Ben sağlığımdan oldum işteee bedeliniii çok ağır ödüyorumm... :1no2: Şimdi anlatması çokk uzun sürer..Ve hatta o yüzden nefret bile etmeye başladım bu çocuk konusundansağlığımdan olacağım yoksa.
ezine merhaba,
beni belki haşimoto topiğinden hatırlarsın,ben malesef çok fazla giremiyorum. uzak durmak unutmak istiyorum.ama zaten çevrede gittikçe artan hamile sayısından unutmak,rafa kalmdırmak çok zor oluyor.
senin akapunktura gittiğini okudum,ben de 2 aydır psikikolgla görüşüyorum. ama şu sıralar akapunktura taktım. dediğin gibi parası fazla, ama sonuç rahatlamaksa ona da tamam. sende bir ilerleme var mı??
ben tamamen rafa kaldırdım.mecburen.eşim artık hiçbir zaman çocuk istemediğini,ömrünün sonuna kadar böyle çocuksuz yaşayacağımızı söylüyor
ben tamamen rafa kaldırdım.mecburen.eşim artık hiçbir zaman çocuk istemediğini,ömrünün sonuna kadar böyle çocuksuz yaşayacağımızı söylüyor
merhabalar güzel bir konu açmışsınız.Beni de aranıza alırsanız sevinirim aynen bende rafa kaldırdım çünkü kafayı yemek üzereyim bünyem kaldırmıyor artık Allah yardımcımız olsun...kendime yeni uğraşlar bulacağım artık...hepinize sevgiler..............
Hayırlı pazarlar kızlarr opuyorumnanaktan ezinem naber cnm
Lanet olası tedaviler sonunda evet hormonlar alt üst oluyor .İnşallah tiroti ilaçları ve hayıt tohumu şifa olur sana inşallahhh hormonların düzene girer rahatlarr :Saruboceq: :Saruboceq:iyiyim diyelim canım..bu sıralar biraz gerginim nedense..bi tarftan 5 i bi yerde çay içiyorum metabolizmamı hızlandırmak için bi yandan da hayıt tohumu son tüp bebek tedavimle bozulan hormonal dengem düzelsin diye..biraz da bu çaylar mı etkilyo ne?bi de tiroit hastalığım nedeni ile kullandığım ilacın dozu (yine tüp bebekten sonra hormonlarım tavan yapınca) arttırılmıştı..şimdi de ilaç fazla gelmiş ve iyiden iyiye tiroit hormonlarım artmış filan işte arkadaşım ya...senin de kafanı şişirmek istemiyorum ama...burada dertleşmek de bi bakıma iyi oluyo..bi taraftan da yine bir ümit diye meryem suresi okunuyo çocuk için duydun mu bilmiyom..41 gün..onu bitirdim dün..bi taraftan yine bilirsin türbe ziyaretleri filan çocuk için..biraz da ailemin ısrarıyla tabi...yani anlıycan benim çocuk meselesi raftan inip inip kalkıyo geri rafa.kendimi de çok kandırmasam iyi olcak yani.mesela ovulayon haftasında bu ay raftan indi gene.işte böyle yani...sen bu konuda benden daha istikrarlısın ,o kesin yani...
merhaba kızlar (ve hemşerim,hemşirem) bende varım artık aranızda... son hüsranla biten tedavimin ardından artıkkkk bende bu meseleyi rafa kaldırdım.artık tedaviye gitmek istemiyorum ovulasyon günlerimi takip etmek istemiyorum ve farkettim ki hayat böyle daha güzelmiş.....
aaaaaaaaaaa niyekii rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahhh zamanı gelince olur nasıl olursa yeterki duamızı eksik etmeyelim :Saruboceq:
üzüldüğü içindir arkadaşım..erkekler belli edemiyo duygularını fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?