çocuk mu kariyer mi?

Bende üç yıllık evliyim kpss die die 3 yildir bebek yapmıyoruz ki bebek de ha deyince olmuyo bu sen kpss yine olmadı benim için ve ben artık bebek konusunu ertelemiycem şimdi keşke çocuk yapsaydim diyorum nasip işi bunlar

Bence sen bi sene kpss çalış formasyon işini hallet güzel kazanamassan bile güzel bi alt yapın olur hem evliliğin de oturmuş olur bu arada. Sonra bebek işine bak bu arada da sınav calismaya dvm et hamileyken de sınav calisabilirsin yasa hamileyken Simav girebilirsin

O is öyle olmuyor iste. Insan bebegini kolay kolay birakmiyor. Kv'de yan cizebilir. Yeni dogan bebek zor oluyor, 1 yasindan sonra aktif oldugunda zorlugu daha farkli olabiliyor. Kadin yorulabilir, istemeyebilir.

Cocuk bide evlilikte büyük stres faktörü olabilir. Hele ilk basta tecrübesizlikte sen ile esin birbirinize catarsiniz. Önce bir is ve maasin olsun. Kendi ayaklarni üzerine dur, hayata atan. Evliligin bir oturtsun, esin ile gez toz, ki sirf evliliginize dairde hatiralariniz olsun.

Anliyorum bebe tatli geliyor, hele etraftan baski varsa ama isin asli gercekten öyle degil. Kesinlikle atanmaya bak sen. Stressiz hamilelik, dogum ve ücretsiz izin kullanabilirsin en azindan.

önce tabiki kariyer. zaten yaşınızda küçükmüş.
bebeğin acelesi yok bence

Hamileydim
Ama kazanmak değil fakülteyi okumak daha zordur ve Bebek'le de yürüyor ben arkadaşa onu anlatmak istedim

Ama farkindaysaniz ben bebekle beraber kpss ye calismaktan bahsettim hamileyken calismaktan degil.

Bebekle birseyler yurumek zorunda tabi. Bebek oldu diye hayattan okumaktan isten el ayak cekecek degiliz ama bebek varken kpss ye hazirlanmak ekstra stres ve ekstra zorluk.

Neyse siz gorusunuzu soylediniz ben gorusumu soyledim. Konu sahibinin kendi karari.

Önce işini maaşını eline almalısın. Daha çok gençsin çocuk zaten olur..en az 2 yıl bekle çocuk için derim

Merhaba arkadaslar
32 yasındayim ve kan pihtilasması hastasiyim
Oglum 3 bucuk yasinda ve tedaviyle oldu
Eşim tekrar cocuk diye ısrara basladi
Oglumda kardes istiyor
Ama ben kpss ye girdim sonuclari bekliyorum sinav cok iyi gecmedi
Tekrar hazirlanmak istiyorum
Ama esim yaşin gececek diyor
Ne yapcam bilemedim
Lutfen yardim

Bende 24 yaşındayım ama eğitimime devam etmek istediğim için evlenmeyi dahi düşünmüyorum. Ki siz evlenmişsiniz ve henüz çok yenisiniz. Bence önce iş sonra çocuk.

Ayrı bir konu açarsanız daha iyi olur.

bence iş mi çocuk mu demekten ziyade, evliliğin oturmasını beklemek şeklinde düşünmelisiniz. ortalık 2 yıllık evli ve çocuklu, boşanmaya çalışan perişan olmuş annelerle dolu. kimse yaşamasın bunları, sizin evliliğinizde olumsuz olacak anlamında söylemiyorum ama çok gençsiniz ve ilk yıllar herkes zorlanıyor. ayrıca bu zamanda bir kadının her şeyden önce bir güvencesi ve ekonomik bağımsızlığı olmalı. erkeğin tavrı kadınada çocuğada daha farklı oluyor o zaman.

Kesinlikle önce atan. Karşında önce çocuk yapmış sonra köpekler gibi pişman bir ben var bak. Hatta şimdiki aklım olsa önce atanır, sonra evlenirdim.

Evlendin madem önce çocuk yap. Sonra kariyer yap. Şimdi kariyer yapsan çocuk çok sonraya kalacak. Çocuktan sonra tekrar çalışıp is bulmak falan zor

Aynen öyle kendi kararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…