- 16 Kasım 2021
- 397
- -190
- 13
- 45
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Ama anne olamayacağım o zaman daHanimefendi, keşke o çocuğa sorma şansımız olsa anne babasinin birbirini svmedigi bir eve, evlilige dogmak ister mi???? Bence istemez. Cocuk sahibi olmak icin katlanmaya deger mi sorusundan önce, kendi bencil isteklerim icin boyle bir evlilige cocuk dunyaya getirmeye hakkim var mi sorusunu sormaniz lazim. Sordunuz varsayip ben hayir diyorum.
Yani bir de bu adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz doğru mu okudum ben?Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Bekâr erkekler çoğu. Evli arkadaşlarını birlikte ağırlıyoruz bekarların içine beni sokmak istemiyorBen arkadaşlarını davet etmesinde siz yokken plan yapmasında bir mahsur görmedim. Siz yokken arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemiş.
Ama siz kalıyorsunuz diye bozulması tuhaf orası sizin de eviniz arkadaşlarını birlikte ağırlayabilirsiniz. Bu tepkisi çok manasız
Evet hiç çocuğum yok yaşım ileriYani bir de bu adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz doğru mu okudum ben?
Yapmayın Allah aşkına,böyle sorunlu bir evliliğe bir de çocuk dünyaya getirmek delilikten başka birsey değil.Sizin tek yapacağınız şey bir an evvel boşanmak olmalı.Evet hiç çocuğum yok yaşım ileri
Söyleyeceğim belki ağır gelebilir ama sizin kötü birisiniz. Hayvanlara eziyet etmekten zevk alıyorsunuz. Onları şok tabancasıyla, biber gazıyla ve uzaktan ateşlemeyle geçici felç eden taser kullanan birisiniz. Siz hayvanlara bu kadar kin nefret doluyken bir yandan da çocuk sahibi olmaya uğraşıyorsunuz. Bu noktayı iyi düşünün nedenini anlarsınız
aa bu üye o üye mi?Söyleyeceğim belki ağır gelebilir ama sizin kötü birisiniz. Hayvanlara eziyet etmekten zevk alıyorsunuz. Onları şok tabancasıyla, biber gazıyla ve uzaktan ateşlemeyle geçici felç eden taser kullanan birisiniz. Siz hayvanlara bu kadar kin nefret doluyken bir yandan da çocuk sahibi olmaya uğraşıyorsunuz. Bu noktayı iyi düşünün nedenini anlarsınız
e olma zaten .sizin bir evliliğiniz yok ki.sadece kağıt üstünde var.çocuğa yazıkAma anne olamayacağım o zaman da
Kız anam bu o muydu ?birazdan bedduaya da başlar hakaretlere de
Onun düzelmesi umurumda değil. Çünkü evlilik benim için anlam ifade etmiyor. Ben evlenmeyi hiç istemedim çünkü erkeklere ilgim yok.Çocuk olunca düzeliyor(muş).
erkeklere ilgim yok derkenOnun düzelmesi umurumda değil. Çünkü evlilik benim için anlam ifade etmiyor. Ben evlenmeyi hiç istemedim çünkü erkeklere ilgim yok.
Çocuk için evlendim ama o da olmuyor ve zaten bana iyi davransa bile sevmeyeceğim birine katlanmış oluyorum
Bide kocaniza sormak lazım size nasıl katlanıyor acabaOnun düzelmesi umurumda değil. Çünkü evlilik benim için anlam ifade etmiyor. Ben evlenmeyi hiç istemedim çünkü erkeklere ilgim yok.
Çocuk için evlendim ama o da olmuyor ve zaten bana iyi davransa bile sevmeyeceğim birine katlanmış oluyorum
Olabilir canımerkeklere ilgim yok derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?