Cocuk mu sandi

Ailesi ailemi taniyor ve cok yakin dostlar gitiklerimden haberleri yoktu aileminilk olandan 3 yil iceriisnde olanlardan anlatiyorum size basima gelenleri ailem beni kisitlayip calistirmiyor ndiye kabul etmediler karsi geldiler onun disinda bu olanlarin hic birini bilmediler dile getirip anlatmadim hep sustum icime wattaim ailesi ailene deme seviyorsan kabul ediceksin ailen uzulur karsi gelir dediler ve ben kalkip ailem uzulmesin diye demedim

Ben almadim o aldi ailesine verdi bende korktum bune dedim muska uapmis biri bizim eve dedi annesi eline aldi

Sadece bu çocuk değil ailesinde seni ele geçirmiş. Ailene söyleme ses cikarma duyması nlar düzelir konusuruz sen alttan al... Kizmayin ama çok saf ( kotu anlamda değil) bulmuslar sizi başka kimse kabul etmez çünkü psikopat cocuklarini.

Sen çok yüz vermişsin bu çocuğa ondan başına bela olmuş
kendini vazgeçilmez sanıyor

Profilinde lise mezunu ve öğretmen yazıyor
ünv bıraktım öğretmenliği bıraktım diyosun nasıl oluyor?

16, post: 37723138, member: 213143"]Sadece bu çocuk değil ailesinde seni ele geçirmiş. Ailene söyleme ses cikarma duyması nlar düzelir konusuruz sen alttan al... Kizmayin ama çok saf ( kotu anlamda değil) bulmuslar sizi başka kimse kabul etmez çünkü psikopat cocuklarini.[/QUOTE]
Bunu ilk senden duymadim cok safsin temizsin aileside sana baska kix dayanmaz diuor biliyorum

[QUOTEoluyorpost: 37723167, member: 426409"]Profilinde lise mezunu ve öğretmen yazıyor
ünv bıraktım öğretmenliği bıraktım diyosun nasıl oluyor?[/QUOTE]
Soyle oluyor universteyi gecis yaptim biraktirti bana anaokulu ogretmeniyim eski calisrigim yerlerde mudurum okutuyordu ozel universte ve orda calistigim surece okuyordum butun masrafkari muudur karsiliyordu cok iyi mudurumdu hem calisip hem okuycaktim istende okuldanda cikardi beni ve gorusturtmedi o insanlarla ayrilmakla tehtit etti bu olay 19 yasinda basima geldi
Profilinde lise mezunu ve öğretmen yazıyor
ünv bıraktım öğretmenliği bıraktım diyosun nasıl oluyor?

Bak hep yazdiklarinda ailesi öyle dedi boyle dedi diyorsun. Biraz tuhaf degilmi bu kadar onun ailesinin ssürekli on planda olmasi. Sen tavizi bastan vermiş sin simdi korkuyorsun sana iftira atarlar evimize girdi cikti diye dedikodu yayarlar diye o yüzden ayrilamiyorsun. Degilmi?

Yalan soyleyemem evet korkuyorum yaparlar diye ayni mahale ayni koyluyuz insanlar benim hakkimda kotu dusunur mu 22 yasina gelip kendi ayaklarimdaduramamak dahada utandiriyor beni cunku ben boyle biri degildim baskasi bana bunu anlatsa manyak misin sen kac kurtar derdim ailesi hep olaylarin icindeydi ben onlarda olmasamnbile hemen gidip anlatirdi

Ara ara yorumlari okudum yani hepsine bakmadim ve sunu anladim: sorununuzu yazip drstek ve cikis yolu istiyorsuniz ama kimsenin dedigine ikna olup bu adami birakmam lazim demiyorsunuz.Soka mi ggirdiniz bilmiyorum ama ahlayip vahlayarak yazmissiniz yorumlari.
Hani niyetim sizi de icitmek degil.kendinize gelip silkinin diye yaziyorum. Diyorsunuz ya 3-4 yillik olanlar diye hah iste zaten kaza geliyorum demis.eski konulariniza baktim "hakaret,kisitlama,ailenin sizi susturmasi,baski,kendinizi yonetme ozgurlugunuzin alinmasi vs "daha ne diye israr ediyorsunuz. Adam gelip durduk yere cevrenizi egitiminizi silip atmis daha mutlu olma pesindesiniz.
Rica ediyorum boyle adamlari seviyorum asigim unitamiyorum diyerek bastaci etmeyin.Unutun gitsin zorlamayin.
Disarda nice adamlar var el ustunde tutacak...

Sende simdi anlat ailene hata yaptim siz hakliymissiniz kurtulmak istiyorum bu aileden de çocuktanda de. Olmazmi diyecekler sana.

Baktın seni bırakmazsa karakola babanla gidersin şikayet edersin
bak bakalım bir daha yaklaşabiliyor mu sana

Aradim ve yarin konusucaz ben seninle yapamaiyorum artik seninle olmuyor yarin son noktayi koyucam ve bitirio sehir disina cikicam

Hemen gidipcem buralardan abilerim var 3 tane gonderirler sehir disina bir ay uzak durup meslegime geri donerim ve yuzunu bile gormem

Sizdennbinlerce kez Allah razi olsun geecekten aklimi basima almayi kafami toplamaya calismama cok yardimci oldunuz gercekten yarin yazicam tekrar insallah

Sizdennbinlerce kez Allah razi olsun geecekten aklimi basima almayi kafami toplamaya calismama cok yardimci oldunuz gercekten yarin yazicam tekrar insallah

Mantigini kullan lutfen. Milleti de takma bir ay konuşur sonra susarlar. İstediklerini desinler.O konuşanlar sen uzulurken gelip seni teselli etmeyecek kapi onlerinde vah vah diyecek arkandan

Hayat senin hayatin..bu hayati doyasiya sevgiyle aşkla saygiyla mutlulukla yasamak varken 22 yasinda hayatini heba etme biri uğruna...

Ne aklı başında bir yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…