Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece sensiz cigliklarla ama icimde kopan firtinalarla seyredebiliyorum.pes dogrusu
Al benden de o kadar bizi biz anlarız onlar ne anlar bende kaç gündür bu dertten muzdaribim kader arkadaşım benim de çok samimi olduğum apartman komşum sürekli ikinci çocuk istiyoruz,eşim istiyor,yok korunmuyoruz,yok yaparsam hemen olur biliyorsun ben hemen hamile kalıyorum ,işte klasik nispet sözleri bende kaç gündür gitmiyorum onunla konuşmak bile istemiyorum benim ne çektiğimi en çok o biliyor ama neden böyle yapıyor anlamıyorum sürekli benim yanımda çocuğunu sarıla sarıla öpmesi sevmesi beni delirtiyor bu kadar da olmaz diyorum yok tüp bebek yaptırmamak lazım mış bir ara öyle diyordu bana çok canımı sıkıyor ama ne yapayım bilmiyorum çok da iyi yönleri var ama bu konuda beni çok üzüyor ALLAH ım ona da versin o da görsün diyorum ama onun zaten var ne yapacağımı nereye gideceğim bilmiyorum sadece ALLAH ıma sığındım mevlam sen görensin duyansın işitensin ne olur ben ve benim gibillerin derdine deva ol diyorum. ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun etrafımızdakileri de ıslah eylesin
canım en güzeli muhatap olmamak inan bana banada okadar çektirdilerki anlatsam bitmez oyüzden boşverld muhatap olma gurbetteyim kapımı çalanım yok yalnızım ama arkamdan kuyumu kazan adımı kısıra çıkaran kişilerle işim olmaz rabbime havale ediyorum hepsini boşver takmamaya çalış biliyorum olmuyor içimiz yanıyor ama Rabbim görüyor herşeyi o çok büyük....
canım muhatap olmadım kaç gündür yine geldi yok ne oldu öldün mü kaldın mı klasik cümleler işte bende söylemedim aslında özünde iyi bir insan ama neden öyle yapıyor bilmiyorum benim için 41 meryem süresi okutturdu,41 tane hamile bayandan pirinç topluyor bugün yine geldi sana 500 yasin okutturacağım diyor işte böyle söyledikçe yine kızamıyorum ama yine lafı soktu bugün yok adeti bir hafta geçmiş ne olacak bilmiyorum olursa olsun artık zamanı gelmiş falan filan işte of of yarabbim mevlam bizim ne kadar zor bir imtihanımız varmış diyorum ALLAH ım yar ve yardımcımız olsun bıktım bıktım bu hayattan tatsız tutsuz of of of of of ALLAH of of of of(((((((((((((
canım muhatap olmadım kaç gündür yine geldi yok ne oldu öldün mü kaldın mı klasik cümleler işte bende söylemedim aslında özünde iyi bir insan ama neden öyle yapıyor bilmiyorum benim için 41 meryem süresi okutturdu,41 tane hamile bayandan pirinç topluyor bugün yine geldi sana 500 yasin okutturacağım diyor işte böyle söyledikçe yine kızamıyorum ama yine lafı soktu bugün yok adeti bir hafta geçmiş ne olacak bilmiyorum olursa olsun artık zamanı gelmiş falan filan işte of of yarabbim mevlam bizim ne kadar zor bir imtihanımız varmış diyorum ALLAH ım yar ve yardımcımız olsun bıktım bıktım bu hayattan tatsız tutsuz of of of of of ALLAH of of of of(((((((((((((
Bu tip insanlarla anında muhabbetimi keserim.Sadece sensiz cigliklarla ama icimde kopan firtinalarla seyredebiliyorum.pes dogrusu
Sadece sensiz cigliklarla ama icimde kopan firtinalarla seyredebiliyorum.pes dogrusu
Ben hayattan vazgectim artik.herseyden herkesten nefret ediyorum.benim yūregim hergun kan aglarken disardan ahkam kesiyorlar. Bebekletinin guzelligini anlatip duruyorlar.artik bu acinin bitecegine inanmiyorum. Annelige layik degilim iste.sadece bu dūnyadan cekip gitmek istiyorummm. Ve tek dilegim yūregimiyakan bu kor onlarin yūregini de yaksin
kıyamam ya ben sadece bi aınganlık demiştim ama senin baya baya canını yakmışlar kaç yıllık evlisin
Ben hayattan vazgectim artik.herseyden herkesten nefret ediyorum.benim yūregim hergun kan aglarken disardan ahkam kesiyorlar. Bebekletinin guzelligini anlatip duruyorlar.artik bu acinin bitecegine inanmiyorum. Annelige layik degilim iste.sadece bu dūnyadan cekip gitmek istiyorummm. Ve tek dilegim yūregimiyakan bu kor onlarin yūregini de yaksin