Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

nasılsınız şekerlerrrkaydirigubbakcemile5ya siteye kaç gündür giremiyordum çok özledim valla hepinizi nasıl gidiyor nasılsınız bakalım fıstıklaropuyorumnanaktan

ben de çocuk meselesi ile birlikte ,bu konu da rafa kalktı sandıydım..neyse ki buluştuk kıslaaaaaaaaar...ben şu sıralar diyetime devam ediyorum..adet düzenim biraz uzadı,onun için hadi yalan söylemiiim biraz da çocuk meselesi için hayıt tohumu aldım..onun kürünü yapıcam...metabolizma hızlandırıcı çaya başladım,diyetime katkısı olsun diye...bu arada buradaki endokrincimin tüp bebek tedavisinden sonra yükselen tsh değerlerim için verdiği hapın dozu fazla gelmiş,hormonlarım temelli bozulmuş...ona biraz canım sıkıldı..en son ilacın dozunu kendi kafama göre ayarladım,çünkü bana göre dr un verdiği doz yine fazlaydı...buralarda da başka endokrin dr u da yok,o adama mecburum yani..
onun dışında çalışmaya ve bu konuyu fazla düşünmemeye çalışıyorum işte..boş zamanlarımda arkadaşlarla kahvaltıya filan gidiyorum...belki yarın kocişle mantar toplamaya gideriz...sizin oralarda da oluyo mu kızlar?çok zevkli oluyo,bilenler bilir;stres atmanın müthiş yollarından biri...bulunduğunuz yerde varsa çayır,çimen,orman ,dağ bayır,dolaşın valla..hele akşama tavada şööle cızır cızır...uuuuuffffffffffff süper oluyo doğrusu...
eeeeeee siz neler yapıyosunuz bakalım..e hadi anlatın...

bende artık rafa kaldırdım zamana bırakıyorum bundan sonraaaaaaaaaaaaaa

ezinem ben ne yapıyorum nette dolanıyorum :)) el işi yapıyorum dışarıya .Şimdi çıkıca pcden örgüme bakım :) valla cocuk yokmu diyenleri duymuyorum diğer kualğımdan çıkıyor :) ne halleri varsa görsün öyleleri :)böyle akannehir

bazen ben de bu noktaya geliyorum kizlar ama 3 aya yakin hamilelik yasayinca kursagimda kaldi tadi sevinci sonra toparlanip yola devam deneyecegim sonuna kadar diyorum.
ama bir gun hic olmayabilir de bunu da dusunerek dunyanin sonu degil deyip onlemimi aliyorum.
sebespsiz inferteliteydim ben 21 ayda hamile kalmistim. sanirim yine en az o kadar beklerim daha dort ay oldu kaybedeli saglikli iki ay denedik kisacasi on aya kalmaz bu formun kose tasi olurum rafa kaldiririm konuyu:))

bende artık rafa kaldırdım zamana bırakıyorum bundan sonraaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin nazz81 bu arada..
kızlar ben bu kadar kafaya takarken,dün akşam gittiğimiz bir düğünde,yaklaşık 7 yıldır filan evli bir çiftin çocuksuzluğa bakış açısı şöyleydi:ha bizim ailede zaten 10 yıldan önce çocuğu olan yok,annemin halamın vs. hep öle olmuş...yani daha olması için 2-3 yıl daha zamanları vardı önlerinde bu bakış açısına göre..ne relaxlık Allahım.ben böle rahat olabilseydim,şimdiye okula yolluycaktık ama nerdeeeeeeee...bugün aklıma üniversite hastanesinde olduğum histereskopi maceram geldi.öldüm öldüm dirildim,başağrısından mide bulantısından...sabahtan akşama kadar aç bekleyip,migren ağrısından kıvranmaya başlayınca en sonsaat 16:00 gibi ameliyathaneye almışlardı ve narkozun etkisini atamadan da sepetlemişlerdi beni hastaneden...bi de o halde yola çıkmıştık ta yollarda kusa kusa öldüydüm..neler çektiğimi Allahtan başka,eşimle ben biliyoruz..bu kadar çilenin sonucunda da kaydedğer bişey bulamamışlardı infertilite açısından..ne günlerdi ya Rabbim..bunları unutmak ne mümkün ama,bilinçaltıma süpürmeye çalışıyorum,3 aşılama,2 tüp bebek çilesini ve sebepsiz infertilite teşhisimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…