çocuk sahibi olamayan arkadaslarina nispet olsun diye hareket eden insanciklar

Sadece sensiz cigliklarla ama icimde kopan firtinalarla seyredebiliyorum.pes dogrusu

Al benden de o kadar bizi biz anlarız onlar ne anlar bende kaç gündür bu dertten muzdaribim kader arkadaşım benim de çok samimi olduğum apartman komşum sürekli ikinci çocuk istiyoruz,eşim istiyor,yok korunmuyoruz,yok yaparsam hemen olur biliyorsun ben hemen hamile kalıyorum ,işte klasik nispet sözleri bende kaç gündür gitmiyorum onunla konuşmak bile istemiyorum benim ne çektiğimi en çok o biliyor ama neden böyle yapıyor anlamıyorum sürekli benim yanımda çocuğunu sarıla sarıla öpmesi sevmesi beni delirtiyor bu kadar da olmaz diyorum yok tüp bebek yaptırmamak lazım mış bir ara öyle diyordu bana çok canımı sıkıyor ama ne yapayım bilmiyorum çok da iyi yönleri var ama bu konuda beni çok üzüyor ALLAH ım ona da versin o da görsün diyorum ama onun zaten var ne yapacağımı nereye gideceğim bilmiyorum sadece ALLAH ıma sığındım mevlam sen görensin duyansın işitensin ne olur ben ve benim gibillerin derdine deva ol diyorum. ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun etrafımızdakileri de ıslah eylesin

Al benden de o kadar bizi biz anlarız onlar ne anlar bende kaç gündür bu dertten muzdaribim kader arkadaşım benim de çok samimi olduğum apartman komşum sürekli ikinci çocuk istiyoruz,eşim istiyor,yok korunmuyoruz,yok yaparsam hemen olur biliyorsun ben hemen hamile kalıyorum ,işte klasik nispet sözleri bende kaç gündür gitmiyorum onunla konuşmak bile istemiyorum benim ne çektiğimi en çok o biliyor ama neden böyle yapıyor anlamıyorum sürekli benim yanımda çocuğunu sarıla sarıla öpmesi sevmesi beni delirtiyor bu kadar da olmaz diyorum yok tüp bebek yaptırmamak lazım mış bir ara öyle diyordu bana çok canımı sıkıyor ama ne yapayım bilmiyorum çok da iyi yönleri var ama bu konuda beni çok üzüyor ALLAH ım ona da versin o da görsün diyorum ama onun zaten var ne yapacağımı nereye gideceğim bilmiyorum sadece ALLAH ıma sığındım mevlam sen görensin duyansın işitensin ne olur ben ve benim gibillerin derdine deva ol diyorum. ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun etrafımızdakileri de ıslah eylesin

canım en güzeli muhatap olmamak inan bana banada okadar çektirdilerki anlatsam bitmez oyüzden boşver muhatap olma gurbetteyim kapımı çalanım yok yalnızım ama arkamdan kuyumu kazan adımı kısıra çıkaran kişilerle işim olmaz rabbime havale ediyorum hepsini boşver takmamaya çalış biliyorum olmuyor içimiz yanıyor ama Rabbim görüyor herşeyi o çok büyük....

canım en güzeli muhatap olmamak inan bana banada okadar çektirdilerki anlatsam bitmez oyüzden boşverld muhatap olma gurbetteyim kapımı çalanım yok yalnızım ama arkamdan kuyumu kazan adımı kısıra çıkaran kişilerle işim olmaz rabbime havale ediyorum hepsini boşver takmamaya çalış biliyorum olmuyor içimiz yanıyor ama Rabbim görüyor herşeyi o çok büyük....

canım muhatap olmadım kaç gündür yine geldi yok ne oldu öldün mü kaldın mı klasik cümleler işte bende söylemedim aslında özünde iyi bir insan ama neden öyle yapıyor bilmiyorum benim için 41 meryem süresi okutturdu,41 tane hamile bayandan pirinç topluyor bugün yine geldi sana 500 yasin okutturacağım diyor işte böyle söyledikçe yine kızamıyorum ama yine lafı soktu bugün yok adeti bir hafta geçmiş ne olacak bilmiyorum olursa olsun artık zamanı gelmiş falan filan işte of of yarabbim mevlam bizim ne kadar zor bir imtihanımız varmış diyorum ALLAH ım yar ve yardımcımız olsun bıktım bıktım bu hayattan tatsız tutsuz of of of of of ALLAH of of of of :((((((((((((((

canım muhatap olmadım kaç gündür yine geldi yok ne oldu öldün mü kaldın mı klasik cümleler işte bende söylemedim aslında özünde iyi bir insan ama neden öyle yapıyor bilmiyorum benim için 41 meryem süresi okutturdu,41 tane hamile bayandan pirinç topluyor bugün yine geldi sana 500 yasin okutturacağım diyor işte böyle söyledikçe yine kızamıyorum ama yine lafı soktu bugün yok adeti bir hafta geçmiş ne olacak bilmiyorum olursa olsun artık zamanı gelmiş falan filan işte of of yarabbim mevlam bizim ne kadar zor bir imtihanımız varmış diyorum ALLAH ım yar ve yardımcımız olsun bıktım bıktım bu hayattan tatsız tutsuz of of of of of ALLAH of of of of :((((((((((((((

canım boşver üzülüp kafana takma zamanını bekliyor bizim bebekler günahını almak istemem ama arkadaşının dua okutması bile sanki senin yaranı deşmek için geldi bana duanı kendinde okuyabilir okutabilirsin hamile kalmandaki engel ne bilmiyorum ama ne tedavi gerekiyorsa ona devam et gerekirse tüp bebeğe geçersin bu sürede bahsettiğin arkadaşına sakın tedavinden falan bahsetme bende aynı durumdayım evleneli birbuçuk sene oldu ocakta tüp bebeğe başlayacağım rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün anneliği nasip etsin

bazı insanlar vardır öyle evet..şahsen ben o durumda olsam karşımdakini üzmekten çekinirim ayrıca da Allah'tan korkarım ki gözümde kalır çocuğum diye...Siz hiç görüşmeyin o tip insanlarla, moralinizi bozmayın, çocuğun olması asla övünülecek bir şey değil..kaldı ki insanları üzmek kırmak büyük günah..Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşş..

