Malesef şimdi hamileyim zayiflayamam. Bir yandan seviniyorum aradan çıkıyor bir yandan doğum zor olur korkusu. Hayırlısı olsunBende de aynı ama o kilolara bi an önce dur demelisin yoksa nasıl olduğunu anlamadan bi o kadar daha alırsın(ben 30 kilo aldım)
canım normalde çocuk da kariyer de beraber yapılabilir derdim ama senin önce psikolojini düzeltmen lazım.. bu kafa karışıklığı ve kendinle ilgili sorunlarla çocuk da yapmamalısın işe de başlamamalısın..Arkadaşlar merhaba,ben 4 yıllık evliyim,açıköğretim mezunuyum.12 senedir durmadan çalıştım,sağlık sebebi ile isimden ayrıldım Evlendiğimden beri çalışmadım.Çocuğum yok ve uzun bir süre de istemiyorum.Kendi ailem özellikle babam evde oturmama çok kızıyor ne zaman kendi ayakların üzerinde duracaksın diye sitem ediyor,bu arada çok kilo da aldım kendimi taniyamiyorum artık,kiloda veremiyorum, etrafımdaki herkes çocuk yapayım diye bekliyor,eşim de istiyor fakat benim istemediğimi bildiği için pek ses çıkartmıyor ,çalışmak istiyorum fakat eşim tamam diyor ama hiç destek olmuyor,ben de temizlik delisi biri oldum çıktım.konudan konuya atlıyorum biliyorum ama sizce 4 yıllık evli biri olarak çocuk mu yapmalıyım yoksa kariyer mi?
öncelıkle saglam bır ıs bulun, ısınız yerıne otursun sonra cocuk olayına gırın egerkı cocuktan sonra calısacagım dersenız...Arkadaşlar merhaba,ben 4 yıllık evliyim,açıköğretim mezunuyum.12 senedir durmadan çalıştım,sağlık sebebi ile isimden ayrıldım Evlendiğimden beri çalışmadım.Çocuğum yok ve uzun bir süre de istemiyorum.Kendi ailem özellikle babam evde oturmama çok kızıyor ne zaman kendi ayakların üzerinde duracaksın diye sitem ediyor,bu arada çok kilo da aldım kendimi taniyamiyorum artık,kiloda veremiyorum, etrafımdaki herkes çocuk yapayım diye bekliyor,eşim de istiyor fakat benim istemediğimi bildiği için pek ses çıkartmıyor ,çalışmak istiyorum fakat eşim tamam diyor ama hiç destek olmuyor,ben de temizlik delisi biri oldum çıktım.konudan konuya atlıyorum biliyorum ama sizce 4 yıllık evli biri olarak çocuk mu yapmalıyım yoksa kariyer mi?
Tabi ki çocuk... Kariyer yapmaya kalksan hemen olan bir şey değil... Bir işe girmekle de kariyer olmuyor. Zaman, emek ve başarı gerekli.. 33 yaşındasın hadi kariyer yaptın.. Yaşın ilerlemiş olacak. Çocuk yapmaya karar verdin. Yaş itibariyle hamile kalmakta zorlanabilirsin. E sonra çocuk olunca o emek verdiğin kariyerini bırakmak zorunda kalacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?