çocuk mu kariyer mi?

İkisi de. Devlete atanıp şikayet edilmesini anlamıyorum, 2 yıla kadar ücretsiz izin veriliyor. Çocukla olur yani.

ikisini aynı anda yapma cesaretini kendimde göremiyorum zaten. seneye formasyon, kpss dershanesi ve hamileliği birlikte yapsammı diyom kafamda deli sorular

Senin durumunda kariyer diyorum ben, evliliğin taze yaşın küçük,çocuk şans işi söyle ki uslu mu olacak gazlı mı olacak sakin mi olacak bilinmez kolik bir bebek olduğunu düşün aylarca sen tezi mezi unut mesela

daha 24 yasındasınızı sonradan cocugum olmazsa diye dusunmeniz icin cok erken degil mi ustelik 8 aylık evlisiniz bence simdilik kariyere odaklanın

en yakınımdan örnek verim ablamın 14 yıl sonra çocuğu oldu ilk 4 yıl istemediler, neler yaşadığını ve ne tecrübeler edindiğini ben biliyorum :s

parasal olarak bi sıkıntımız yok kocamın maaşıda iki çocuk yapıp büyütecek seviyede sadece ben sıkıldığım için çalışmak istiyorum

Siz gene de boyle dusunmeyin sadece sıkıldiginiz icin degil kendiniz icin de gelecek icin de daha iyi standartlar icin de calisin. Yasiniz panik icin cok kucuk. Kariyer diyorum ben de. Hem biraz gezin tozun, eglenin. Yurt disina cikin. Hayatin tadini cikarin. Ha cocukla cikmaz mi cikar tabi ama kari koca ozgurce gezmek gibi olmaz. Cocukla da gezersiniz zaten ama azicik birbirinize doyun derim.

en yakınımdan örnek verim ablamın 14 yıl sonra çocuğu oldu ilk 4 yıl istemediler, neler yaşadığını ve ne tecrübeler edindiğini ben biliyorum :s
Çocuklarının olmamasının sebebi ilk 4 yıl istemediler diye mi? Bu yıl çocuğum olur seneye olmaz zor olur diye bir şey yok ki.

Ama dur bakalım hemen atanabilecek mi, bölümünden alımlar puanlar nasıl bilmiyorum gerçi ama
Orası da doğru da, zaten anlamıyorum yeni evliyken insanların aklına nasıl çocuk geliyor, hiç mi biraz kariyerimize bakalım hayatımızı yaşayalım demiyorlar.

Biraz da nasip bu isler. Ilk 4 yil cocuk icin deneseler bile gene olmayacakti belki. O 4 yili en azindan stressiz uzuntusuz gecirmisler. Biraz daha pozitif bakmaya calisin.

eğer çocuğuda atamayıda halledersem yurtdışı biraz geç olsada çocukla da olur biraz büyümüş olursa sıkıntısı çok olmaz diye düşünüyorum :) uff hayal ettimde şimdi ne güzel geldi o ana ışınlansam

bizim aklımıza gelmese aileler çok iyi hatırlatıyor
Asmayın kulak. Çocuğu ve atamayı bir görev gibi görüyorsunuz, daha 8 aylık evlisiniz bismillah. Yaşadığınız şehirde özelde çalışamaz mısınız? Çalışmazsanız KPSS çalışın evliliğinizle ilgilenin gerisi bence uzak olmalı şimdilik.

Ha birde diyelimki esinizin ilinden baska bir ile atandiniz bebekle nasil gideceksiniz? Orada kime guvenip baktiracaksiniz? Babasinda biraksaniz nasil dayanacaksiniz?

Butun bu olasiliklari dusunun derim.

bunu hiç düşünmemiştim

Yaşadığınız şehirde özelde çalışamaz mısınız? Çalışmazsanız KPSS çalışın evliliğinizle ilgilenin gerisi bence uzak olmalı şimdilik

küçük şehirde özel sektöre özellikle herkes kendi yeğenini alıyor işe. 2 yıl tecrübe istiyolar en az asgari ücret vereceği işçiden bide. ben burda bunu gördüm. biyerde dayımız olacak. kpss en mantıklısı sanırım.

küçük şehirde özel sektöre özellikle herkes kendi yeğenini alıyor işe. 2 yıl tecrübe istiyolar en az asgari ücret vereceği işçiden bide. ben burda bunu gördüm. biyerde dayımız olacak. kpss en mantıklısı sanırım.

Kari koca cikmanin tadi bir baska ama. Parisi cift olarak romantikce gezin bir once sonra cocuklarla disneylanda gidersiniz. Ikisi de baska tat baska guzellik. Neden ikisini de yasamak yerine direk cocuklu bir hayata isinlanmak istiyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…