Cocuk mu sandi

Ben bogulmayi gectim bana babamla bir yere gidemezsin diyor kiskaniyorum diyor. Bemim paylasabilicegim bir arkadasim bilebyok

Ben bogulmayi gectim bana babamla bir yere gidemezsin diyor kiskaniyorum diyor. Bemim paylasabilicegim bir arkadasim bilebyok
ya hu kac kere geliyorsun dunyaya. Oyle bi zamanda silkeleneceksin ki karninda bebe parmaginda yuzuk olacak. Aklini basina al kimsenin emir eri degilsin sen. İllaki seni cok seven kibar biri cikacak karsina. Kadin oldugunu sevmeyi sevilmeyi anlayacaksin.

Suan onun yerinde olmak isteyen iki kisi var ve ayrilsak diye bekliyorlar ama ben hic bor zaman ona bunun lafini etmedim soz konusu bile olmadi beni ictennkuruttu hep

kendi eziyor zaten ailesine fırsat bırakmaz ki?
Cok dogru ailesi daha cok koruyor seker gibi bir babasi var en son cok buyuk bir kavgaboldu evde babasi boyle evlat mi olur oldurucrm artik dedi bunu ve bennordaydim ortada kaldim ve ayirmaya calistim o gitti ben annesini babasini sakinlestirdimnyarim saat sonra geldi sen eve git dedi

İyi yani' ben dusundugumde birseynoldugunda yanimda o an ilgioeniyor .aileme seni ezdirmem diyor aklima hirsey gelmiyor ki hic birsey
Aileme ezdirmem diyor zaten ailesine fırsat bırakmaz şimdiden ezmiş seni
''ilgilenmek'' bu mu yani bir tane
burdan bildiğim ve başıma gelenle sana söyliyim
peşiden koşan aşkından ölen ilgiden şımartan adam
evlenince evrim geçiriyor ve o ilgiden eser kalmıyor
bir evin içinde yaşamak hayat gailesi
çoluk çocuk iş güç geçim derdi vs buna bir çok şey eklenince ilgi falan bekleme
sen böyle gidersen o kafanı çok duvarlara vurusun

Suan onun yerinde olmak isteyen iki kisi var ve ayrilsak diye bekliyorlar ama ben hic bor zaman ona bunun lafini etmedim soz konusu bile olmadi beni ictennkuruttu hep
Ayyy onlarda psikopattır emin ol
ben sana ne diyorum millet aklımdan şüphe ediyordu gül gibi çocuk diye
şimdi karısı bırak dışarıyı pencereden bakamıyor
yazık gençliğine bırak onların olsun

Ayyy onlarda psikopattır emin ol
ben sana ne diyorum millet aklımdan şüphe ediyordu gül gibi çocuk diye
şimdi karısı bırak dışarıyı pencereden bakamıyor
yazık gençliğine bırak onların olsun
Ben kurtulucam hapis hayati hayati yasamiucam wve kicina tekmeyi koyucam

Şeker gibi babası mı var? Ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu? Ne yazdığınıza bakıp okuyor musunuz? Bu anne-baba size onun için "sabret kızım düzelir" diyenler değil mi? Bütün idrak yollarınız mı kapalı nedir? Böyle evlat mı olur diyebilen biri, başkasının evladını bile bile ateşe gönderiyor, o evlat da burda yok yetişkin gibi davranıcam, yok gizli internete giriyorum, yok aslında bir şey olsa yanımda olur, bana çikolata aldı falan diyor?? Arkadaşınız yok anladım, desteğiniz de yok onu da görüyorum ama bıraktığınız zamana kadarki aldığınız eğitime, anne-babanızın üzerinizdeki emeğine biraz saygınız olsun. Kendinize saygınız olsun öncelikle.

Konu sahibesi arkadaş ya aşk gözünü kör etmiş
yada seni okutmuşlar aklım mantığım almıyor başka türlü

Babasinin gercektennkotu niyeti yok herseyi annesi yapiyor babasi agzi var diili yok gercekten hersry annesi vbe oglunda evet butun mantikli dusunme yollarimi kapadi ne bir akil ne bir derdimi dokucegim bir insan ama gercekten bana burasi cokiyi geldi cok iyi ben herseyi daha iyi dusunebiliyorum ve kafami toparlamam yardimci oldunuz hepiniz ggercekten dostsunuz yakinimda boyle insanlar olsaydi bu duruma gelmezdimde

Ailem ilk dediler sana buyumunyaotilar ve okuttular mi ben gecen sene kisin muska gordum ayakkabimi giyiyordum onlarinnkapida cicegin icinden cikti ben cicegi devirdim yanlislikla ona gosterdim annesi aldi biz bununokutururuz dedi sizce bununla birsey olabilir mi hic aklima gelmiyor boyle sey ama olabilir mi

Hayir arkadaslatr gercekten kafami toparladim boyke biriyle hayatimi geciremem olumden daha beter bir omur gecmez

Arkadasim adam evlenip burnundan getirince, markete bile gondermeyince, kufurleri yiyince , babasinin seker gibi olmasinin ne faydasi olacak sana?

Babası sekermis annesi fitneyimis. Sen sevgiline bak önce.

Olabilir yani ama neden çiçeğin içindeydi sizin için mi yoksa başka bir şey için mi onu bilmiyoruz
nasıl bir tepki verdi ben olsam korkarım elime bile alamam

Hayır, olamaz. Eğer esas durumunuz çocuğun ailesinin durumu iyi diye ailecek sesinizi çıkartmayacak hale gelmeniz bile ise anlarım ama bunu anlayamam.

Hem ailem onaylamadı bu kişi diyorsunuz hem sürekli ben onlardayken öyle oldu boyle oldu Babali kizdi anasi gönlümü aldi birakma dedi deyip duruyorsunuz. Ailenizin onaylamadigi birinin evine nisan bile olmadan ne diye girip cikip ailesiyle muhatap oluyorsunuz anlamadim yani. Kusura bakmayin ama çok saçma gelmeye başladı yazdiklariniz. Daha coooook çikolata yer oturursunuz bu kafayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…