bence modeli bozma çok güzel olmuş renkleride oğlununkini siyah beyaz ,kahve krem, turkuaz beyaz ,koyu gri beyaz,petrol mavisi beyaz,bej,toprak ve wenge renklerini kullanabilirsin bu renkler çok yakışır birbirlerine kızınınkini ise mor beyaz yada sade kırmızı yada mor,gül kurusu,beyaz bu renklerdede yapabilirsin ama bence kesinlikle mor duvarlarıda oğlununkini bi duvarı hangi renk kullanıcaksan o koyu renkten yapabilirsin kızınınkini ise simli duvar yağıdı kullanabilirsin avizeleri perdeleri halılarıda uyumlu olmalı oğlunun odasına daha sade ve spor avize seç kızızn kine ise taşlı kokoş olanlardan değişik aksesuarlada süsleyebilirsin ince detayları...... gözünün önüne bi getir harika olur... ve uzun süre kullanırısn modasıda geçmez büyüdüklerindede kullanabilirsin ammaaaa daha çocuksu olmasını istiyosan renkli rengarenk yapıcaksın ama ben olsam öyle yapmazdım daha sade ve modası gecmeyen leri tercih ederdim......
bence mobilyalar beyaz ya da ahşabın çok açık tonlarından seçilmeli.duvarlar da aynı şekilde beyaz olmalı.nedeni ise ; çocukların kullandıkları şahsi eşyalar,seçtikleri süslemeler,duvarlarına (özellikle ergenlikte)asmak istedikleri posterler v.s zaten o kadar renkli oluyor ki, odadaki mobilyalar da renkli olunca çok karmaşık bir görüntü oluşuyor.ayrıca ileride siz ya da çocuklarınız sıkılıp değişiklik yapmayı düşünürseniz bu değişikliği çok daha kolay gerçekleştirebilirsiniz.örneğin ablam oğluna çok beğenerek aldığı gri-kırmızı tonlarındaki mobilyaya uygun parçalarla odayı döşemişti.ancak şimdi odada hiç bir değişiklik yapamadığını ve pişmanlığını dile getiriyor.çok rastlanan olmaması ve çok huzur verdiğini düşündüğündüğüm için kızınız için tek bir duvara minik çiçekleri olan bir duvar kağıdı ,sarı ve çimen yeşili objeler; oğlunuz için de ,tek bir duvar için kesekağıdı rengi boya, mint yeşili ve kahverengi objeler aklıma gelenler oldu.kolay gelsin
hayırlı olsun şimdiden umarım küçük prensle prenses hep güzel şeyler yaşarlar o odalarda son halini merakla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?