Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Cocuk dediginiz sey bi esya mi? O cocuk oyle bi baba isteyecek mi mesela? Cocugu yapar basimdan atarim die dusunuyosaniz yaniliyosunuz. Bi omur gobeginizden bagli kalacaksiniz o adama. Hazir cocuk yok bosanin. Piyasada koca olayim baba olayim diye yanan birsuru duzgun adam var

Aseksuelim cinsel veya duygusal bağ hissetmiyorum. Cinsellikten rahatsız değilim ama aramam eksikliğini hissetmem. Duygusal bağ zaten duymuyorum kimseye duymadım
kimseyle duygusal baş kuramıyorsan neden bebek sahibi olmak istiyorsun?duygusal bağa en çok ihtiyacı olan canlılardır bebekler.yedirmekten içirmekten güzel giydirmekten bile çok daha fazla önemli

kimseyle duygusal baş kuramıyorsan neden bebek sahibi olmak istiyorsun?duygusal bağa en çok ihtiyacı olan canlılardır bebekler.yedirmekten içirmekten güzel giydirmekten bile çok daha fazla önemli
Ağlarsa ona da elektrikli alet edavatlarla yaklaşabilir aman dogurmasın

Annem üzülüyor onu mutlu etmek istiyorum. Senin de çocuğun olsun diyor

Bi üye vardı böyle rahmin sadece çocuk doğurmak için olduğunu iddia eden sevişmek istemiyordu siz evlenip adamları ne uğraştırıyorsunuz peki kadında bir tane elle tutulur yanı yok
Allah Allah, rahimle mi sevişiliyor hayret bişey. Cinsel eğitim almadan evlenmesinler abi. Ya ortaokul seviyesinde biyolojik bilgi de yeter aslında.

anlamadım anne olmaktaki ısrarı...
ne öğretceksiniz çocuğa çirkeflik mi?
Bibibella nın duvarına yazdığınız kalite ortada.
Hala duruyor silmedim bilerek bide böyle bir kişiyi hala kk da tutuyorlar onu hiç anlamıyorum 2 gün banlanıp geri geliyor hayvanlara böyle eziyet etmeyi düşünen birinin burda olması beni ayrı sinir ediyor

Çocuk öyle bir şey değil yalnız.
Zorunlu durumlarda boşanmak zorunda kalan bekar anneleri bir yana bırakırsak çocuk babaya ihtiyaç duyar ve ona benzer bazı yönleriyle. Sevmediğiniz birine benzeyen bir çocuk doğuracağınıza evlat edinin bari

Ne kadar tuhaf bir insansınız. Amacınız çocuksa Kıbrıs’tan sperm bankasından alabilirsiniz.
Evlilik belli kuralları olan bir kurumdur. Karı-koca bu kafaya giremediyseniz hala neden devam ediyorsunuz?
Hayvan konusundan yola çıkarakta zaten içinizde sevgi kırıntısı barındırmayan bir kadınsınız. Eşinizin de size uzak, ilgisiz olması çokta tesadüf değil.

Annem üzülüyor onu mutlu etmek istiyorum. Senin de çocuğun olsun diyor
Çocuğa anneniz mi bakacak? İstenmeyen çocuk sevilmiyor, anneniz siz çocuğu kucağınıza alınca birden aşık olacağınızı falan sanmasın. Benim kaynanam 4 çocuğunu da sevmiyor mesela. Genel olarak siz hiçbir canlıyı sevmiyorsunuz zaten, kendiniz de dediniz, fazlasıyla hissiz birisiniz. Hiç gerek yok çocuk mocuk falan. Aman diyim yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…