Oyy kiyamam canim benimm,rabbim sanada tatdirsin insallah tez zamanda hayirlisiyla.bence arkadasinla iletisimini kesmek istemiyorsan bunu bisekilde onun anlamasini saglamalisin.kizim sana soyluyorum gelinim sen anla misali biakrabai ornek gostererek bana boyle boyle soyluyo ben cok uzuluyorum onuda cok seviyorum ama bu sozleri beni cok incitiyor gibi .bu sekilde surerse uzulmeye devam edersin canim.seni cok iyi anliyorum bende 11yillik evliyim 10yasinda bi oglum var bizedede2.olmuyo.herseyi denedik ama yok.milletin hadi vaktiniz gecti,dusunmuyomusunz,olmuyormu sorularindan gina geldi.rabbim tum isteyenlere versin icindede bize insallah.

Canlarım sizlerinde olur inşallah üzülmeyin kimin için ne hayırlıdır bilebilir miyiz? Doğurmak bizim elimizde değil doğuramamkta bununla nispet yapan bir gün gelir pişman olur.Nasıl bir vicdansızlık ve cehalettir bu konuda nispet yapmak.Öğünmek hava atmak yerine acaba nasıl bir evlat yetiştirmeliyim hayırlımı olacak derdine düşüp ona göre yaşamak yerine evlatla nispet yapılır ı? malda evlatta emanet herşey gibi önemli olan iyi insan olabilmek iyi insanlar yetiştirebilmektir başarabilene o da.Bu zihniyetle ne kadar başarılırsa... dilerim güzel ahlaklı ve sağlıklı evlatlarınız olur.

Kalbi kırmaya tek bir söz yeter
Kırılan kalbi tamir etmeye
Ne bir ÖZÜR ne de bir ÖMÜR yeter

Ben hayattan vazgectim artik.herseyden herkesten nefret ediyorum.benim yūregim hergun kan aglarken disardan ahkam kesiyorlar. Bebekletinin guzelligini anlatip duruyorlar.artik bu acinin bitecegine inanmiyorum. Annelige layik degilim iste.sadece bu dūnyadan cekip gitmek istiyorummm. Ve tek dilegim yūregimiyakan bu kor onlarin yūregini de yaksin

Sadece sensiz cigliklarla ama icimde kopan firtinalarla seyredebiliyorum.pes dogrusu

aldırmayın gerçekten bendede oluyor aynısı herşeye alınıyorum bence birazda bizim bu konuda iyice hassaslaştığımızdan kaynaklanıyor

Ben hayattan vazgectim artik.herseyden herkesten nefret ediyorum.benim yūregim hergun kan aglarken disardan ahkam kesiyorlar. Bebekletinin guzelligini anlatip duruyorlar.artik bu acinin bitecegine inanmiyorum. Annelige layik degilim iste.sadece bu dūnyadan cekip gitmek istiyorummm. Ve tek dilegim yūregimiyakan bu kor onlarin yūregini de yaksin

kıyamam ya ben sadece bi aınganlık demiştim ama senin baya baya canını yakmışlar kaç yıllık evlisin

canım benim seni gayet iyi anlaya biliyorum hele anneliğe layık değilim diyosunya aynısını bende biara çok düşündüm sonra doğurup çöpe atanlar terk edenler geldi aklıma onlardanda kötü olamazdım hep dua ettim namazda mevlitlerde dua edilirken içimden rabbim banada hayırlısını nasip et diye hatta ezan okunurken bile dua ettiğim olmuştur ben 3 senelik evliliğimin iki yılını hastanelerde tedavilerle geçirdim iki kere aşılama yaptırdım olmadı tüp bebeğe karar verdik ocak ayında ilk demeyi yacaktık ki geçen ay ikibuçuk aylık hamile oldmu öğrendim tam olarak kendiliğinden diyemem son aşılamadan sonra eşimle birlikte bitkisel karışımlar kullandık demem oki dua etmekten mücadele etmekten hiç vazgeçme kimselere aldırma benim gibi çocuksuz arkadaşlarımı hiç unutmadım inşallah rabbim sizin içinde hayırlısını nasip eder dualarım sizinle:)

merhaba mlkrd canım benim hislerime tercüman olmuşsun seni yazdıklarını okurken ağladım aynı duyguları bende yaşıyorum inan hayattan nefret ettim bazen diyorum ölüm çare olacaksa öleyim diyorum inan sessiz evlerde,ıssız odalarda,yalnız ve çaresiz bir başıma yaşamaktan bıktım usandım üst komşumun çocuklarına seslenişi alt komşumun çocuğuna bağırması artık diyorum ALLAH ım benim ne zaman bitecek bu ızdırabım ne olursun kurtar beni ve benim gibileri diyorum inan hergün yeni hamile haberi almaktan yeni doğum yapanları çocuklu kadınları görmekten yoruldum yoruldum yoruldum ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun

Back
X