Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Ama anne olamayacağım o zaman da

Yani bir de bu adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz doğru mu okudum ben?

Bekâr erkekler çoğu. Evli arkadaşlarını birlikte ağırlıyoruz bekarların içine beni sokmak istemiyor

fikrimi sorarsanız zten bu tam bir bekar hayatı evlilik değilki eş bile değil bence karşınızdaki bebek olayını fazlaca düşünürdüm

aaa dogru bu o yazar. daha bir ay once yine benzer cumleler kuruyordu. boyle kotu insanlarin cocuk yapmasi, cogalmasi yazik gercekten

aa bu üye o üye mi?

Çocuk olunca düzeliyor(muş).
Onun düzelmesi umurumda değil. Çünkü evlilik benim için anlam ifade etmiyor. Ben evlenmeyi hiç istemedim çünkü erkeklere ilgim yok.
Çocuk için evlendim ama o da olmuyor ve zaten bana iyi davransa bile sevmeyeceğim birine katlanmış oluyorum

Hayvanlardan korkmak başka bişey onlara türlü eziyet etmek başka bişey. Bende dokunmaya korkuyorum maalesef(uzulerek söylüyorum ki bu şekilde yetiştirildim ve asamiyorum inşallah asabilirim) Korkuyorum deseniz anlarım ama sizin yaptığınız büyük kotuluk. Yüzünüz güler mi sanıyorsunuz?

erkeklere ilgim yok derken

Bide kocaniza sormak lazım size nasıl katlanıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…