Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

Selam kızlarrr bende yeni geldim....
Bura süpermiş yaww...
Bende 1,5 yıldır rafa kaldıranlardanım...
Zamanında bebek bebek diye düşünmekten hayatı zehir ettim hem kendime hem de eşime...
Sıkıntıdan odönem zona bile oldum...
Ama artık tınnnnnnnnnnnn... tınnnnnnnnnn.....
En son bir buçuk yıl önce düşük yaptım ve o zaman doktora gittim kontrole o günden beridir ne doktor ne tedavi hiç bişi yaptım yok..
Ve böyle kafam çokkk rahattt....
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş...

aşkı sandıklara kaldırdım
üstüne yükler yükledim
açmasın kimseler diyeeeee
kilitlerime kilit ekledimmmzemuszemus

I like that boom boom pow
Them chickens jackin’ my style
They try copy my swagger
I’m on that next shit now:dance:delikafadulden

Boom boom boom :sm_cool:

Boom boom boom :sm_cool:

sırnaşık şeysırnaşık şey

opuyorumnanaktanGünaydınn Kızlarrropuyorumnanaktan

:Saruboceq:Cumanız mübarek olsun inşallahhh:Saruboceq:

Günaydınlar ..Bende bugün itibariyle regli oldum
ılk defa bu ay ağlamadım Herşey bebek değil demekki Allah bir şekilde sınıyor artık ne isyan etmemek için kendimi sıkacağım ya da hayatımı bana ve eşime zehir etmeyeceğim
Evet kınalı kuzum Seni her Zaman bekliyor olacağım ama Canın ne zaman istersen Ozaman gel..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Oh be Dünya varmış:teytey::teytey:

eylülrana aramıza hoşgeldin canım bende 7 aydır dr yüzü görmüyorum şimdilik biraz kafam rahat sayılır sağolsun milletimizde biraz rahat bıraksa iyi olacakta............

eylülrana canım ben ocak ayında 4 yıl olacak 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var yaşımda 28 sorunumuzda sperm sayısı düşüklüğü peki senin canım

Canım bende pko var. 4 yılıık evliyim. Hiç aşılama ve tüp bebek denemem olmadı.
Bi ara ilaçla yumurtayı geliştirmeye çalıştık bi kaç ay ama sonuç alamadım tedaviyi bıraktım iki ay sonra hamile kaldım ama sonuç düşük oldu.
Ondan sonrada gitmiyorum bayadır.
Tüp bebek içinde 2 yıl falan bekliycez sanırım.
Bu arada yaşım da 27.

hayırlısı olsun önce kafamızdan atmamız lazım en başta bu gerekiyor Allah ım dualarımızı kabul etsin.

zemuszemusBen artık ciddi ciddi çocuksuz yaşamaya alştım istemiyorum nan :)))

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben geeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim....nabersiniz?

En iyisi böyle canım. Yoksa insan kendi kendini üzüp bitiriyor...
Bakalım bu şeklidede hayatın keyfine:))
Demi amaaaa:))

kızlar ya ben geliyom siz gidiyosunuz ben daha kafamdan atamadım ya 3 tane arkadaşım yeni doğum yaptılar ve bizde onları tebriğe gidecez benim için çok zor olacak biliyormusunuzmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…