- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.470
- 78
- Konu Sahibi mavispreyboya
Bir buçuk yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı doktorlara gittik bendede sorunlar var eşimde de ama bunu kabullenemiyor sadece bende varmış gibi davranıyor ailesi de öyle davranıyor. Ben burda bişeyler araştırıyorum yada başka yerde bi tedavi yöntemi buluyorum eşime söylüyorum direk ailesine söylüyor sonra da gelip olacak olsaydı kendiliğinden olurdu diyor regl olunca böyle diyen adam geri bana tavır yapıyor az öncede tartıştık ben yine bi tedavi yöntemi söyledim onlan bunlan olmuyor olacak olsa olurdu dedi yine bende sen bu çocuğu istiyon mu istemiyonmu çözemedim ben seni dedim sonra da tartıştık çekti kapıyı gitti çalışmıyorum evdeyim zaten şuanda iş bulamıyorum çalışsam gidip kendim halledecem çünki herşeyimizden ailesinin haberi oluyor kaç kere tartıştık uyardım söyleme diye napacam bilmiyorum artık ikimiz de çok istiyoruz çocuğu günden güne aramız açılıyor bu konu yüzünden ne benim ailem yardımcı oluyor nede onunkiler maddiyattan bahsetmiyorum manevi yönden bile eşimle ikimiz de böyle bocalayıp duruyoruz bazen çokmu üstüne gidiyorum acaba diyorum zaman geçiyor bi yandan da psikolojik olarak çöktüm artık