- 16 Ocak 2021
- 4.298
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Merhaba hanımlar. İki aylık hamileyim ve bu süreçte sürekli bu sitede çocuktan sonra değişen eşler okumaya başladım. Hamilelik hassasiyeti ile birlikte burda okuduklarımdan doşayı korku sardı beni. Kimi kendine bakamadığını kuaföre bile gidemediğini psikolojisinin çok değiştiğini yazmış. Kimi eşinin değiştiğini, evliliklerinin başında çok eğlendiklerini şimdi iletişimlerinin kalmadığını hatta yataklarını ayırdıklarını kocalarının başka odada yattığını yazmışlar. Hatta biri "bebek mutlu evliliklerin ortasına atılan bir bombadır " yazmış. Bunlar beni çok korkutuyor. Gerçekten böyle mi olacak? İyi örnekler var mı aranızda kaygımı azaltacak?
At sahibine göre kişner, ilk zamanlar tavrını net belirlersen okuduklarının çoğunu yaşamazsın. Bdv güzel bir evlilik okulu, ders al not çıkar, kural belirle, uygula. Annelik zor, hele ilk çocukta çok daha zor ama burada okuduklaeın en uç örnekler. Bir şeyler sekteye uğruyor, eskisi gibi olmuyor ama herkesinki korkunç da olmuyor. Allah sana gazsız koliksiz uysal bir bebek nasip etsin inşallah. Üzme kendini, her şey senin dirayetine bağlı.Merhaba hanımlar. İki aylık hamileyim ve bu süreçte sürekli bu sitede çocuktan sonra değişen eşler okumaya başladım. Hamilelik hassasiyeti ile birlikte burda okuduklarımdan doşayı korku sardı beni. Kimi kendine bakamadığını kuaföre bile gidemediğini psikolojisinin çok değiştiğini yazmış. Kimi eşinin değiştiğini, evliliklerinin başında çok eğlendiklerini şimdi iletişimlerinin kalmadığını hatta yataklarını ayırdıklarını kocalarının başka odada yattığını yazmışlar. Hatta biri "bebek mutlu evliliklerin ortasına atılan bir bombadır " yazmış. Bunlar beni çok korkutuyor. Gerçekten böyle mi olacak? İyi örnekler var mı aranızda kaygımı azaltacak?
kesinlikle böyle oluyor 3,4 yaşa kadar acı ama gerçek aynen bombadır iyi evliliği sarsar kötü evlilik çocukla yerle bir olur..Merhaba hanımlar. İki aylık hamileyim ve bu süreçte sürekli bu sitede çocuktan sonra değişen eşler okumaya başladım. Hamilelik hassasiyeti ile birlikte burda okuduklarımdan doşayı korku sardı beni. Kimi kendine bakamadığını kuaföre bile gidemediğini psikolojisinin çok değiştiğini yazmış. Kimi eşinin değiştiğini, evliliklerinin başında çok eğlendiklerini şimdi iletişimlerinin kalmadığını hatta yataklarını ayırdıklarını kocalarının başka odada yattığını yazmışlar. Hatta biri "bebek mutlu evliliklerin ortasına atılan bir bombadır " yazmış. Bunlar beni çok korkutuyor. Gerçekten böyle mi olacak? İyi örnekler var mı aranızda kaygımı azaltacak?
Yanlış anlamışsınız tam tersine " mutlu evliliklere atılan bir bomba mıdır gerçekten diye sordum. Biz bugune kadar rahat bir aile ortamı oluşturduk. Tabi buraya açtığım ufak tefek meselelerimiz oldu. Onları da burdaki hanımların tavsiyesi ile aştık şükür.O kocayı baba yaptığınızda tam dediğiniz gibi olacak ve zaten düzgün gitmeyen evliliğinizin hepten bozacak. Sanırım siz çocuğu kocam düzelir mantığı ile yaptınız
Bu anneannemin lafıdır benim. Evlilik iyi evliliği sallar kötü evliliği yıkar derdi.kesinlikle böyle oluyor 3,4 yaşa kadar acı ama gerçek aynen bombadır iyi evliliği sarsar kötü evlilik çocukla yerle bir olur..
Binlerce yıldır insanlar mutsuz olacağını bile bile uremis işte.Merhaba hanımlar. İki aylık hamileyim ve bu süreçte sürekli bu sitede çocuktan sonra değişen eşler okumaya başladım. Hamilelik hassasiyeti ile birlikte burda okuduklarımdan doşayı korku sardı beni. Kimi kendine bakamadığını kuaföre bile gidemediğini psikolojisinin çok değiştiğini yazmış. Kimi eşinin değiştiğini, evliliklerinin başında çok eğlendiklerini şimdi iletişimlerinin kalmadığını hatta yataklarını ayırdıklarını kocalarının başka odada yattığını yazmışlar. Hatta biri "bebek mutlu evliliklerin ortasına atılan bir bombadır " yazmış. Bunlar beni çok korkutuyor. Gerçekten böyle mi olacak? İyi örnekler var mı aranızda kaygımı azaltacak?
Benimkiler ikiz değil ama araları çok az olacak tecrübelerinizi paylaşır mısınız acabaKişilere göre değişir bu. Ben ikizlerimle gayet iyi durumdayımbebekliklerinden beri gezdim tozdum da.
2 yaştan sonra tek gezdim ama ondan öncesi koşturup sözden anlamadıkları için çıkmadım. Ev işi yapmadım mesela gelip gidenim yok denecek kadar azdı yemek çamaşır ev süpürme dışında detaylı bişey yapmadım çocuklar büyüyene kadarBenimkiler ikiz değil ama araları çok az olacak tecrübelerinizi paylaşır mısınız acabaikizlerle nasıl gezdiniz ben tırsıyorum azıcık sağlıkla büyütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?