- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
O bencil sizde bencillik yapıyorsunuz farkindamisiniz. Bu adamdan baba da olmaz yazik günah çocuk yapmayın.Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Yeterli miGörücü usulü. Pek görüşmemiştik. Ayrılsak ta ilgilenir sanırım
Aman allahım brn ne okudum böyleŞimdiye kadar kimseyle duygusal bağ kurmamış, hisleri yokmuş, çocukları sevmezmiş, başkasının çocuğuna hele asla katlanamazmış, aseksüelmiş, sex yapmasada olurmuş, annesi üzüldüğü için çocuk sahibi olmak istiyormuş, level atlatacakmış çocuk olursa
Çocuğa sevgi veremese dahi kocası çok zengin olduğu için çocuk çok mutlu olurmuş, gelecek kaygısı olmazmış
Hayvanlardanda korkuyormuş, nefret ediyormuş, yaşıda geçiyormuş boşanırsa koca bulamayabilirmişbulsada zengin olmayabilirmiş
Siz o zaman çocuk sahibi olmak için tüm koşullar uygunsa bile bir nevi kötülük olarak görüyorsunuz anladigim kadarıylaSiz kendinizi nasıl tanımlıyorsunuz? Yaşama amacınız ne?
Benim tahminlerim bencilsiniz. Ne bir hayatınız var ne bir hayaliniz.
Elinizdekilerle yetinen ve mutsuzluğunuzu hafifletsin diye buna ortak olacak bir çocuk istiyorsunuz.
Valla yüksek ihtimalle çocuğunuz sizi sevmeyecek. Sizle görüşmek istemeyecek. Çünkü ona bakışından bile sevilmediğini, ömemsenmediğini hissedecek. Kızacak ve size kendini kanıtlamak için uğraşacak. Ama hiç dönüş alamayacak.
Çünkü karşısında bir duvar var. Bomboş yaşayan sevgisiz bir hayat. Sevgiyi yanlış yerlerde arayacak. Bulduğu anda da sizi ziyaret etmek istemeyecek, belki de size göre hayırsız bir evlat olacak.
Ayrıca doğması doğmamasından iyi değil mi? demişsiniz. Antinatalizm nedir biraz araştırın. Hayatın çoğunluğu acı dolu ve ölümle sonuçlanacak. Şu an yaşadığımız hiçbir şeyin ölünce bir önemi kalmayacak. Hiç yaşanmamış bir hayatla yaşanmış bir hayat neredeyse aynı. Hatta yaşanmış olan da acı ve ölüm vardır. Mutluluk ise oldukça sayılıdır. Peri masalında yaşamayın.
Mutlu olsan ne yazar öleceksin yani. Dünyaya gelmek de bir yarar yok. Şöyle şataftlı anlatmaya ne lüzum var
Evet. Her şey iyi olsa bile ucunda ölüm var. Kim ölmek ister? Şahsen ben istemezdim. Ciddi ciddi bu gerçekle bırakıldımSiz o zaman çocuk sahibi olmak için tüm koşullar uygunsa bile bir nevi kötülük olarak görüyorsunuz anladigim kadarıyla
Koşulunuz uygun değil hanımefendi neden anlamıyorsunuz. Siz sevgi veremezsiniz. Çocuklar ilk dört yıl özellikle bir bakımverenin yedi yirmi dört bakımını ister. Sürekli ten teması ister.Siz o zaman çocuk sahibi olmak için tüm koşullar uygunsa bile bir nevi kötülük olarak görüyorsunuz anladigim kadarıyla
Şimdiye kadar kimseyle duygusal bağ kurmamış, hisleri yokmuş, çocukları sevmezmiş, başkasının çocuğuna hele asla katlanamazmış, aseksüelmiş, sex yapmasada olurmuş, annesi üzüldüğü için çocuk sahibi olmak istiyormuş, level atlatacakmış çocuk olursa
Çocuğa sevgi veremese dahi kocası çok zengin olduğu için çocuk çok mutlu olurmuş, gelecek kaygısı olmazmış
Hayvanlardanda korkuyormuş, nefret ediyormuş, yaşıda geçiyormuş boşanırsa koca bulamayabilirmişbulsada zengin olmayabilirmiş
Yok artıkSöyleyeceğim belki ağır gelebilir ama sizin kötü birisiniz. Hayvanlara eziyet etmekten zevk alıyorsunuz. Onları şok tabancasıyla, biber gazıyla ve uzaktan ateşlemeyle geçici felç eden taser kullanan birisiniz. Siz hayvanlara bu kadar kin nefret doluyken bir yandan da çocuk sahibi olmaya uğraşıyorsunuz. Bu noktayı iyi düşünün nedenini anlarsınız
Ee zaten çocuğun olmuyor boyle insandan niye cocuk yapma hayalindesin ki anlamadim ben bide aklinda ayrilmak gibi bir dusunce mi var acaba ?Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
BabanTrol müsün nesin kesin hastasın ama git tedavi ol.
Ona hissederim diye düşünüyorum. Annemle babama biraz duygu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?