Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

gundogmadan Allah sabırlar versin sana sabrını vericektir tekrar yüzünü güldürücektir hayırlıyla inşallahh

sagol balsurat hep yazilarina denk geliyorum cok umutsuz duruyorsun o kdar da pesini birakma guzelim konunun bazen ustune gitmek ise yarayabilir? sorun nedir sizde? ya da var mi sorun?

kim kim olduk şimdik?
ezine77
angel34
elchin
balsurat
ayknds
yabangülüm
herkesler liste yapar da biz yapamazmıyız yani?
bu da çocuk düşünmeyenler listesi olsun,herkese de kapak olsun:umursamaz:

cok alemsizniz kizlar koptum buna:)) akannehir
bebislere lülülülülülü yani:))

gundoğmadan benmi umutsuz duruyorum :) defterden sildim ben umrumdada değil.Rabbime sığınmışım ben verecek olan rabbime .dr muş tedaviymiş hiçbirine inanmıyorum..1.aşılama 7 yumurta takiibi yaptırmama değmezmiş.Ben sağlık istiyorum bu hayattan gerisi boşş ..

Ben yeteri kadar üstüne gittim malesef sağlıgımdan oldum bir bebe yüzünden ..ıçimde bir öfke ,soğukluk var anlatamıyoum herneyse :)))

Ben yeteri kadar üstüne gittim malesef sağlıgımdan oldum bir bebe yüzünden ..İçimde bir öfke ,soğukluk var anlatamıyoum herneyse :)))

tamam balsuratım,geçti,korkma artık biz varız yanında,bi daha üzemiycek o nazlı bebeler seni,izin vermiycez buna...şimdi daha iyimisin söyle bakalım?zemuszemus

ilk 21 aylik denememde ben de bu asmaya gelmistim balsurat tam degil ama soyle diyeyim bunun normalle gelecegi yok en iyisi yaza asilama diyordum o ay hic umursamamistim badana iselerine girismistim, badana yaparken hatta dustugumde hamileymisim meger. kisacasi bu noktalara gelmenin zarari yok yarari var ama tup bebek bir kez denemelisin cunku belki de yumurta yapin ya da esinin saglikli spremlerinin dolleme yetengi yok bunlar ancak tup bebekle belli oluyor. zaten oyle bir sorunumuzda yoksa eninde sonunda hamilelik gerceklesiyor.

yok ezineciù ben henuz rafa kaldirmadim konuyu ama gelip sizlerle konusmak copk isterim. hos benim rafa kaldircak da deneyecek de halim kalmadi kaybetme korkusundan her listeye uyan bir ruh halim var:))

burdayım demem gerekmiş,çünkü benden başka kimsecikler kalmamış...

ezine merhaba,
beni belki haşimoto topiğinden hatırlarsın,ben malesef çok fazla giremiyorum. uzak durmak unutmak istiyorum.ama zaten çevrede gittikçe artan hamile sayısından unutmak,rafa kalmdırmak çok zor oluyor.

senin akapunktura gittiğini okudum,ben de 2 aydır psikikolgla görüşüyorum. ama şu sıralar akapunktura taktım. dediğin gibi parası fazla, ama sonuç rahatlamaksa ona da tamam. sende bir ilerleme var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…