39 unda doğum yapanları biliyorum ben...ne yaş gecmesi:))
canım kimse için yaşama...boşver çevreyi.bak ne güzel eşinle sıkıntın yokmuş.6 sene çoçuk yapmadım herkes uğraştı çokta tındı yani..takma kafana olacağı varsada bu psikolojıyle olmucak heee:))Çevre baskısı desem..Yoruldum desem...O annelik ateşi beni rahat bırakmıyor desem...:)
maddi durumunuz kısıtlı ise , elinizdekilerle yetinmeyip daha ıyısını ıstıyorsanız , bunu da mevcut imkanlarla yapamıyorsanız borcunuz bitmezBorc niye bitmesin?
Ben ömrümde 1 kere bile borca girmedim mesela.
Neyse...sizde kendiniz takip edin ve yumurtladiginiz günler siz sokulun eşinize.
canım kimse için yaşama...boşver çevreyi.bak ne güzel eşinle sıkıntın yokmuş.6 sene çoçuk yapmadım herkes uğraştı çokta tındı yani..takma kafana olacağı varsada bu psikolojıyle olmucak heee:))
maddi durumunuz kısıtlı ise , elinizdekilerle yetinmeyip daha ıyısını ıstıyorsanız , bunu da mevcut imkanlarla yapamıyorsanız borcunuz bitmez
ya da paranız coktur , peşin pra herseyı alabılıyorsunuzdur bu sekılde de borcunuz olmaz.
Vallahi var ya eşimle aynı yaştayız ama yani erkek zormuş be yaw geç olgunlaşıyormuş.Başkasıyla kendimi düşünemem ayrılamam zor seven biriyim ve eşimde baya bi zor işte Allah sana al bakalım dedi heralde.Ondan cocugum olsun die ne dualar ediorum Yaradana sığındım.Benim dualarım ve sabrımla zaten iyi olduk.İnşallah bebeğimiz de olur.
Bence siz takibinizi yapın ovülasyon testleriyle tarihlerden eşinizin haberi olmasın,o zaman görev bilinciyle hareket ediyormuşsunuz gibi gelmez.
Zaten korunmayı bırakmışsınız eşinizin tavrı yumuşamış gibi. Birde bir pazar günü mesela alın kahvelerinizi karşılıklı konuya girişiniz kavga etmek istemiyorum ama... Olsun karşı argümanlarınızı sıralayın eşinizin düşüncelerine karşı.
Birde eşinize buradaki forumdan tüp bebek bölümünden insanların bebek sahibi olmak için nasıl didindiklerini gösterin,ertelemenin birşey kazandırmayacağını görsün.
Dilerim annelik ateşinizi söndürecek bir miniğin müjdesini tez zamanda alırsınız
yorumları okumadım. eşiniz bebek istiyo ama 8-9 ayın sonunda olmamasını hiç bir zaman olmayabileceğine yormuş olabilir. boşuna heves edip üzülmek de istemiyor olabilir.
sizin bu mevzuya böyle fokuslanmış olmanız da onu irrite ediyor olabilir.
olabilir de olabilir yani ihtimaller çok.
siz yumurtlama yı takip edip ona belli etmeden mesela sanki hiç planlamamışsınız da normal bi günmüş gibi bişeyler yapsanız?
Bence siz takibinizi yapın ovülasyon testleriyle tarihlerden eşinizin haberi olmasın,o zaman görev bilinciyle hareket ediyormuşsunuz gibi gelmez.
Zaten korunmayı bırakmışsınız eşinizin tavrı yumuşamış gibi. Birde bir pazar günü mesela alın kahvelerinizi karşılıklı konuya girişiniz kavga etmek istemiyorum ama... Olsun karşı argümanlarınızı sıralayın eşinizin düşüncelerine karşı.
Birde eşinize buradaki forumdan tüp bebek bölümünden insanların bebek sahibi olmak için nasıl didindiklerini gösterin,ertelemenin birşey kazandırmayacağını görsün.
Dilerim annelik ateşinizi söndürecek bir miniğin müjdesini tez zamanda alırsınız
yaşınız çok genç ve bu konuda eşiniz mantıklı sizin yaşadıklarınızı hemen hemen yaşadımİstemiyor değil o benden çok seviniyor adetim gecikse dört gözle sorar.Üzülür adet gelince.Ama çok tartıştık sıkıldı bunaldı.Şimdi çok iyiyiz ama ben konuya giremiorum eskisi gibi tartışırız die evet yaş geçiyor
yaşınız çok genç ve bu konuda eşiniz mantıklı sizin yaşadıklarınızı hemen hemen yaşadım
bir dönem cinsellikten soğudum ne zaman çocuk fikrinden uzaklaştım cinsel sorunlarımız bitti
eşin görev gibi yapmak istemiyor hastalık yoksa tedavilik bir durum yoksa bu konuları düşünmeden
yapın derim canım
konuşmak istemiyorlar çünkü erkekler üzerlerinde baskı hissetmek istemiyor
ben de ilk zamanlar yumurtlama zamanı bilmem ne hiç gerek yok aşkınızı yaşayın Allah da meyvesini verir inşallah
çocuk aslında pat diye olan birşey yani eşinizin istediği gibibir de çevremde böyle benm gibi düşünen yok.Herkes ne biçim ya öyle iş mi olur.Her zaman onun keyfi mi beklenir fln dio .Ama ben eşimi seviyorum.İstiyorum ki isteyerek olsun.
çocuk aslında pat diye olan birşey yani eşinizin istediği gibi
ama biz kadınlar kontrolü hep elimizde bulundurmalıyız
adetten sonra gün aşırı seks yapın zorlamayın tedavilere falan
zaten bu çevre bizi strese sokan bilirim
kimseyi yatak odana karıştırma orda kararları sen ve eşin versin işler yolunna girer canım
bence sizde bilmeyin adet bitimnde hemen ilişkiye girinaynen öyle yapmak gerekecek artık.
Yumurtlama günü sen biliyorsun nasılsa. Eşine söyleme ama o günlere denk getir.
bence sizde bilmeyin adet bitimnde hemen ilişkiye girin
çünkü spermler yumurta çatlayana kadar yaşatyabilir siz hiç günlere takılmayın
o zamn stres oluyo unutun herşeyi brakın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?