Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

hoşgeldin canım hemşerim..yazılarındaki istek ve heyecanı gördükçe bizim aramıza gelmenden korkuyodum aslında seninde..ve korkulan oldu ama ne diyelim her şerde bi hayır vardır..tabii ki böyle de mutlu olunabilir,hala doğurganlık çağındayız,sadece biraz zamana ihtiyacımız var,stressizce ve sabırla doğru zamanı beklemek bu kadar katlanılması zor olmamalı de mi?elbet mükafatını alıcaz,bu tarafta değilse bile diğer tarafta...önemli olan bu zor günlerimizde birbirimize destek olarak,inancımızı kaybetmeden ayakta durabilmek...

Allah Allah ,ne bencil aileler var ya..bu para tamahı niye..insanın kendi canından kanından parçasından olan birinin mutluluğundan daha mı önemli?benim bildiğim her insan parayı kendiyle birlikte ,evlatlarının rahat ve mutluluğu için biriktirir ama göreceli bi kavram demekki herkesin doğru bildiği şey...lütfen haddimi aşarak yorumda bulundumsa bana kızma..sen anlatınca dayanamadım...eşine sen destek ol bari emcancım..ne diyeyim...belki de sizin için de hayırlı olan budur...

arkadaşlar meraba. size komik mgelebilir ama ben şu meşhur domuz gribi tehtidinden sonra birkaç ay çocuk fikrine ara verdim.1.5 yıldr uğraşıyorum şimdi hiç sırası diil.fazla etkilendim nedense haberlerden.belki ilk eylar çocuğun bana zararı olur diye korkuyorum. ne dersiniz?

Allah Allah ben pek anlıyamadım aradaki bağlantıyı...ben risk grubunda olmama rağmen aşı bile olmadım..nedense bu konunun çok büyütüldüğünü düşünüyorum..teşhis konmadığı halde Türkiyede üst solunum yolu enfeksiyonu nedeni ile her yıl bu kadar ölüm olduğunu,buna isim konulduğu için insanların bu kadar tedirgin olduğunu filan düşünüyorum...ayrıca erken teşhis konduğunda tedavi edilebiliyo diye biliyorum..yakalanan herkes ölmüyo yani...kaç kişi yüksek ateşi olduğu zaman dr a gitmeyiz ki?yani ben böyle düşünüyorum...

canım doğru olan söze niye kızayımki.insan evlatları için yaşar doğru.bizimkiler diğer evladı için yaşıyorlar.onlara gelince para kum gibi.bize gelince yok

Merhaba arkadaşlar bende bebiş için ugraşanlardanım benim daha erken dönemler ama ben bile yoruldum vallahi...Ümitsizliğe kapılmayın lütfen benim yengemin 7 sene olmadı inanın gitmediği doktor hoca kaplıca kalmadı kaç kere ameliyat oldu çektiği sancılara şahidim ama birdenbire hamile kaldı şimdide istediği zaman hamile kalabiliyor.Allah ne zaman yazmışsa oluyor işte kim nerden bilebilir ki belkide hiç yazmayacak ama elimizden birşey gelmiyorsa kendimizi kahretmeyede gerek yok

canım doğru olan söze niye kızayımki.insan evlatları için yaşar doğru.bizimkiler diğer evladı için yaşıyorlar.onlara gelince para kum gibi.bize gelince yok

maalesef biz evladımız olsa diye dua üzerine dua ederken,böyle elindeki evlatlarının kıymetini bilmeyen,evlatları arasında dengeyi kuramayan ve hatta evlat ayrımı yapabilen aileler de mevcut...takdiri Allah a bırakıcaz,O herşeyin en iyisini takdir edr nasıl olsa.hiç üzme kendini..zaten gönül rızası olmadan para verseler kaç yazar..bi de işin başkasının ,ailen bile olsa parasını almadan kendi emeği ile yapılanı güzel bence..ben böyle düşünüyorum...paranız birikene kadar beklersiniz siz de,hiç yoktan dedğim gibi aileniz bile olsa hiç kimseye gebeliğiniz olmaz,kendinizi borçlu hissetmemiş olursunuz...

alkisalkisalkis

Yine kimseler yok :))))ben artık presüdürden sildim raf flan değil tamamen sildim :)duygusuzz bişi oldum çıktım

bu gidişle bende mi rafamı kaldırıcam bilemiyorum

yok yok ne rafa kalkıyor, ne dosyaya,ne düşünceden siliniyor,ne duygudan,,,

bana özellikle hamile haberleri veren bir arkadaşım var maalesef iş yerinde. fazlasıyla hatırlatıyor.ben hiç biryere kaldırıp atamıyorum...

her hafta sonu terapiye gidiyorum, faydası var mı bilmiyorum ama gitmediğim zamanlar gergin oluyorum. o bayanla daha çok şey paylaşıyorum.çevremdekilere anlatmak istemediklerimi.atamayorum da daha sakin olmayı öğreniyorum zamanla,

doğru söylüyosun arkadaşım rafa kaldırmak filan mümkün değil pek benim için de...öğrendiklerini bizimle de paylaşırsan seviniriz...

Ben ciddi ciddi bu çocuk işini presüdürden kaldırdım :))) istek bile kalmadı umrumda değil artık..

itiraf ediim sanırım ben rafa kaldırmak yerine ayakta kalmaya çalışıyorum sadece galiba arkadaşlar ya...çok mu zayıfım ne?ama annem bi taraftan bayramdan sonra hemen yeniden tüp bebek için hastane araştırmaya başlayın diye baskı yaparken tüüüüüüüüüüm iyi niyetiyle,arkadaşlarımdan hala sen de yok mu bi şeyler diye soranlar varken,etrafımızdaki son uzun süredir evli olupta çocuk sahibi olamamışlar da ya hamile ya da bebek büyütürken,hastanede ebe olarak çalışıp bebekleri ellerimle doğurturken ve de içmediğim ot,çöp ,okumadığım dilek duası kalmadığı halde dr lar halaaaaaaa sebepsiz infertilitesiniz tekrar tekrar tüp bebek denemek dışında yapılacak bi şey yok derken belki de fazla güçlüyümdür ne dersin balkafam

ezinem tabiki çok güçlüsün.Ama allahım hayırlı zamanı bekliyor ..Vakti zamanı gelmeyince tedaviler hep faso ..Elinden geleni yapıcan sonrası rabbime sığınıcaksın :)

ben hep kaldırdım diyorum adet oluncada baslıyom aglamaya insan bu kadar isterken nası kaldırabilirki diyom kendime daha sonra

Son düzenleme:
ezinem tabiki çok güçlüsün.Ama allahım hayırlı zamanı bekliyor ..Vakti zamanı gelmeyince tedaviler hep faso ..Elinden geleni yapıcan sonrası rabbime sığınıcaksın :)

balkafam bu işi en iyi becermiş sensin,bizi az motive et,akıllar filan ver böle ya...vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…