Çocuk meselesine girememek.

Çevre baskısı desem..Yoruldum desem...O annelik ateşi beni rahat bırakmıyor desem...:)
canım kimse için yaşama...boşver çevreyi.bak ne güzel eşinle sıkıntın yokmuş.6 sene çoçuk yapmadım herkes uğraştı çokta tındı yani..takma kafana olacağı varsada bu psikolojıyle olmucak heee:))

Borc niye bitmesin?
Ben ömrümde 1 kere bile borca girmedim mesela.

Neyse...sizde kendiniz takip edin ve yumurtladiginiz günler siz sokulun eşinize.
maddi durumunuz kısıtlı ise , elinizdekilerle yetinmeyip daha ıyısını ıstıyorsanız , bunu da mevcut imkanlarla yapamıyorsanız borcunuz bitmez

ya da paranız coktur , peşin pra herseyı alabılıyorsunuzdur bu sekılde de borcunuz olmaz.

Vallahi var ya eşimle aynı yaştayız ama yani erkek zormuş be yaw geç olgunlaşıyormuş.Başkasıyla kendimi düşünemem ayrılamam zor seven biriyim ve eşimde baya bi zor işte Allah sana al bakalım dedi heralde.Ondan cocugum olsun die ne dualar ediorum Yaradana sığındım.Benim dualarım ve sabrımla zaten iyi olduk.İnşallah bebeğimiz de olur.

Bence siz takibinizi yapın ovülasyon testleriyle tarihlerden eşinizin haberi olmasın,o zaman görev bilinciyle hareket ediyormuşsunuz gibi gelmez.
Zaten korunmayı bırakmışsınız eşinizin tavrı yumuşamış gibi. Birde bir pazar günü mesela alın kahvelerinizi karşılıklı konuya girişiniz kavga etmek istemiyorum ama... Olsun karşı argümanlarınızı sıralayın eşinizin düşüncelerine karşı.
Birde eşinize buradaki forumdan tüp bebek bölümünden insanların bebek sahibi olmak için nasıl didindiklerini gösterin,ertelemenin birşey kazandırmayacağını görsün.
Dilerim annelik ateşinizi söndürecek bir miniğin müjdesini tez zamanda alırsınız

Yani ikimzde çalışıyoruz.Kira+araba kredisi+tüketici kredilerimiz+benzin elektrik su fln derken yine de kılık kıyafet yeme içmeden geri kalmayız.Hr gün dışarı çıkan insanlar değiliz evimizde yeriz içeriz ama neden bi çocuğun sorumluğu ağır gelsin.Neden başkaları için bu kadar çalışalım.

canıııım erkekleri anlamak epey zaman ister bu zamanda sabredersen sonra kuzuya döner:))
bunda ayrılacak bişey yok aklına bile getirme biraz zamana bırak lütfn..kendine bu kadar yüklenme. :))
olur inşALLAH...HERŞEYİN HAYIRLISI NI VERSİN ALLAH:))

yorumları okumadım. eşiniz bebek istiyo ama 8-9 ayın sonunda olmamasını hiç bir zaman olmayabileceğine yormuş olabilir. boşuna heves edip üzülmek de istemiyor olabilir.
sizin bu mevzuya böyle fokuslanmış olmanız da onu irrite ediyor olabilir.
olabilir de olabilir yani ihtimaller çok.
siz yumurtlama yı takip edip ona belli etmeden mesela sanki hiç planlamamışsınız da normal bi günmüş gibi bişeyler yapsanız?

evet aynı bu düşüncedeyim ama hemen olmayablr doktor sorun görememişti ama çocuk olmamıştı.Yavaş Yavaş kanına çatlama gününde birlkteliklerdde keyfi yerindeyse olur işte.O da tutarsa.Allahım ol derse olur ne diim.o yüzden aşılamaya mı direk girsek yaş geçmeden dedm.

Bebek denemelerinde doktorlar 1 sene gibi bir mühlet veriyorlar sanırım tedavi için,hem direkt tedavi yoluna giderseniz eşinizi dahada irrite edebilir bu durum. Malum erkekler pek hoşlanmıyor bu tarz tedavilerden.
Birde bir sorun görememiş doktor aşılamada nihayetinde eşinizden alınan spermin şırınga yoluyla size nakledilmesi değil mi,tüp bebek gibi dölleme durumu yok sanırım.
Tamamlayıcı bitkisel destek ürünleri kullansanız eşinize çaktırmadan,mesela kendinize incir kürü uygulamak gibi yada eşiniz sigara,alkol kullanıyorsa azalttırmaya çalışmak,ona belli etmeden bitki çayları içirmek gibi süreci hızlandırmanıza yardımcı olur diye düşündüm

aynen öyle yapmak gerekecek artık.

amin inşallah.diyorum sen neleri atlattın ben bunu da yenerim diye kendimi teselli ediyorum.

yaşınız çok genç ve bu konuda eşiniz mantıklı sizin yaşadıklarınızı hemen hemen yaşadım
bir dönem cinsellikten soğudum ne zaman çocuk fikrinden uzaklaştım cinsel sorunlarımız bitti
eşin görev gibi yapmak istemiyor hastalık yoksa tedavilik bir durum yoksa bu konuları düşünmeden
yapın derim canım
konuşmak istemiyorlar çünkü erkekler üzerlerinde baskı hissetmek istemiyor
ben de ilk zamanlar yumurtlama zamanı bilmem ne hiç gerek yok aşkınızı yaşayın Allah da meyvesini verir inşallah

bir de çevremde böyle benm gibi düşünen yok.Herkes ne biçim ya öyle iş mi olur.Her zaman onun keyfi mi beklenir fln dio .Ama ben eşimi seviyorum.İstiyorum ki isteyerek olsun.

bir de çevremde böyle benm gibi düşünen yok.Herkes ne biçim ya öyle iş mi olur.Her zaman onun keyfi mi beklenir fln dio .Ama ben eşimi seviyorum.İstiyorum ki isteyerek olsun.
çocuk aslında pat diye olan birşey yani eşinizin istediği gibi
ama biz kadınlar kontrolü hep elimizde bulundurmalıyız
adetten sonra gün aşırı seks yapın zorlamayın tedavilere falan
zaten bu çevre bizi strese sokan bilirim
kimseyi yatak odana karıştırma orda kararları sen ve eşin versin işler yolunna girer canım

Yumurtlama günü sen biliyorsun nasılsa. Eşine söyleme ama o günlere denk getir.

İşte yatak odama karışılmasından nefret ediyorum bazen diyorum ben mi böyle yapıyorum.İki üç dostum var bir de ailem biraz bilio.Destek olan sizin gibi düşünen dostum da var öyle düşünmeyen ne saçma diende.Ailelerimiz destekçi çocuk için bakıcı bile tutarız bizde bakarız dıolar ama işte bakalım..Önemli olan birbrirmiz isteyerek olması

aynen öyle yapmak gerekecek artık.
bence sizde bilmeyin adet bitimnde hemen ilişkiye girin
çünkü spermler yumurta çatlayana kadar yaşatyabilir siz hiç günlere takılmayın
o zamn stres oluyo unutun herşeyi brakın gitsin

bence sizde bilmeyin adet bitimnde hemen ilişkiye girin
çünkü spermler yumurta çatlayana kadar yaşatyabilir siz hiç günlere takılmayın
o zamn stres oluyo unutun herşeyi brakın gitsin

ama adet bitimi 6,gün,yumurtam 13.gün çatlıo o zaman kadar spermler ölür yani 2 gün yaşıo die biliorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…