Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

kızlar ya ben geliyom siz gidiyosunuz ben daha kafamdan atamadım ya 3 tane arkadaşım yeni doğum yaptılar ve bizde onları tebriğe gidecez benim için çok zor olacak biliyormusunuzmafoldumben

Neden zor olsunki canım:))RABBİM herşeyin en iyisini biliyor her zaman öyle düşünn.Sabrınıda veriyorrr dua ett:))tadınıı çıkar bebişlerinnn

ya zorluğu şöyle kıskançlık değil kesinlikle ama içimde bi burukluk olcak işte her zaman olduğu gibi Allah ım inşallah o güzel günleri bizde görürüz.

:dance:Hoşgeldinnn ezineeeeopuyorumnanaktannaberr:)))) küsme
hoşbulduk balsuratcım..unutuldum sandım 1 haftada hemen,muhabbetinizi kıskanıverdim işte....
kızlar ya ben geliyom siz gidiyosunuz ben daha kafamdan atamadım ya 3 tane arkadaşım yeni doğum yaptılar ve bizde onları tebriğe gidecez benim için çok zor olacak biliyormusunuzmafoldumben

bak azracım,mümkün olduğunca kısa yap ziyaretleri,mazeret bul mümkünse,geçiyordum uğradım,ahanda işim çıktı bak şimdi de filan diye...ziyaretlerde geçirdiğin süre kısaldıkça acında azalır.ben mümkün olduğunca telefonla yapıyor bu tarz görevleri...cevaplarını da hazırla öyle git bu arada...mesela bi ara uğraştık,baktık üstüne düşünce olmıycak,zamana bıraktık herşeyi,yaşımız da geçmedi ya daha dedik vs vs gibi geçiştirmelik cevaplar hazırla...geri kalanı da biraz rol kesmeye kalıyo işte...aman da ne şirin şeymiş bu bebiş böyle filan diyo işte insan içi kan ağladığı halde çaktırmadan...durmadan da bebek muhabbeti edilmiyo böyle görüşmeler de zaten,gerisi kolay yani...tecrübeyle sabittir....

kızlar bugün ne yapıyoruz bakalım kafaya bi şey takmamak için ?benim programımda temizlik ve yüksek sesle müzik var.....hııımmm sahi bi de ,zayıflama düşüncesi ve buna ek olarak şu marankinin kozmik şifa reçetesini uygulama derdi var...bugün başladım bakalım sebze suları ve lavman ile güne..devam edebilirsem ne ala...bu arada bi şey itiraf ediyim kafamın bi köşesinde azcık ta olsa çocuk isteği maaaaaaaaaaaaaaaaalesef durupdurduğundan Meryem suresini okudum..çünkü sık okumak hatta bi arkadaşın forumda yazdığına göre 41 gün üst üste okumak gerekliymiş...Kuran okumanın zararlı bi tarafı olmayacağına göre sabrederken duyduğum ve yapmadığım son şeyi de gerçekleştirip tam bi tevekkül etmiş olurum dedim:)))))))))))

Son düzenleme:

EVET canım siteden bir arkadaşım hergün okudu meryem süresini o ay hamile kalmıştıopuyorumnanaktan

Ben bugün yapıcaklarımı ayzıcaktımm baktımm sende son ses müzikk dinlicekmişsinn.Sende bendensinnkaydirigubbakcemile5Ben azcık müzik delüsüyümdee..GÜNDE en az 5 saat son ses dinliyorum.Müziksizz yapamam:))alıp götürüyor insanııı :)öyle türkçe şarkılarda dinlemem yabanıcı kaydirigubbakcemile3ingilizceyi güçlendiriyom :roflol:temizlik ev işi yapıcamm:))kapluşumla oynucaammmgamyoncuiremsu

Günaydınn Kızlar Herkeze Hayırlıı bir gün diliyorum.opuyorumnanaktan

Rabbim bu yeni ayda hayırlıı şeylerle karşılaştırsın bizleri:Saruboceq:Sağlık sıhhat versin bizlere:Saruboceq:Hastalıklardan korusun rabbim bizleri:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiin yarabbim inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah...

angel34
elchin
balsurat
ayknds
yabangülüm
azra2
buse_burcu
listedeki arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarım nerelerdesiniz?

4 yıllık evliyim..ilk 2 sene çocuk düşünmedik..zaten ayrı şehirlerdeydik iş sebebiyle..sonraki 2 sene biraraya geldik ve bebek düşüncesi başladı..İlk 1 sene panik olmadım..bu senein başında kontrollerimizi yaptırdık..eşimde de ben de de bi sorun çıkmadı..yumurta takibi yaptırdım..yumurtlamada bi sorun yok dedi dr.6 ay deneyin olmazsa ilaçlı film dedi...
ve ben orda durdum..bunun arkası aşılama, tüp bebek şudur, budur..
hiç bir uygulamayla vakit ve nakit kaybetmeyi düşünmüyorum..bebek olayı benim için bitti..
olursa eyvallah..
olmazsa napalım..
bir sağlıkçı olarak sağlık sektörüne para ve zaman harcamayı saçma buluyorum..binlerce hasta gereksiz uygulamalar yüzünden dr.larını zengin ediyor..
Belki de hayatımın anlamı anne olmak olmadığından böyle düşünüyorum..
hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum...

]Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Herkeze hayırlıı cumalar diliyorum.Cumanız mübarek olsun inşallahhhopuyorumnanaktan
[/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…