- 28 Mart 2020
- 21.389
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.980
- 598
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Yo ben inanıyorum. Senin profiline yazdigini da gördüm, kopek konusunda bla bla diye bir yorumu daha var, orada da gamzelihallerin kendisi oldugunu kabul etmis.Zaten olay olalı çok oldu eski üyeliğiyle, seni alintiladım ama genel sormak istedim bende okurken sanki inanılmiyor gibi görünüyor ondan
Hepsini yazın tabikisi ahshsgsgsO doktor nicki ile hitap etmek kolay oluyordu. Simdi led bir vele distiri diye mi hitap etcezyoksa yalnizca led mi dicez
Eşiniz evli olduğunun farkında değil galiba böyle birinden cocuk yapmanız ne kadar doğru olur bilemedimBekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Bu saatten sonra kimi bulup evleneceğim kineden ki . Kızma da baska adam yok mu cocuk ıcın katlanıyorum lafını dogmus cocuk ıcın cok duydum da planlanan cocuk ıcın hıc duymadım. Genlerı cok mu guzel? Cok yakısıklı zekı falan? Neden ılla ondan yapmalıymıssınn ki
Ben bunu daha çok sevdimO doktor nicki ile hitap etmek kolay oluyordu. Simdi led bir vele distiri diye mi hitap etcezyoksa yalnizca led mi dicez
Konudan kopuyorum oyle oluncaBen bunu daha çok sevdim
Hemen zihnimde dil esvuayyini murra murraa
İl esvuayyeni murraaaaaaaa diye bişey çalıyor
Cidden
Bence siz mutluluğu bulun eşiniz-başkası veya yalnız. Mutlu olmadıktan sonra hep yalnızsınız zaten, şu anda olduğu gibi. Psikologla görüşseniz iyi olur sanki, bilinçaltınızın gün yüzüne çıkması lazımYa başkasını bulamazsam. O endişe veriyor
Yo ben inanıyorum. Senin profiline yazdigini da gördüm, kopek konusunda bla bla diye bir yorumu daha var, orada da gamzelihallerin kendisi oldugunu kabul etmis.
valla kısmet ısı o. Ama bıle bıle lades yazık günah hayatına.Bu saatten sonra kimi bulup evleneceğim ki
Ben direkt göbegimi tutup sallıyorum yapmayın böyle seyler ltfnBen bunu daha çok sevdim
Hemen zihnimde dil esvuayyini murra murraa
İl esvuayyeni murraaaaaaaa diye bişey çalıyor
Cidden
Görücü usulü. Pek görüşmemiştik. Ayrılsak ta ilgilenir sanırımPeki kendinizle bu kadar zıt biriyle nasıl ve neden evlendiniz ?
Ne paylaşımı oldu da aranızda evliliğe karar verdiniz ?
Çocuk sahibi olacaksınız sonra ne olacak o çocuk siz ayrılınca ?
Bunu hiç düşündünüz mü ?
Bu konuda bilgim yok ben konu çerçevesinde yorum yaptım önceki konularını bilmem. Kaldı ki sonraki cevaplarında çocuk sevgisiyle evlat bekleyen biri olmadığı anlaşıldı dolayısıyla evlat edinme tavsiyem yersiz oldu.
Sağlıklı düşünen kimse düşmanına dahi telaffuz etmez. Hastalıklı bir ruh haliEvet bunu @Merve 'ye demiş, az once okudum.
Bir de mermad denilen kifayetsiz vardı, sana bu şekilde sataşan. Hepsi sevgisiz, hepsi ruh hastası kişilikler.Benim profilime gelip resmimin altına yazdığı böylede bir insan işte insan dedim ama siz çok şaapmayın
Aman hiç birini ciddiye almıyorum klavyeden sallarlar anca şikayet edip geçiyorumBir de mermad denilen kifayetsiz vardı, sana bu şekilde sataşan. Hepsi sevgisiz, hepsi ruh hastası kişilikler.
Senin kaşinin yayına feda ederim bunlari beAman hiç birini ciddiye almıyorum klavyeden sallarlar anca şikayet edip geçiyorum
Şimdiye kadar kimseyle duygusal bağ kurmamış, hisleri yokmuş, çocukları sevmezmiş, başkasının çocuğuna hele asla katlanamazmış, aseksüelmiş, sex yapmasada olurmuş, annesi üzüldüğü için çocuk sahibi olmak istiyormuş, level atlatacakmış çocuk olursaPeki kendinizle bu kadar zıt biriyle nasıl ve neden evlendiniz ?
Ne paylaşımı oldu da aranızda evliliğe karar verdiniz ?
Çocuk sahibi olacaksınız sonra ne olacak o çocuk siz ayrılınca ?
Bunu hiç düşündünüz mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?