Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş kaç acabaaBayanlar fikirlerinize ihtiyacım var kardeşim banyo etmek saçları uzun olsada kestirmek istemiyor erkek çocuğu ve tırnakda kestirmek istemiyor napabiliriz
10 yaşında ve burda hiç çocuk kuaförü yokYaş kaç acabaa
inat falan mi yapıyor acaba. Ben çocukken dus almamak için annemi çok kosturdum pesimden bana oyun gibi oluyordu. Çocukluk ışte. Ama yok inattan öte birşeye bir doktora danışın... biz ne desek bos10 yaşında ve burda hiç çocuk kuaförü yok
Elimizden geleni yapıyoruz ama bu saç olayı gözlerinin içine giriyor yinede olmaz diyor baba idolü yok akrabalardan destek yok naparız bu saçları bilmiyorumBebek sandım uykusunda kesin tırnakları diyecektim ama 10 yaşında çocukmuş.
Psikolojik bişeyler var demekki ilgilenin
Doktor burda doktor denen birşey yok gidiyosun ilaç yazıp yolluyor konuşma bile yok çocukla direk etiket yapıştırıyorlar herşey daha da kötü oluyor inat gibi değil ama bilmiyorum yainat falan mi yapıyor acaba. Ben çocukken dus almamak için annemi çok kosturdum pesimden bana oyun gibi oluyordu. Çocukluk ışte. Ama yok inattan öte birşeye bir doktora danışın... biz ne desek bos
Işte sorun burda (baba) yoksa çocuk kimden örnek alacak acaba... pedagogla görüşünElimizden geleni yapıyoruz ama bu saç olayı gözlerinin içine giriyor yinede olmaz diyor baba idolü yok akrabalardan destek yok naparız bu saçları bilmiyorum
Nerde yasiyosunuz allah aşkına.. . Şehre gidin ne bileyim ilçeye gidin. Birşey yapın yaniDoktor burda doktor denen birşey yok gidiyosun ilaç yazıp yolluyor konuşma bile yok çocukla direk etiket yapıştırıyorlar herşey daha da kötü oluyor inat gibi değil ama bilmiyorum ya
Elimizden geleni yapıyoruz ama bu saç olayı gözlerinin içine giriyor yinede olmaz diyor baba idolü yok akrabalardan destek yok naparız bu saçları bilmiyorum
Doktor burda doktor denen birşey yok gidiyosun ilaç yazıp yolluyor konuşma bile yok çocukla direk etiket yapıştırıyorlar herşey daha da kötü oluyor inat gibi değil ama bilmiyorum ya
Yanlışınızda yaşadığım şehri söylemek istemiyorum burada gizli kalıyoruz ve dertlerimizi paylaşıyoruz gitmiyoruz sadece ben doktorla görüştüm direk etiketi yapıştırdı ve ilaç yazalım dedi açıkçası piskoloğa giderse daha da kötü olacağından eminizPsikiyatriye gidiyosunuz demekki . Psikologa hatta yaştan dolayı bi pedagoga gitmelisiniz.
Eminim vardır siz bilmiyosunuzdır nerede olduğunuzu söylerseniz hem ben araştırma yapabilirim hem orada yaşayan birileri bilgisi dahilinde yardımcı olabilir
Pedagog ücretli diye biliyorum biz çözsek daha iyi olur doktordan da hiç hoşlanmıyor malesef gerçekten baba yok amca yok abi yok örnek aldığı kimsesi yokIşte sorun burda (baba) yoksa çocuk kimden örnek alacak acaba... pedagogla görüşün
Kadın değil erkek kuaförüne götürüyoruz tek başına banyo yapmasına izin veriyoruz öğretmeni anlayışsız bu sorunlu gibi iğneleyici kelimeler kullanabiliyor oysa bu sadece çocuk10 yaşında olduğuna göre okula gidiyodur.
Arkadaşlarını babası berbere götürdüğünü biliyodur belki onun için istemiyodur. Kadın kuaförüne götürüyosanız yadırgıyo olabilir.
Banyosunu tekbaşına yapmasına izin verdiniz mi ? Yanında biri mi oluyo? Ytanıyo olabilir.
Öğretmeniyle konuşsanız kendisiyle değilde sınıfa bi konuşma yapsa sonrada kendisiyle konuşsa ve rehber öğretmenden yardom isteseniz hiçte fena olmaz.
Kiyamam ona yaa... biraz yakın davranin yanlız olmadığını hissettirin, bu ona iyi gelecektir emin olun...Pedagog ücretli diye biliyorum biz çözsek daha iyi olur doktordan da hiç hoşlanmıyor malesef gerçekten baba yok amca yok abi yok örnek aldığı kimsesi yok
Yanlışınızda yaşadığım şehri söylemek istemiyorum burada gizli kalıyoruz ve dertlerimizi paylaşıyoruz gitmiyoruz sadece ben doktorla görüştüm direk etiketi yapıştırdı ve ilaç yazalım dedi açıkçası piskoloğa giderse daha da kötü olacağından eminiz