Kari koca cikmanin tadi bir baska ama. Parisi cift olarak romantikce gezin bir once sonra cocuklarla disneylanda gidersiniz. Ikisi de baska tat baska guzellik. Neden ikisini de yasamak yerine direk cocuklu bir hayata isinlanmak istiyorsunuz ki?
bunu hiç düşünmemiştim
Ikisini de aynı anda yapabiliyorsan ikiside diyorummerhaba kızlar. klişe ikilemdeyim ve geceleri uyuyamıyorum artık. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım eşim memur olduğu için şehir değiştirdim. Ailem istanbulda ben küçük şehirde olduğum için ve kimya mezunu olduğumdan iş bulamıyorum. artı bide yeni mezunum. yeni mezunum yüksek lisans yapıyorum. formasyon alıp kpss ile atanmalı mıyım. yoksa bebek mi kafam çok karışık. sonradan çocuğum olmassa korkusu da baş gösterdi. ne yapcamı şaşırdım.
merhaba kızlar. klişe ikilemdeyim ve geceleri uyuyamıyorum artık. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım eşim memur olduğu için şehir değiştirdim. Ailem istanbulda ben küçük şehirde olduğum için ve kimya mezunu olduğumdan iş bulamıyorum. artı bide yeni mezunum. yeni mezunum yüksek lisans yapıyorum. formasyon alıp kpss ile atanmalı mıyım. yoksa bebek mi kafam çok karışık. sonradan çocuğum olmassa korkusu da baş gösterdi. ne yapcamı şaşırdım.
daha yasin genc ustelik yeni evlisin hatta yeni mezun olmussun cocuk konusunda once durrr..bosunami okudun once kpss ye calis ilk sene olmadi 2 .sene calis olmadi hatta bana kalirsa 3 ........inananin bebek meselesini mezun arti kpsss ikilisinin arasina sikistirmayin...bebek demek bakim ilgi demek..5 dk dinlenemeyecegin gunler olucak...cesaretij varsa yap bebek....ablamdan biliyorum mezun olur olmaz evlendi ustune cocuk da yapti simdi ders calisamiyorum diye ah vah ediyor ..kaldi evde emekleri simdilik bosa gitti ..
merhaba kızlar. klişe ikilemdeyim ve geceleri uyuyamıyorum artık. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım eşim memur olduğu için şehir değiştirdim. Ailem istanbulda ben küçük şehirde olduğum için ve kimya mezunu olduğumdan iş bulamıyorum. artı bide yeni mezunum. yeni mezunum yüksek lisans yapıyorum. formasyon alıp kpss ile atanmalı mıyım. yoksa bebek mi kafam çok karışık. sonradan çocuğum olmassa korkusu da baş gösterdi. ne yapcamı şaşırdım.
Ikisini de aynı anda yapabiliyorsan ikiside diyorum
Çocuğun olunca anneni ya kvyi çağırırsın onlar bakarlar sen de çalışırsın her istediğimizi hayat ha deyince vermiyor
Belki çocuk sahibi olma zamanın gelmiştir erteleme
24 yaşında normal sağlıklı bir insanın acaba anne olamam gibi kaygılanması boş işler bence
birde 8 aylık evlisiniz .
zaman tanıyın evliliğinize , kimin ne olacağı belli olmaz
yerinizde(24 yaşında) olsam tam devam ders çalışırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?