ya hu kac kere geliyorsun dunyaya. Oyle bi zamanda silkeleneceksin ki karninda bebe parmaginda yuzuk olacak. Aklini basina al kimsenin emir eri degilsin sen. İllaki seni cok seven kibar biri cikacak karsina. Kadin oldugunu sevmeyi sevilmeyi anlayacaksin.Ben bogulmayi gectim bana babamla bir yere gidemezsin diyor kiskaniyorum diyor. Bemim paylasabilicegim bir arkadasim bilebyok
İyi yani' ben dusundugumde birseynoldugunda yanimda o an ilgioeniyor .aileme seni ezdirmem diyor aklima hirsey gelmiyor ki hic birseyKağıda yazma buraya yaz lütfen iyi yanlarını ben gerçekten merak ettim
İyi yani' ben dusundugumde birseynoldugunda yanimda o an ilgioeniyor .aileme seni ezdirmem diyor aklima hirsey gelmiyor ki hic birsey
Suan onun yerinde olmak isteyen iki kisi var ve ayrilsak diye bekliyorlar ama ben hic bor zaman ona bunun lafini etmedim soz konusu bile olmadi beni ictennkuruttu hepya hu kac kere geliyorsun dunyaya. Oyle bi zamanda silkeleneceksin ki karninda bebe parmaginda yuzuk olacak. Aklini basina al kimsenin emir eri degilsin sen. İllaki seni cok seven kibar biri cikacak karsina. Kadin oldugunu sevmeyi sevilmeyi anlayacaksin.
Cok dogru ailesi daha cok koruyor seker gibi bir babasi var en son cok buyuk bir kavgaboldu evde babasi boyle evlat mi olur oldurucrm artik dedi bunu ve bennordaydim ortada kaldim ve ayirmaya calistim o gitti ben annesini babasini sakinlestirdimnyarim saat sonra geldi sen eve git dedikendi eziyor zaten ailesine fırsat bırakmaz ki?
Aileme ezdirmem diyor zaten ailesine fırsat bırakmaz şimdiden ezmiş seniİyi yani' ben dusundugumde birseynoldugunda yanimda o an ilgioeniyor .aileme seni ezdirmem diyor aklima hirsey gelmiyor ki hic birsey
Ayyy onlarda psikopattır emin olSuan onun yerinde olmak isteyen iki kisi var ve ayrilsak diye bekliyorlar ama ben hic bor zaman ona bunun lafini etmedim soz konusu bile olmadi beni ictennkuruttu hep
Ben kurtulucam hapis hayati hayati yasamiucam wve kicina tekmeyi koyucamAyyy onlarda psikopattır emin ol
ben sana ne diyorum millet aklımdan şüphe ediyordu gül gibi çocuk diye
şimdi karısı bırak dışarıyı pencereden bakamıyor
yazık gençliğine bırak onların olsun
Cok dogru ailesi daha cok koruyor seker gibi bir babasi var en son cok buyuk bir kavgaboldu evde babasi boyle evlat mi olur oldurucrm artik dedi bunu ve bennordaydim ortada kaldim ve ayirmaya calistim o gitti ben annesini babasini sakinlestirdimnyarim saat sonra geldi sen eve git dedi
Babasinin gercektennkotu niyeti yok herseyi annesi yapiyor babasi agzi var diili yok gercekten hersry annesi vbe oglunda evet butun mantikli dusunme yollarimi kapadi ne bir akil ne bir derdimi dokucegim bir insan ama gercekten bana burasi cokiyi geldi cok iyi ben herseyi daha iyi dusunebiliyorum ve kafami toparlamam yardimci oldunuz hepiniz ggercekten dostsunuz yakinimda boyle insanlar olsaydi bu duruma gelmezdimde
Olabilir yani ama neden çiçeğin içindeydi sizin için mi yoksa başka bir şey için mi onu bilmiyoruzAilem ilk dediler sana buyumunyaotilar ve okuttular mi ben gecen sene kisin muska gordum ayakkabimi giyiyordum onlarinnkapida cicegin icinden cikti ben cicegi devirdim yanlislikla ona gosterdim annesi aldi biz bununokutururuz dedi sizce bununla birsey olabilir mi hic aklima gelmiyor boyle sey ama olabilir mi
Ailem ilk dediler sana buyumunyaotilar ve okuttular mi ben gecen sene kisin muska gordum ayakkabimi giyiyordum onlarinnkapida cicegin icinden cikti ben cicegi devirdim yanlislikla ona gosterdim annesi aldi biz bununokutururuz dedi sizce bununla birsey olabilir mi hic aklima gelmiyor boyle sey ama olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?