Profilinde lise mezunu ve öğretmen yazıyor
ünv bıraktım öğretmenliği bıraktım diyosun nasıl oluyor?
Nasil bir tuhaflik karisik oldugunun farkindayim ama ben3 4senemin icinde olanlari anlatiyorum bende birikenleri anlatiyorum biranda olan degilO cocuk ve ailesi kadar sende de bir tuhaflik seziyorum ben inşallah yaniliyorumdur...
Yalan soyleyemem evet korkuyorum yaparlar diye ayni mahale ayni koyluyuz insanlar benim hakkimda kotu dusunur mu 22 yasina gelip kendi ayaklarimdaduramamak dahada utandiriyor beni cunku ben boyle biri degildim baskasi bana bunu anlatsa manyak misin sen kac kurtar derdim ailesi hep olaylarin icindeydi ben onlarda olmasamnbile hemen gidip anlatirdiBak hep yazdiklarinda ailesi öyle dedi boyle dedi diyorsun. Biraz tuhaf degilmi bu kadar onun ailesinin ssürekli on pasi. Sen tavizi bastan vermiş sin simdi korkuyorsun sana iftira atarlar evimize girdi cikti diye dedikodu yayarlar diye o yüzden ayrilamiyorsun. Degilmi?
Ara ara yorumlari okudum yani hepsine bakmadim ve sunu anladim: sorununuzu yazip drstek ve cikis yolu istiyorsuniz ama kimsenin dedigine ikna olup bu adami birakmam lazim demiyorsunuz.Soka mi ggirdiniz bilmiyorum ama ahlayip vahlayarak yazmissiniz yorumlari.
Hani niyetim sizi de icitmek degil.kendinize gelip silkinin diye yaziyorum. Diyorsunuz ya 3-4 yillik olanlar diye hah iste zaten kaza geliyorum demis.eski konulariniza baktim "hakaret,kisitlama,ailenin sizi susturmasi,baski,kendinizi yonetme ozgurlugunuzin alinmasi vs "daha ne diye israr ediyorsunuz. Adam gelip durduk yere cevrenizi egitiminizi silip atmis daha mutlu olma pesindesiniz.
Rica ediyorum boyle adamlari seviyorum asigim unitamiyorum diyerek bastaci etmeyin.Unutun gitsin zorlamayin.
Disarda nice adamlar var el ustunde tutacak...[/QUOTE
Haklsiiniz kurtulcam bundan ailem koye gidicem kafami dinlicem
Sizdennbinlerce kez Allah razi olsun geecekten aklimi basima almayi kafami toplamaya calismama cok yardimci oldunuz gercekten yarin yazicam tekrar insallah
Ne aklı başında bir yorumAra ara yorumlari okudum yani hepsine bakmadim ve sunu anladim: sorununuzu yazip drstek ve cikis yolu istiyorsuniz ama kimsenin dedigine ikna olup bu adami birakmam lazim demiyorsunuz.Soka mi ggirdiniz bilmiyorum ama ahlayip vahlayarak yazmissiniz yorumlari.
Hani niyetim sizi de icitmek degil.kendinize gelip silkinin diye yaziyorum. Diyorsunuz ya 3-4 yillik olanlar diye hah iste zaten kaza geliyorum demis.eski konulariniza baktim "hakaret,kisitlama,ailenin sizi susturmasi,baski,kendinizi yonetme ozgurlugunuzin alinmasi vs "daha ne diye israr ediyorsunuz. Adam gelip durduk yere cevrenizi egitiminizi silip atmis daha mutlu olma pesindesiniz.
Rica ediyorum boyle adamlari seviyorum asigim unitamiyorum diyerek bastaci etmeyin.Unutun gitsin zorlamayin.
Disarda nice adamlar var el ustunde tutacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?