Çocuk olmaması sorunu

mavispreyboya

Ve şarkımdaki kuş öldü. Koruyamadı ellerim..
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
3.260
6.470
78
Bir buçuk yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı doktorlara gittik bendede sorunlar var eşimde de ama bunu kabullenemiyor sadece bende varmış gibi davranıyor ailesi de öyle davranıyor. Ben burda bişeyler araştırıyorum yada başka yerde bi tedavi yöntemi buluyorum eşime söylüyorum direk ailesine söylüyor sonra da gelip olacak olsaydı kendiliğinden olurdu diyor regl olunca böyle diyen adam geri bana tavır yapıyor az öncede tartıştık ben yine bi tedavi yöntemi söyledim onlan bunlan olmuyor olacak olsa olurdu dedi yine bende sen bu çocuğu istiyon mu istemiyonmu çözemedim ben seni dedim sonra da tartıştık çekti kapıyı gitti çalışmıyorum evdeyim zaten şuanda iş bulamıyorum çalışsam gidip kendim halledecem çünki herşeyimizden ailesinin haberi oluyor kaç kere tartıştık uyardım söyleme diye napacam bilmiyorum artık ikimiz de çok istiyoruz çocuğu günden güne aramız açılıyor bu konu yüzünden ne benim ailem yardımcı oluyor nede onunkiler maddiyattan bahsetmiyorum manevi yönden bile eşimle ikimiz de böyle bocalayıp duruyoruz bazen çokmu üstüne gidiyorum acaba diyorum zaman geçiyor bi yandan da psikolojik olarak çöktüm artık

Gerçekten böyle sığ bir adamdan çocuk sahibi olmak istiyor musunuz? Hayır sorunun kımde oldugu cok mu onemlı de bır de tafra yapıyor. Önemlı olan yahu bu basımıza geldı ama bunu da asarız deyıp cozume mı gıtmek yoksa senın yuzunden benım yuzumden kavgasına mı tutusmak? Velevki hiç cocugunuz olmayacak, ömür boyu bu adamın ve aılesının tavrına mı maruz kalacaksınız, yapmayın

çokmu üstüne gidiyorum acaba diyorum zaman
Ciddi misin şu cümlende? Şaka gibi
direk ailesine söylüyor

eşimde de ama bunu kabullenemiyor sadece bende varmış gibi davranıyor ailesi de öyle davranıyor.

onlan bunlan olmuyor olacak olsa olurdu dedi

herşeyimizden ailesinin haberi oluyor
Ve hala bu adamdan ısrarla çocuk istiyorsun arkadaşım öyle mi?

bendede sorunlar var eşimde de ama bunu kabullenemiyor sadece bende varmış gibi davranıyor ailesi de öyle davranıyor.
Gerçekten kusura bakmayın ama belki de olmaması daha hayırlıdır.

Eşiniz olgun bir insan olsa kimsenin desteğine ihtiyacınız yok aslında şu aşamada.

Sorun sığ düşünen bir eşiniz olması.

Üstüne falan gitmiyorsunuz.

Çocuk düşüncesini askıya alin bir müddet bence.

Ne zaman cahil cahil düşünmeyi bırakır eşiniz o zaman bakarsınız.

Haklısınız ama artık nasıl düşünecem ne yapacam bilemiyorum öyle bi hale getirdilerki beni

Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun. Eşin doğru ve karakterli bir adam değil maalesef her şeyi hem de en özel bu meselenin bile ailesine söylemesi kabul edilemez.
sorunlarınız nedir çocuk olmaması için ?

