Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

O bencil sizde bencillik yapıyorsunuz farkindamisiniz. Bu adamdan baba da olmaz yazik günah çocuk yapmayın.

Aman allahım brn ne okudum böyle

Siz o zaman çocuk sahibi olmak için tüm koşullar uygunsa bile bir nevi kötülük olarak görüyorsunuz anladigim kadarıyla

Siz o zaman çocuk sahibi olmak için tüm koşullar uygunsa bile bir nevi kötülük olarak görüyorsunuz anladigim kadarıyla
Evet. Her şey iyi olsa bile ucunda ölüm var. Kim ölmek ister? Şahsen ben istemezdim. Ciddi ciddi bu gerçekle bırakıldım

Koşulunuz uygun değil hanımefendi neden anlamıyorsunuz. Siz sevgi veremezsiniz. Çocuklar ilk dört yıl özellikle bir bakımverenin yedi yirmi dört bakımını ister. Sürekli ten teması ister.
Köpek gibi büyütülmüş çocuğu okuyun. Kucağa alınmayan, sevilmeyen, okşanmayan çocukların aldığı hasarları görün. Şefkatsiz büyüyen çocuktan şefkat göremezsiniz. Siz çocuk yapmaya müsait değilsiniz

Ya kusura bakmayın da hadi siz bu adama katlaniyorsunuz sizin karariniz el kadar bebek dogurup neden onu da bu adama mecbur kilacaksiniz yazik değil mi. Ayrica cocuk olsun diye katlaniyirum da ne demek duydugum en saçma şey . Gidin başkasi ile evlenip cocuk yapin bari

Mevcut durumda hem kendi mental sağlığınız için, daha da önemlisi çocuğun iyiliği için, olmaması daha iyi. Siz şu an zaten çok sağlıklı bir düşünce yapısına sahip değilsiniz, bebek bakımı ve beraberinde gelen sorumluluklar muhtemelen sizi daha da kötü yapacak. Özellikle uykusuzluk en sakin insanı bile çığırından çıkarabilecek bir şey. Evliliğiniz de iyi bir evlilik değil zaten. Hiç gerek yok bencilliğe.

konu sahibinin tüm cevaplarını okudum fake hesap, özellikle insanları hayvanlardan bebeklerden vuruyor, dikkat ettim hep hassas yerlere değiniyor ve kendi çapında eğleniyor. gerçek olmadığına neredeyse yemin edebilirim, bir insan bu kadar iqsuz olamaz.

en basitinden anne babasına “biraz” duygu hissediyor ama annesi torun diye ağladı diye biraz sevdiği annesinden çok mu çok etkilenip büyük bir aydınlanma yaşıyor ve çok da sevmediği çocuğu yapmak için sevmediği adama katlanıyor !? trollükte başarılar ama kendini daha da geliştirmen lazım.

ay o kadar fake ki, buraya ciddi ciddi üzülüp yazan üyeler adına üzüldüm ve sinirlendim.bazı yaratıklar, insanların bu şekilde duygularını sömürmekten keyif alabiliyorlar.

Üşenmedim hepsini okudum gece gece benim beyin iptal Alice Harikalar Diyarında.Şu fotoğrafı başka beyin yakan konularda da kullandım ama bu konu kadar bu fotoğrafa yakışan konu görmedim. Göreceğimi de sanmıyorum.

Eklentiler

• IMG_20210227_020541.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 40
Boşanıp doğru düzgün bir adamla evlenin. Ziyaretlere gidince bile özleyeceğiniz ve özleneceğiniz, çocuğunuzu beraber içten seveceğiniz biriyle

Yok artık

Ee zaten çocuğun olmuyor boyle insandan niye cocuk yapma hayalindesin ki anlamadim ben bide aklinda ayrilmak gibi bir dusunce mi var acaba ?

Ona hissederim diye düşünüyorum. Annemle babama biraz duygu hissediyorum

Lütfetmişsiniz.

Bilinçli olarak sitede nabız mı yokluyorsunuz ? Öyleyse de çok yazık.

Sağlıklı bir insanın : kendisine yapılacak kötü yorumları bile bile , bilinçli olarak bu tür konular açmayacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…