soğuyan ve herşeyden sıkılabilen bir kocam var.(bu arada çocuklara çok düşkündür her hafta çocuklu arkadaşlarla planlar yaparız ne hikmetse.)Çok konuştuk tartıştık çocuk meselesini ayrılmanın eşiğinden döndük.8 yıllık birliktelikte son 1 yılda 7 yıldır tartışmadığımız kadar tartıştık. Şimdi eskisi gibiyiz benim sabrım ve umudumla.Ama eşim herşeyin kötüsünü düşünür.(Canı isterse iyisini düşünür!)Borçlar malum.Ama borç bitmez ikimizde çalışıyoruz çok şükür.Eşim yumurtlama gününü fln umursamak istemiyor görev gibi yapılmasını istemediği için cinsel birlikteliklerimiz kafamıza göre oluyor. Dolayısıyla tutturamıyoruz. Direk aşılamaya geçmek isteyen,iyi anlaştığımız halde mevzuya girip canını sıkmak istemeyen bir eş yani yine ben varım.bu arada yaşımız 32.Bence yeterince olgunuz ve birbrimizi tanıyoruz neyi bekliyoruz anlamıyorum.Fikirleriniz kızlar :)
Neden bukasar tartisiyorsunuz ki kafalarinizni uyusmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?