Teşekkür ederim yorumunuz için zaten az önce kapıyı çekip gidince bende tamamen vazgeçtim şimdiden sorumluluklarından kaçıyor

Ben de ilk başlarda hep kendim mücadelede ettim araştırdım eşim destek olmadı şimdi yeni yeni üç yılın sonunda destek olmaya başladı uğraşsan da birsey değişmiyor

Bende kabul edemiyorum canım ama o ailesi bi çözüm bulacak zannediyor annesi herşeyi çözer zannediyor zaten onlar yardımcı olmayınca onlarada bana yaptığını yapıyor kavga ediyor onlarlada sürekli bi evladımız senmisin senlemi uğraşacaz diyorlar ama işte biraz annesindende oluyor herşeyden haberi olsun herşeye hakim olayım istiyor kadın bende hidrosalpinks var ondada ileri hızlı da morfolojide sorun var

Ben de ilk başlarda hep kendim mücadelede ettim araştırdım eşim destek olmadı şimdi yeni yeni üç yılın sonunda destek olmaya başladı uğraşsan da birsey değişmiyor
Çok zor bir durum sizinde Allah yardımcınız olsun benimki hem uğraşmak istemiyor hem çocuk istiyor

Önce bir nefes al rahatla sakinleş. Evet ailesine söylemesi yanlış çok hassas bi konu bu tembihle söylemesn çünkü aynı şeyleri yaşayan birym çocuk konusunda ikimizde de sorun yok ama olmuyor. Basta bizde çok kavga ettik kalp kırdık çok üstüne gittim eşimin sigara içtiği için belki sebep budur diye ama sebep falan yokmuş biliyo musun nasip diye bişey varms onu da benm ve senin gibiler mecbur bekleyeck napalm başka çaremiz yok mutlaka birgün olur. Ben evlilgmn 4. Yılına girdim ama yapacak hiçbir şey yok zamanını kaliteli pozitif geçirmeye özen göster varsa tedavi sana eşine bence gidin bak bizim sebebi bile belli degl bir tedevi şekli bile yok sizin varsa mutlaka yapn tedavinzi umarm tez zamanda bebegnze kavuşursnz

Vardir her işte bir hayir. Çocuk ailenizi daha beter yipratir. Ne hamilelikde anlayiş gorursuz ne doğurdukdan sonra bağlilik. Evliliğim başbaşa geçireceginiz huzurlu aylarini boyle yapiyorsa hamilelik belirtilerim, çocuk bakma yorgunlugu girince kim bilir ne hale gelirsiniz. Allah der ki bazen sizin şer bildiyinizde hayir, hayir bildiyinizde şer vardir. Ben bilirim sizler bilemezsiniz... bence bu da Allahin sana bir lutfu. Ben 20 ay sonra hamile kaldim. Bir gun bile bana bebekle ilgili kirici birsoz demedi. Hep destek oldu. Ailesine karşi beni yipratanlara karşi hep dağ gibi durdu arkamda. Her adet donemi yaklaşdiginda hamilelik olmazsa üzuleceyimi bildiği için beni gezmelere goturudu moralimi yukseltirdi. Yani ablacim anlayiş gormediyin adamin kucağina çocuk vereyim düşüncesi ilk once kendine sonra da çocuga haksizlik olur. InsaAllah hayirli bir zamanda Allah nasib eder size çocuk canim

Onunkıler oldukça muhim ve büyük ölçüde engel olan sorunlardan , seninki ni bilmiyorum.
ne diyeceğimi bilemiyorum canım, boşan ayrıl demek bize kolay. yuva bozmak öyle kolay değil gerçek bu. Allah eşinin kalbine merhamet vicdan versin. Eğer kararlıysan eşine takviye bitkisel çözümler vs yapmaya çalış

Herseyi ailesine yetistiren, sorunun cozumu icin ugrasmayan, seni suclayan, bu konuda yalniz birakan bir adami neden cocuk sahibi yapnaya ugrasiyorsun ki? Belli ki cocuk olsa da hep yalniz olacaksin.
Cocuk icin tedavi gerekiyorsa seni doktora goturmeli, kendi de gitmeli. Sen tek basina mi yapacaksin cocugu? Tek basina mi doktora gitmeni bekliyor? Yarin birgun cocuk oldugunda da cocuk hastalaginda tek basina cocugu doktora gotureceksin gibi.
Bence bu adam agziyla istiyorum dese de gercekte cocuk istemiyor. Istese tedavi surecini baslatirdi cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…