Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

merhabalar güzel bir konu açmışsınız.Beni de aranıza alırsanız sevinirim aynen bende rafa kaldırdım çünkü kafayı yemek üzereyim bünyem kaldırmıyor artık Allah yardımcımız olsun...kendime yeni uğraşlar bulacağım artık...hepinize sevgiler..............

Ben tamamen beynimden resedledim bu çocuk işinii :))sırrınımı soruyorsunuzz :lepi:

evet canım sırrı nedir gerçi bende karar aldım artık o konuyla ilgili herşeyi kaldırdım ortadan beynimden de sen nasıl bir yol izliyorsun???:dance:

Artık bişi yapmıyorum aslında hep dua ettim rabbime Allahın izniyle 2.5-- 3 aydır tamamen vazgeçtim artık .Rabbime sığındım dua ettim .Allahım dualarımı kabul etti sonusz şükürler olsun .Aklımdan çıkaramıyorum ??hasretine dayanamıyorum ? hamile kaldımmı v.s gibi ..gibi ...gibi sorularrr ???
Dua herşeyin ilacıdır kızlarrr ..ımkansızz bu yazdıklarınızı unutmak diyebilirsiniz bana ama gerçekten yaşamış biri olarak :))

teşekkür ederim canım bende artık sadece dua etmeyi düşünüyorum öbür türlü daha da yıpranıyoruz sağlığımdan olacağım yoksa....sadece Allahım istesin yeter ki...sadece bu var beynimde...

hiç bi faydası olmadı benim için maalesef arkadaşım..zaman ve para kaybı oldu ne yazık ki sadece aklımda kalmasın diye bunu da yapmış oldum..

ben tamamen rafa kaldırdım.mecburen.eşim artık hiçbir zaman çocuk istemediğini,ömrünün sonuna kadar böyle çocuksuz yaşayacağımızı söylüyor

ben tamamen rafa kaldırdım.mecburen.eşim artık hiçbir zaman çocuk istemediğini,ömrünün sonuna kadar böyle çocuksuz yaşayacağımızı söylüyor

aaaaaaaaaaa niyekii rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahhh zamanı gelince olur nasıl olursa yeterki duamızı eksik etmeyelim :Saruboceq:

üzüldüğü içindir arkadaşım..erkekler belli edemiyo duygularını fazla...

almazmıyız hiç hemşerim ..geç buyur şöyle,kendi topiğin gibi...

Hayırlı pazarlar kızlarr opuyorumnanaktan ezinem naber cnm

iyiyim diyelim canım..bu sıralar biraz gerginim nedense..bi tarftan 5 i bi yerde çay içiyorum metabolizmamı hızlandırmak için bi yandan da hayıt tohumu son tüp bebek tedavimle bozulan hormonal dengem düzelsin diye..biraz da bu çaylar mı etkilyo ne?bi de tiroit hastalığım nedeni ile kullandığım ilacın dozu (yine tüp bebekten sonra hormonlarım tavan yapınca) arttırılmıştı..şimdi de ilaç fazla gelmiş ve iyiden iyiye tiroit hormonlarım artmış filan işte arkadaşım ya...senin de kafanı şişirmek istemiyorum ama...burada dertleşmek de bi bakıma iyi oluyo..bi taraftan da yine bir ümit diye meryem suresi okunuyo çocuk için duydun mu bilmiyom..41 gün..onu bitirdim dün..bi taraftan yine bilirsin türbe ziyaretleri filan çocuk için..biraz da ailemin ısrarıyla tabi...yani anlıycan benim çocuk meselesi raftan inip inip kalkıyo geri rafa.kendimi de çok kandırmasam iyi olcak yani.mesela ovulayon haftasında bu ay raftan indi gene.işte böyle yani...sen bu konuda benden daha istikrarlısın ,o kesin yani...

merhaba kızlar (ve hemşerim,hemşirem) bende varım artık aranızda... son hüsranla biten tedavimin ardından artıkkkk bende bu meseleyi rafa kaldırdım.artık tedaviye gitmek istemiyorum ovulasyon günlerimi takip etmek istemiyorum ve farkettim ki hayat böyle daha güzelmiş.....

Lanet olası tedaviler sonunda evet hormonlar alt üst oluyor .İnşallah tiroti ilaçları ve hayıt tohumu şifa olur sana inşallahhh hormonların düzene girer rahatlarr :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım evet biliyorum meryem süresini Allah kabul etsin inşallahhh..Sitede 2 arkadaşım var okudukları ayda hamile kalmışlardı .Ama ben inatla hiç denemedim ..İnşallahh senin dualarınıda rabbim hayırlı zamanda kabul eder :Saruboceq: :Saruboceq:

:)) Hııı ovulasyon günü çalşma inşallahh çocuk olsun diye olmamıştır :jeyyar:

Benim yumoşlama dönemleri aslında gün saymıyorum ama akıntıdan anlıyorum .Eskiden eşimin kafasını şişirirdim .Ama şimdi umrumda değil isterse geçsinn özellikle o günleri değerlendirmemeye çalışıyorum .eşimede bişi demiyorum ..İnceldiği yerden kopsun ..diyorum ... 3 sene bebe için çabaladım .Artık o bana gelmek için çabalasın dimi kaydirigubbakcemile3

Cuma günü kuran okuyordum en başından başladım hatim için ..Sonra sitede kızlar meryem süresinin uzun bir dua olduğunu anlatıyorlardı..Meraktan bakım dedim evet uzun bir duamış..Sonra dur cuma saati 1 meryem süresi okuyaym dedim hiç öyle 41 gün uğraşamam dedim Süreye başladım :))) 1-2 ayet okuyup bıraktım kapadım kuranı :1ninca: istemiyorumm :1ninca: birşeylerin beklentisi içinde olmak istemiyorum :1ninca: zatende hiçbir beklendtim kalmadı..Sağlığımı istiyorum ben çünkü benneyaptımki sağlık mirmirmirmir :gitme: sağlığımı benden alan bebeği istemiyorum senağlama

Aramıza hoşgeldin lansor :)Aaaaa bu lansor ilaç adı delikafadulden Kesinlikle 1-2 ay içinde farkediceksinkiii günler haftalar aylarr stressiz sıkıntısız şekilde geçiyor hihoyyyt

aaaaaaaaaaa niyekii rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahhh zamanı gelince olur nasıl olursa yeterki duamızı eksik etmeyelim :Saruboceq:

canım ya bizim tüpbebek yapılması lazım ve para yok.eşimin ailesi zengin ama bizim bu konuya gelince bize sürekli bahaneler yaratıyorlar vermemek için.eşimde bu nedenden dolayı bıktı artık ve tamamen vazgeçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…