kızlar ya ben geliyom siz gidiyosunuz ben daha kafamdan atamadım ya 3 tane arkadaşım yeni doğum yaptılar ve bizde onları tebriğe gidecez benim için çok zor olacak biliyormusunuzmafoldumben
hoşbulduk balsuratcım..unutuldum sandım 1 haftada hemen,muhabbetinizi kıskanıverdim işte....:dance:Hoşgeldinnn ezineeeeopuyorumnanaktannaberr:)))) küsme
kızlar ya ben geliyom siz gidiyosunuz ben daha kafamdan atamadım ya 3 tane arkadaşım yeni doğum yaptılar ve bizde onları tebriğe gidecez benim için çok zor olacak biliyormusunuzmafoldumben
ezineciğim çok sağol tatlım
kızlar bugün ne yapıyoruz bakalım kafaya bi şey takmamak için ?benim programımda temizlik ve yüksek sesle müzik var.....hııımmm sahi bi de ,zayıflama düşüncesi ve buna ek olarak şu marankinin kozmik şifa reçetesini uygulama derdi var...bugün başladım bakalım sebze suları ve lavman ile güne..devam edebilirsem ne ala...bu arada bi şey itiraf ediyim kafamın bi köşesinde azcık ta olsa çocuk isteği maaaaaaaaaaaaaaaaalesef durupdurduğundan Meryem suresini okudum..çünkü sık okumak hatta bi arkadaşın forumda yazdığına göre 41 gün üst üste okumak gerekliymiş...Kuran okumanın zararlı bi tarafı olmayacağına göre sabrederken duyduğum ve yapmadığım son şeyi de gerçekleştirip tam bi tevekkül etmiş olurum dedim:)))))))))))
naparsınız nan garularrrrrrr mujuka hepinizeeeopuyorumnanaktan
Günaydınn Kızlar Herkeze Hayırlıı bir gün diliyorum.opuyorumnanaktan
Rabbim bu yeni ayda hayırlıı şeylerle karşılaştırsın bizleri:Saruboceq:Sağlık sıhhat versin bizlere:Saruboceq:Hastalıklardan korusun rabbim bizleri:Saruboceq:
elchın cım bi napıyonuz deyip kaçıyon haaaaaaaaaaa?iki laf edemedik...yakalayamadık ki seni bi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?