33Yasin kac ?
Aynen öyle aşağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık misaliÇocuk öyle rica minnetle yapılacak bir şey değil ki. İstemiyorsanız yapmayın. Kariyer yapın. Ama öyle bir yaştasınız ki, en azından Türkiye'nin iş sahasında yaşınızla birlikte buna değecek kadar tecrübeniz olup olmadığına bakarlar, iş bulmanız zor. Öte yandan çocuk için 35 yaş ve üstü ileri yaş gebeliği olduğu için kendi riskleriyle gelir, kaldı ki ha deyince hamile de kalınmıyor artık. Tam iki arada bir deredesiniz, iki seçenek de ayrı dert.
Bu aralar psikolojim biraz bozuk depresyon da bile olabilirim,zaman zaman üzüldüğümde nefes alamıyorum,hiç dışarı çıkmak istemiyor kimseyle görüşmek istemiyorum
Bu aralar psikolojim biraz bozuk depresyon da bile olabilirim,zaman zaman üzüldüğümde nefes alamıyorum,hiç dışarı çıkmak istemiyor kimseyle görüşmek istemiyorum
Bende de var aysini. Ben de 1.5 senedir evliyim,evden dışarı cikmiyorum kilo aldım hayli(15kilo) .beni bu kilo almak depresiflestirdi.kimseyi istemiyorum. Kilo mutsuz ediyor beni. Siz de de altta yatan sebebi bulmak lazım.Bu aralar psikolojim biraz bozuk depresyon da bile olabilirim,zaman zaman üzüldüğümde nefes alamıyorum,hiç dışarı çıkmak istemiyor kimseyle görüşmek istemiyorum
Bende de aynı ama o kilolara bi an önce dur demelisin yoksa nasıl olduğunu anlamadan bi o kadar daha alırsın(ben 30 kilo aldım)Bende de var aysini. Ben de 1.5 senedir evliyim,evden dışarı cikmiyorum kilo aldım hayli(15kilo) .beni bu kilo almak depresiflestirdi.kimseyi istemiyorum. Kilo mutsuz ediyor beni. Siz de de altta yatan sebebi bulmak lazım.
bu kadar sorunun arasında senin ismin altında yazan görünce bi gülümseme olusuverdi yüzümdeŞu durumda nasıl calişmayı düşünüyosun...ilk başta doktora gidip ruh sağlığını düzeltmelisin..sonra ne yapacagına karar verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?